Erdelman @ 06.04.2007. 17:29
Citat:
Ljubo45: Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition_AlcoholClone-CLONEGAME ima 83 dela sobzirom da je ovaj zadnji oko 30 MB. Ti imaš sreće ja nisam uhvatio sve. Meni je stalo kod 66-tog dela i tu je valjda lik otišao na neku drugu stranu. Našao sam i linkove za kompletiranje toga. Tebi trebaju sledeći linkovi:
Ove linkove si mogao i na PP poslati covjeku, mislim da izmedju javnog postinga passworda kao i linkova za piratski warez Admin nece praviti razliku. Mislim da ce DJXY ubrzo da nam se obrati.
rdragan79 @ 06.04.2007. 17:35
Ima li neka mogucnost da u manni 0.289 ili novijoj
da u filters.ini ili files kako god, napravim neki fajl
sa popisom ip i mac adresa, koje bi bile blokirane da sa njih nista ne snima?
Erdelman @ 06.04.2007. 18:14
Citat:
rdragan79: Ima li neka mogucnost da u manni 0.289 ili novijoj
da u filters.ini ili files kako god, napravim neki fajl
sa popisom ip i mac adresa, koje bi bile blokirane da sa njih nista ne snima?
Moze al' nazalost samo najnovija 0.3325 ne i 0.289 koliko ja znam....
Moze po MAC:
mac [hex] < --- MAC broj ide heksadecimalno
src [hex] < --- po source IP isto heksadecimalno
dst [hex] < ---- po tome na koji IP ide takodje heksadecimalno
Primjeri iz filtera koji dolaze uz MANNA 0.3225:
(ovdje blokira MAC)
- <attach> mac 00D05C098713 hide
- <attachments> mac 00D0D70D013A
- <attachments> mac 00D0D70E266A hide
(Ovdje IP sa kojeg ide fajl)
- <attachments> src 00D0D70E266A hide
(I zadnji blokira sve sto ide na neki IP)
- <attachments> dst 00D0D70E266A hide
Takodje mislim da bi po ovoj sintaksi gore trebalo da vrijedi:
- <any> mac [heks. broj]
- <any> src [heks. broj]
- <any> dst [heks.broj]
Eh, sad samo treba ispitati kako radi, probaj pa nam javi sta se desilo...
[Ovu poruku je menjao Erdelman dana 06.04.2007. u 20:48 GMT+1]
rdragan79 @ 06.04.2007. 19:00
//Name format size(0) "size(16) ""sha1 "mac(16) source(16) pid(16)count(36).ext <-- original
Name format source(16) size(0) "size(16) ""sha1 "mac(16) pid(16)count(36).ext
za sada sam uradio prirucnu varijantu tj. promenio imena fajlovima da mi prvo ispise
u imenu hex-ip source-a tako da mogu bez problema napraviti .bat skiptu
npr del 51b111a0*.jpg i sl. adresa
koja ce mi brisati fajlove sa odredjenih ip-ova
u manni 0.289 u filters i files - <any> src hexip :( ne radi
[Ovu poruku je menjao rdragan79 dana 06.04.2007. u 20:16 GMT+1]
ninjamirko @ 06.04.2007. 19:20
Zar nije najnovija manna 0.3325, a ne 0.3225? Kad smo vec kod noviteta, danas izasao novi interfejs za mannu... Mislim da je lepsi i funkcionalniji od 0.289, a i mozete da mu menjate razne parametre...
Nego jel najnovija mana ima mogucnost nalazenja novih lozinki (kao 289) ili ubacivanja liste lozinki pa da ona skenira tu listu i dekriptuje encr. fajlove?
Erdelman @ 06.04.2007. 19:43
Citat:
ninjamirko: Zar nije najnovija manna 0.3325, a ne 0.3225? Kad smo vec kod noviteta, danas izasao novi interfejs za mannu... Mislim da je lepsi i funkcionalniji od 0.289, a i mozete da mu menjate razne parametre...
Nego jel najnovija mana ima mogucnost nalazenja novih lozinki (kao 289) ili ubacivanja liste lozinki pa da ona skenira tu listu i dekriptuje encr. fajlove?
Cek sekundu da otvorim novi TAB u firefox da vidim koja je zadnja, nije ni meni nesto jasno :), ah da, 0.3325 je zadnja verzija..
