[ Turin Turambar @ 21.05.2006. 11:53 ] @
Interesuje me koji t-shirt papir za ink-jet se pokazao kao dobar na majicama? Gde ga nabavljate i da li postoji mogucnost preslikavanja belih stvari na crnu majicu?

Hvala!
[ arty @ 16.06.2006. 01:37 ] @
prelikavanje belih stvari na crnu majicu je moguce. iako ti preporucujem da pogledas malo kako su sve to radili drevni kinezi. stvar je sasvim ista samo je tehnologija napredovala. papir radi tako sto ne podnosi boju i za majice i za solje, a ipak je prima. kljuc je temperatura za majice a voda za solje. i tu jos ima vezivo koje celu stvar drzi na okupu.
ako tvoja slicica nije komplikovana sve to mozes preneti i jednostavnije na majicu bez upotrebe preslikaca.
da podsetim kinezi su imali pre hiljadu god. svoju tehnolosku revoluciju. dok su evropljani u to vreme bili mnogo zaostali u svakom pogledu. i vecina stvari koju mi danas koristimo je nastala u njihovoj civilizaciji. a mi smo to samo malo doterali. nije zgoreg da malo pogledas kako su oni recimo stampali na svili u to vreme. a,veruj mi i knjige imali su cak i univerzitete. malo neverovatno!!!
[ shumar @ 19.07.2006. 19:06 ] @
ima da se kupi neki cannonov, ali ne valja jer nema belu, pa mora da se shtampa na belu majcu, ito samo pomocu bubble jeta...
[ jocaca @ 29.07.2016. 19:31 ] @
Kako i cime najjednostavnije i najjeftinije moguce preslikati sliku koja je u digitalnom obliku.Crno bela je iskljucivo i nije bitno preneti 100% materijala vec veci deo,linije i nesto bar senki.
Velicina preslikavanja je vecinom A4 manje veci formati A3,ili nesto vece.
Materijal preslikavanja je drvo dobro izglacano.

Hvala.Pozdrav