[ Dragan Varagic @ 28.09.2002. 06:14 ] @
Za one koji ne znaju, već duže vremena se može pogledati (pročitati, skinuti) Web knjiga Internet marketing, koju je priredio Aleksandar Arsenin.

Jeste da on za sebe kaže da je autor knjige, ali kada se malo iščita sadržaj knjige, vidi se da se radi o priređenom izdanju članaka koji su objavljivani u časopisima Internet ogledalo i Moj mikro, kao i sa sajta Pretraga i prezentovanje. Ovo se može primetiti ako pročitate stranicu O sadržaju.

Interesantno je da kod nas nije naročito uzela maha tehnika promocije putem kreiranja e-knjiga. Mislim da je osnovni razlog nepoznavanje sistema promocije, ali i nedostatak svesti o prednostima ovakvog vida promovisanja.
[ begish @ 28.09.2002. 16:05 ] @
Dragane, tacno je to sto si rekao, ali ipak se mora priznati da je to jedan od prvih pokusaja (ako ne i prvi) da se objavi e-book na srpskom jeziku. Prosao sam na brzinu kroz "knjigu" i nista super interesantno nisam nasao sto bi moglo pomoci nekom u Srbiji da otvori svoj sajt i krene sa internet promocijom...

Posto je ovo moje prvo javljanje moram da vas sve pohvalim ove, juce kada sam slucajno "do-surfovao" ovde nisam mogao da verujem da ovako interesantan sajt postoji na nasem jeziku...

BTW, tvoja knjiga je neverovatno jeftina u odnosu na sve klasike...Da li je tvoja knjiga dostupna kao e-book?

pozdrav iz Australije
[ Dragan Varagic @ 30.09.2002. 11:28 ] @
Nadam se da se po samoj formi posta vidi da je poruka generalno dobronamerna. U međuvremenu sam kontaktirao g. Arsenina i složili smo se da je suštinski sve OK.

Slažem se da treba promovisati ovakve pokušaje. To je i razlog zašto sam poslao ovu informaciju
[ Miloje Sekulic @ 04.10.2002. 16:34 ] @
Citat:
Dragan Varagic:
Za one koji ne znaju, već duže vremena se može pogledati (pročitati, skinuti) Web knjiga Internet marketing, koju je priredio Aleksandar Arsenin.


Pri pregledu biografije autora naisao sam na vise interesantnih inicijativa:
Citat:

...inicijator Jugoslovenskog pravilnika poslovnog razvoja Internet mreze;
...kreiranje plana za razvoj GRADJANSKOG SERVISNOG SISTEMA na Internetu;
...clan razvojnog tima za projekat poslovanja vladinih sluzbi na Internetu;
...inicijator i vodja grupe za razvoj i postavku novosadskog vladinog sistema za komunikaciju sa gradjanima putem Interneta (E-government) ;
...osnivac ekspertske grupe za razvoj Interneta na podrucju Vojvodine;
...inicijator programa namenjenog prosveti za uvodjenje u poslovanje na Internetu...


Zna li neko sta je sa ovim inicijativama. da li je nesto od toga zazivelo?