Pa nijedna manna nije radila live dekripciju tj. da nadje sifru pa da onda snima razbijene fajlove na hard. Vec se proces dekripcije sastoji u filtiranju passwoda iz streama podataka, i na nekim fajlovima to moze da uradi, i onda ta sifra bude dodata u manna log a takodje zadnja verzija MANNA 0.289+ i sve iz 0.3 serije dodaju te passove na vrh passwords.txt u MANNA direktoriju. Eh sad, uz staru 0.289 dolazio je pass.exe koji je mogao pokusati da razbije password protected rar archives na osnovu passwords.txt fajla, a uz novu 0.3 dolazi pass4.exe koji samo moze da pokusa naci pass za rar arhive sa encrypted headers ali ne i standardno zasticene arhive. Medjutim jako malo passova MANNA pokupi i doda na password.txt na 24 sata rada maksimum je 4-5 passova na SKYDSL. Puno pass. ostane u links fajlovima pa se onda sa passparserom vade. Novi passparser zadnja verzija vadi i linkove za dowload nekih fajlova medjutim kod mene cim je links fajl veci od 22-23 mb, ovaj novi passparser se zaglupi i nista ne moze da odradi....
Erdelman @ 06.04.2007. 20:11
Veceras su krenuli opasno sa download na 11222 od 20.00 gori zemlja
ninjamirko @ 06.04.2007. 22:02
Cisto da neko ko cita, a nije bas upucen, ne bude zbunjen... 0.289 dodaje nove lozinke na listu i sortira vec postojece (ako vasa to ne radi, treba vam manna fix), naravno to se odnosi na fajlove sa zasticenim zaglavljem (fajlove,rar, za koje neznate sta je unutra). Ako ima ili nadje lozinku, onda, onda razbije zaglavlje tako da mozete da vidite sta je unutra, a i sama manna moze da "vidi" unutra (moze da iskoristi <content> iz filtra), sto je veoma znacajno, a i fajl dobije odgovarajuce ime. Fajl koji sacuva na hd je rar koji moze da se otvori ali ne i da se otpakuje (sto nije problem ako imate lozinku ;-) )
p.s.
Posto na 8w su fajlovi encriptovani tako da je jedino "moguce" sa brute force da ih nadjete to nema neku vrednost... Na 5e se uglavnom vrte isti passovi tako da je bas zgodno imati takvu opciju...
Ops @ 06.04.2007. 22:11
Kako raspakirati unknown.nntp filove tj sa kime se moze raspakirati taj file
Erdelman @ 07.04.2007. 00:17
Citat:
Ops: Kako raspakirati unknown.nntp filove tj sa kime se moze raspakirati taj file
Skini uud32.rar sa download sekcije MANNA foruma i puno srece sa nntp...
Erdelman @ 07.04.2007. 01:19
Citat:
ninjamirko: Cisto da neko ko cita, a nije bas upucen, ne bude zbunjen... 0.289 dodaje nove lozinke na listu i sortira vec postojece (ako vasa to ne radi, treba vam manna fix), naravno to se odnosi na fajlove sa zasticenim zaglavljem (fajlove,rar, za koje neznate sta je unutra). Ako ima ili nadje lozinku, onda, onda razbije zaglavlje tako da mozete da vidite sta je unutra, a i sama manna moze da "vidi" unutra (moze da iskoristi <content> iz filtra), sto je veoma znacajno, a i fajl dobije odgovarajuce ime. Fajl koji sacuva na hd je rar koji moze da se otvori ali ne i da se otpakuje (sto nije problem ako imate lozinku ;-) )
p.s.
Posto na 8w su fajlovi encriptovani tako da je jedino "moguce" sa brute force da ih nadjete to nema neku vrednost... Na 5e se uglavnom vrte isti passovi tako da je bas zgodno imati takvu opciju...
