[ Dragan Varagic @ 07.09.2002. 10:40 ] @
Na konferenciji za štampu u Novom Sadu povodom izlaženja moje knjige, Svetlana Kekić iz Continental banke iznela je interesantan podatak da je 17 odsto osoba koje su otvorile Visa karticu kod ove banke saznalo za tu uslugu preko Interneta. Ovaj podatak praktično predstavlja dosadašnje efekte online reklamne kampanje, i to veoma precizno merene, jer pri svakom formularu za otvaranje kartice stoji i pitanje odakle korisniku informacija o ovoj usluzi.

Veoma je bitno da ovakvi efekti reklamne kampanje putem Interneta budu javno predstavljeni, jer se na takav način najbolje može promovisati Internet kao dodatni kanal efikasne marketinške komunikacije.
[ broker @ 07.09.2002. 12:43 ] @
Pa sad.. rekao bih da vise efekta ima to sto su korisnici Interneta u stvari najzainteresovaniji za kreditne kartice.

Kontinental banka ima i jednu po meni veoma negativnu stranu, nema ekspoziture po celoj zemlji tako da su njihove kartice prakticno nedostupne svima koji zive juznije od Beograda.
[ srlexic @ 07.09.2002. 14:20 ] @

dodatni kanal efikasne marketinške komunikacije

Nadam se da ce jednog dana biti i kod nas ravnopravan s TV- i radio-advertisingom

Mozda da nas Dragan obavesti sta Continental namerava da uradi povodom uvodjenja e-bankinga posto znam da su KOmercijalna, Novosadska i HVB vec pocele pripreme...
[ Dragan Varagic @ 09.09.2002. 13:14 ] @
Ne bih ulazio u nagoveštaje toga kada će Continental banka uraditi nešto po pitanju e-bankinga, nadam se da će oni sami dati odgovor na to pitanje. Što se tiče rasprostranjenosti poslovnica, čuo sam nešto da je u planu širenje, kada - ne znam.

Inače, za dve-tri nedelje pojaviće se i nova verzija njihovog sajta, ali bez e-banking mogućnosti za sada.
[ surjanovic @ 13.09.2002. 18:34 ] @
Citat:
Dragan Varagic:
Na konferenciji za štampu u Novom Sadu povodom izlaženja moje knjige, Svetlana Kekić iz Continental banke iznela je interesantan podatak da je 17 odsto osoba koje su otvorile Visa karticu kod ove banke saznalo za tu uslugu preko Interneta...


Nisam pratio kampanju, ali ovaj prvi podatak ohrabruje. Takodje, siguran sam da se ovakvi pocetni uspesi mogu iskoristiti kao podsticaj drugim firmama u YU da aktivnije koriste e-marketing.

Preporucio bih Contenental banci da razmotri ponovno izvodjenje kampanja, u regularnim intervalima, da bi se njihova poruka urezala u pamcenje i izdvojila na nasim prostorima. Kriticna doza promotivnog pritiska. Nije iskljuceno da ce rezultati biti jos povoljniji.

Ivan SurjanovicPoruku menjao Gojko. Nepravilan quote tag, pazite na to sledeci put, molim. Svaki zapoceti quote se mora zavrsiti sa /quote, u uglastim zagradama, naravno.