Ovo sa sortiranjem postojecih bas i ne radi, bio je jedan dodatak koji je nalazio duplikate, ali osim dodavanja passworda na vrh liste, tako da uvijek svjeze dolaze na vrh, nikakvog sortiranja nisam nikad primjetio cak sam i poredio backup verziju passwords.txt sa radnom. I naravno koristim stalno verziju sa manna fix nakon kog nije ni bilo nikakvog krpljenja 0.289. A sto se dekripcije tice vecina fajlova prodje a da ih dekripcija nije ni omirisala (ovih sa enc. header). A ono sto manna razbije rijetko je vrijedno truda i uglavnom uspije to uraditi za pojedinacne arhive i te sifre se ponavljaju i na 8W uglavnom se radi o muzici i nekim "opasnim" fotkama i ponekad bude neki programcic a sve to obicno dodje i bez ikakve potrebe za passom nakon nekog vremena. A vecina forumasa uploadera trenutno ne koristi encrypted header vec radije rade reupload. Prije su pakovali sa encrypted header da bi sto duze fajlovi ostali na rapidshare servisu bez prisilnog uklanjanja a opet sve uvezano sa warez forumima u kojima se moralo uclaniti pa postovati odredjen broj poruka da bi mogao doci do zone sa linkovima i passovima...
Ljubo45 @ 07.04.2007. 07:38
Kakvi su bili rezultati večeras ja ništa značajno nisam uradio. Ili je sve išlo u Prijedor pa je gorela zemlja tamo.
sasa077 @ 07.04.2007. 07:57
Ma nista bezveze skroz, sada sam se prebacio na 11261 i ponovo ide Stalker po ko zna koji put, i za sada obecava. Pa videcemo za par sati.
Erdelman @ 07.04.2007. 08:13
Citat:
Erdelman: Veceras su krenuli opasno sa download na 11222 od 20.00 gori zemlja ;)
Ahaha, zar ironija nije ocigledna u ikoni koja ide uz poruku, ili moram biti jako eksplicitan "povukli su puno ali nista pametno" zato GORI ZEMLJA. Isto kao u frazi u mom kraju " Kako je bilo na Grmeckoj Koridi? Ma super, gori zemlja."A odnosi se, ne na cinjenicu da su se bikovi boli zestoko vec na vrelinu dana kad je happening organizovan...
PS
Jesam se izvuko' ?
ninjamirko @ 07.04.2007. 08:23
Ubacio sam u passwords.txt u manna folderu nekih 5-6 hiljada passworda ali mi se desilo da mi se procesor opteretio 100% u trenutku dok je vrsio dekripciju desetak fajlova istovremeno... Primetio sam jos da neko vreme u toku dekripcije pise u imenu fajla encripted... a kada zavrsi pise u zavisnosti sta ima unutra.
Odstranio sam passwords.txt i onda su mi fajlovi (koji imaju istu sifru mesecima) bili svi encripted. Onda sam uzeo iz ss 10ak lozinki (najcesce koriscenih) i ubacio ih u folder manne... Dekripcija je opet radila. I potpuno sam siguran da je bilo i nekoliko novih lozinki posle nekog vremena, koje sam ubacio posle u ss. Znaci, nije skroz skidala zastitu sa arhiva nego samo sa zaglavlja...
By the way...
Manna 3325 robuje vec 15h i 13 minuta. Ready:25.23 GB, u incomplete ima nekih 900 MB (real size, 117 fajlova, od kojih oko 20 ima preko 10 mb tj. preko 10ak % najveci je od 94 MB a ima 3 fajla od 99%), u temporary oko 1,5 GB ( takodje real size, ukupno 32 fajla). Jedan fajl je bio ispravan ali sam ga nasao u temporary (part od 100MB), mozda ima jos neki. Cpu oko 30-40 %, Ram oko 300 (sinoc kada je protok bio 5,05 isao do 350 MB). U protected mode 512 MB. Zeza me zvuk koji "secka" malo zesce... Narezah dvd malo pre bez problema...
Erdelman @ 07.04.2007. 08:52
Citat:
ninjamirko:
By the way...
Manna 3325 robuje vec 15h i 13 minuta. Ready:25.23 GB, u incomplete ima nekih 900 MB (real size, 117 fajlova, od kojih oko 20 ima preko 10 mb tj. preko 10ak % najveci je od 94 MB a ima 3 fajla od 99%), u temporary oko 1,5 GB ( takodje real size, ukupno 32 fajla). Jedan fajl je bio ispravan ali sam ga nasao u temporary (part od 100MB), mozda ima jos neki. Cpu oko 30-40 %, Ram oko 300 (sinoc kada je protok bio 5,05 isao do 350 MB). U protected mode 512 MB. Zeza me zvuk koji "secka" malo zesce... Narezah dvd malo pre bez problema...
Ima li skokova na upotrebi CPU svakih par minuta, ono da skoci sa npr. 33% na 80-90 % na sekundu pa se vrati ponovo na znatno manju vrijednost? (Koji Chipset, CPU, Op.sys?)
sasa077 @ 07.04.2007. 09:03
Kod mene je je cpu od 30-50%, podesio sam Protected mode 128 mb i Plugis na highest, Affinity mask 1 memorija mi je oko 200-230 za sada i mogu da radim i neke druge stvari. Skidam sa 11261. Koristim 3325.
OS XP
Komp je Athlon 3200 64, 1gb ddr2, HD 250gb 16mb,
Erdelman @ 07.04.2007. 10:34
Citat:
sasa077: Kod mene je je cpu od 30-50%, podesio sam Protected mode 128 mb i Plugis na highest, Affinity mask 1 memorija mi je oko 200-230 za sada i mogu da radim i neke druge stvari. Skidam sa 11261. Koristim 3325.
OS XP
Komp je Athlon 3200 64, 1gb ddr2, HD 250gb 16mb,
Ja sam maloprije isprobao sve kombinacije i na kraju mi najbolje radi sa protected mode 400 MB, i sa "Process data" na time critical, uzima do 560 RAM i vrti se uglavnom na 27-50% CPU ali na momente kad nesto radim drugo skoci na 65-70%, presao sam sa Azureusa na Utorrent koji znatno manje opterecuje CPU (svega do 5% a Azureus i do 20%), sa Azureusom aktivnim Manna je uzimala do 90-100 posto CPU i onda su mi se javljali diskonti i jos sam "pobio" sve sto je bilo od viska procesa.
sasa077 @ 07.04.2007. 10:40
Zaboravih da napomenem da sam primetio da svaki put kad manna radi proveru mesta na hardu, i signala, tada sam imao skok cpu, mozda je i to jedan od razloga, za skok, pa sam podesio ovako
Check signal every 30 sec
Check disk space every 120 sec
Zaista od jutros nisam imao problema, jos cu sada da vidim do koje granice mogu da povecavam RAM.
Inace jutros je na 11261 isao Stalker, dve distribucije 300, kao avi i kao rar, i Mr. Bean
ninjamirko @ 07.04.2007. 11:46
Gigabyte k8nsc939, nforce 3, amd x64 3500+ (magistrala podignuta na 250 MHz sa 200), 1GB DDR (dual channel 2x512). Ss2 2.6d. Drajveri 4.4. Vista ultimate na Pata hd od 80G a manna na sata hd od 250G. Neko budjavo napajanje od "450w". Pci zvucna. Cpu usage osciluje oko 40% (pri cemu deo guta i task manager) +-10. Manna pokazuje ram oko 350 (sad spazih i 374) dok taskman pokazuje da mana koristi oko 300, a sistem ukupno oko 700. Da ima pik do 80 ne nekoliko minuta.
Affinity mask 2 (ova manna mi je stigla preko manne 0.289 tako podesena) cemu to sluzi?
Class realtime
main normal
module highest
process data above normal (bilo je highest)
ostalo normal
cemu sluzi ovo
//write fragments
napravio sam folder links ali mi tu nista ne stize.
Za 18:49 je doslo 33.6 Giga (na 5e), 130 fajla u incomplete (22 veca od 10 mb, 4 na 99%) ukupno oko 1GB.
Do pre 2 sata su bili ukljuceni samo http i ftp, pa sam ukljucio i raw. Mislim da cu da ga iskljucim jer mi se hd puni i ovako mnogo brzo.
Sa 0.289 i kad mi je procesor 100% opterecen (video konvertovanje u pozadini) mi zvuk ne pravi probleme. Jutros sam pustio neki film, proc je bio opterecen manje od 60 ali je zvuk ipak seckao (slika ok).
P.S. Kako ova manna cuva segmente da bi mogli da se kompletiraju fajlovi? Da li?
Erdelman @ 07.04.2007. 12:58
Citat:
ninjamirko: Gigabyte k8nsc939, nforce 3, amd x64 3500+ (magistrala podignuta na 250 MHz sa 200), 1GB DDR (dual channel 2x512). Ss2 2.6d. Drajveri 4.4. Vista ultimate na Pata hd od 80G a manna na sata hd od 250G. Neko budjavo napajanje od "450w". Pci zvucna. Cpu usage osciluje oko 40% (pri cemu deo guta i task manager) +-10. Manna pokazuje ram oko 350 (sad spazih i 374) dok taskman pokazuje da mana koristi oko 300, a sistem ukupno oko 700. Da ima pik do 80 ne nekoliko minuta.
Affinity mask 2 (ova manna mi je stigla preko manne 0.289 tako podesena) cemu to sluzi?
Class realtime
main normal
module highest
process data above normal (bilo je highest)
ostalo normal
cemu sluzi ovo
//write fragments
napravio sam folder links ali mi tu nista ne stize.
Za 18:49 je doslo 33.6 Giga (na 5e), 130 fajla u incomplete (22 veca od 10 mb, 4 na 99%) ukupno oko 1GB.
Do pre 2 sata su bili ukljuceni samo http i ftp, pa sam ukljucio i raw. Mislim da cu da ga iskljucim jer mi se hd puni i ovako mnogo brzo.
Sa 0.289 i kad mi je procesor 100% opterecen (video konvertovanje u pozadini) mi zvuk ne pravi probleme. Jutros sam pustio neki film, proc je bio opterecen manje od 60 ali je zvuk ipak seckao (slika ok).
P.S. Kako ova manna cuva segmente da bi mogli da se kompletiraju fajlovi? Da li?
Probaj dodati liniju u manna.ini tamo gdje je "[linker]" sekcija,dodas liniju : links\*.links
I trebao bi da pravi links fajlove, kod mene radi to. Afinity Mask rijesava problem nestablinosti na nekim sistemima koji su sa HT i Core Duo procesorima. Vrijednosti su 1 ili 2, za HT procesore preporuka je 1, za core duo nisam nasao na MANNA forumu...
I mene interesuje sta je sa segmentima, trebalo bi opet pogledati na forumu, mislim da si se gore uclanio pa probaj pitati jer do sad nisam nasao nista u vezi toga osim sto na ovoj stranici
http://manna-project.net/index.php?showtopic=708&st=460, u vrhu poruka od Freeman, imaju linkovi za jedan novi plugin i novi MANNA2SEG i RARFIX2SEG znaci segmenti su izgleda i dalje u igri ali pitanje kako... Ja sam aktivirao write fragments pa cu sad pratiti ima li kakvih posljedica.Zanimljivo mi je to da je kod tebe puno jaci procesor a pravi ti peak od 80% isto kao kod mene na Celeron D (3.0Ghz) meni to lici na neki BUG u MANNA ili je mozda posljedica rada u protected mode. Vidjecemo ako MCNGINE napravi novi modul za SS2 kako ce se ponasati. Nasao sam na MANNA forumu da on trazi SKY.DLL source pa ce probati nesto napraviti...
ninjamirko @ 07.04.2007. 13:59
Poskidao sam te fajlove i pisalo je tamo na koju foru se koriste ali je bilo kasno da zamaram sive celije i pokusam da razumem jer je na ruskom... Ne stvara manna te pikove, to je izgleda od nekog drugo procesa. Sad cu da ih pobijem pa da vidim...
ninjamirko @ 07.04.2007. 14:54
Pobih sumljive i nepotrebne procese i servise. Smanjila se ukupna potrosnja proces. vremena na oko 40 (30-50) i ne prelazi granice, ali ipak posle nekog vremena ne 80 vec 90. Bas sam pratio u resource monitoru aktivnosu hd. Manja je od 100 KB veci deo vremena, a povremeno skoci na oko 30 MB/s (brzina citanja sa hd, dok je upis priblizno isti tj. mali). Prvo skoci opterecenje procesora pa onda i aktivnost hd...
Ne radi mi ovo sa links\*.links
Erdelman @ 07.04.2007. 16:07
Citat:
ninjamirko: Pobih sumljive i nepotrebne procese i servise. Smanjila se ukupna potrosnja proces. vremena na oko 40 (30-50) i ne prelazi granice, ali ipak posle nekog vremena ne 80 vec 90. Bas sam pratio u resource monitoru aktivnosu hd. Manja je od 100 KB veci deo vremena, a povremeno skoci na oko 30 MB/s (brzina citanja sa hd, dok je upis priblizno isti tj. mali). Prvo skoci opterecenje procesora pa onda i aktivnost hd...
Ne radi mi ovo sa links\*.links
Kod mene je ovo u manna.ini:
[Linker]
//Using secondary tags
Unsafe ranges 18 mb - 702 mb
Link files 10000
Link buttings //by secondary
Link attachments
links\*.links
i samo napravis links direktorij u manna direktoriju i ima da radi. Cim startujes MANNA odmah pravi fajl. I to nije vise onako velik kao kod 0.289, za 6 sati koliko je radila kod mene napravila je 3 mb fajl i taj fajl je izgleda vec optimizovan za obradu sa novim passparserom. Rezultat je jako ugodno iznenadjenje... moras probati.. Nakon aktiviranja one linije WRITE FRAGMENTS punio mi se COLLECT subfolder u DATA, i to sa incomplete fajlovima a prije je koliko se sjecam uvijek bio prazan sad o cemu se radi treba opet gore na forum a tamo ima nesto kao forum STICKY o podesavanjima INI fajlova samo treba prevesti...
Pronasao sam upute za rad sa SEG fajlovima i prilicno su zakomplikovali sa ovom verzijom 0.3325. I jos postoji mogucnost da ne uradi SEG fajl korektno, kako je autor manna2seg to objasnio u uputama.
Izasao je opet danas novi MANNA 0.3325 interfejs.. bas su nesto navalili na njega...
[Ovu poruku je menjao Erdelman dana 07.04.2007. u 17:32 GMT+1]
Mastodon666 @ 07.04.2007. 16:38
slosto:
Nema frke, evo i ja se patim kao Isus (koja slucajnost-bas danas) da natjeram mannu 3325 da radi ,probao sam officialnog foruma da skinem fajlove ali mi fali neki .dll (ttlcdacc.dll) . Ja sam ti nov u ovome (kupio sam ss2 tek prije 20 dana a mannu koristim vec 15-tak dana ,prvi put radim sa offline downloadom).
Volio bih da ti ikako mogu pomoci ,ali jedino mogu nagadjati ( ochigledno da ti je mashina zvjer...chudno da ne shljaka)!
Ja znam za svoju situaciju : otkada sam uzeo novi lmb (lemp-40sl hdtv dvb-s2 compliant , 0,2db ,high frequency stability) imam Discontinuity 0 , evo 17h rada sa signalom 34% ! Probaj mjenjati,staces kada si sve ostalo pokusao!!!
Sretno!!!
(tek sam se registrovao pa ne mogu pp)
ninjamirko @ 07.04.2007. 17:19
Znaci zato nisam mogao da udjem na sajt duze vremena... Bas sam hteo da napisem pitanje na mana forumu kako ja nisam glup, ali bi mogli da mi odgovore (poceo sam da pisem na ruskom i vracao se neku stranicu unazad da vidim kako se pise neka rec...). Objasnjenje je krace od ovog mog! A sto mora manna da pravi segmente? Uzmes segment viewer 1.2 pa napravis sam (seglist.exe).
Radilo mi je i bez ukljucene linije link attachment, izgleda sam trebao da sacekam koji minut. Ubacio sam fajl links.txt u folder mane (iz stare manne 3220), valjda je taj fajl neophodan?
[Ovu poruku je menjao ninjamirko dana 07.04.2007. u 18:50 GMT+1]
Erdelman @ 07.04.2007. 18:20
Citat:
ninjamirko: Znaci zato nisam mogao da udjem na sajt duze vremena... Bas sam hteo da napisem pitanje na mana forumu kako ja nisam glup, ali bi mogli da mi odgovore (poceo sam da pisem na ruskom i vracao se neku stranicu unazad da vidim kako se pise neka rec...). Objasnjenje je krace od ovog mog! A sto mora manna da pravi segmente? Uzmes segment viewer 1.2 pa napravis sam (seglist.exe).
Hm, znas onu "What goes around, comes around!". Pa ti vidi sta ces pisati na Ruskom ili bilo kom drugom jeziku :)
A sto mora manna da skida fajlove uopste kad ima broadband internet? Uplatis internet + rapidshare premium account i "Vozi Misko!".
Pa nije morala imati ni interface za pregled fajlova, pa je neko opet napravio...
>>>>>"Ubacio sam fajl links.txt u folder mane (iz stare manne 3220), valjda je taj fajl neophodan?"
Taj fajl ne treba a
links\*.links <<< CAK NI OVO NE TREBA, samo treba sacekati par minuta a prije toga napraviti LINKS folder.
[Ovu poruku je menjao Erdelman dana 07.04.2007. u 19:44 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Erdelman dana 07.04.2007. u 20:22 GMT+1]
ninjamirko @ 07.04.2007. 19:34
U slucaju da neko nije razumeo sta sam hteo da kazem... Cak iako nova manna ne pravi segmente uz incomplete fajlove, mozete da ih napravite sami pomocu gore pomenutog programa. Nema mnogo opcija (ali je vrlo funkcionalan) tako vam treba manje od minuta da ukapirate kako radi (i obavite posao). Moze samo za jedan fajl ili za sve fajlove u incomplete odjednom. Ako nekom i dalje ne bude jasno - pitajte.
ninjamirko @ 07.04.2007. 19:46
Pa za to nam nije neophodan taj "jeftini" internet koga ima kod nas "na svako cosku", biju ko nece... Ni rapid... Ako bas imas para mozes da kupujes igrice, programe, filmove itd. do mile volje. (naravno orginal a ne od pirata). Sta ce ti brz internet samo zbog toga...
P.S. Probao sam passparser i stvarno je odusevljenje na mestu. Ranije kada sam koristio prethodnu verz passp. i manne bilo je mnogo komplikovano (naporno), pa sam batalio ubrzo.
Ops @ 07.04.2007. 20:54
Sa manom mi doazi dosta dobrih stvari ali sve je nntp unknow file sta da radim sa tim.
ninjamirko @ 07.04.2007. 21:11
Stavi - <nntp> i iskljuci taj protokol da ne bi razbijao glavu.
Ili ako si bas resen da i to koristis skokni na manna forum pa ako znas ruski citaj, mislim da sam video temu o tome...
Ide puno stvari i preko http-a.
P.S. Seckanje zvuka na koje sam se zalio nema veze sa mannom. Ja sam nesto zeznuo oko podesavanja za zvucnu (stavio sam system input 6ch dok sam igrao stalker a posle zaboravio na to).
Erdelman @ 07.04.2007. 21:27
Citat:
ninjamirko: Pa za to nam nije neophodan taj "jeftini" internet koga ima kod nas "na svako cosku", biju ko nece... Ni rapid... Ako bas imas para mozes da kupujes igrice, programe, filmove itd. do mile volje. (naravno orginal a ne od pirata). Sta ce ti brz internet samo zbog toga...
Stvar je u slobodi izbora. Ako imas lovu, ne znaci da je odmah moras i trositi tj. mozes ali i ne moras. Narocito ne na igre i filmove koji velicaju nasilje (sram da ih bude) i software koji uglavnom postoji i u open source verziji a ne kosta nista .. Cak sta vise najbolje je dati lovu u humanitarne svrhe, za gladnu djecu u Darfuru, a otici na Tibet obrijati glavu i meditirati narocito sad kad i Dalaj Lama ima broadband konekciju i rapid share premium account
djordje.b @ 08.04.2007. 10:21
Kada sam iz smart sortera iskopirao password.txt ,jedan u dir mane 0.289,a jedan u dir passwords ona je pocela da dekriptuje enkriptovane fajlove,ali pre nego sto zavrsi dekripciju fajl ode u data dir,kako da zavrsim dekripciju.Pozz
mirek62 @ 08.04.2007. 10:41
Mozda netko ima pasword za 5 fajlova po 100MB-german top 100
sta je sinoc islo na 8W 11222.
Mastodon666 @ 08.04.2007. 10:59
Isti problem i kod mene . Ako mozhe PP i meni pass za iste fajlove
uros2m @ 08.04.2007. 11:19
na 11261 ide vista
Erdelman @ 08.04.2007. 12:47
goransimovic @ 08.04.2007. 12:48
Izasla je opet nova manna.3408 ali je ja ne mogu pokrenuti. Imate je na manna-project.net. Moze li netko srediti ovu novu mannu da radi sa driverima 4.40a?
Erdelman @ 08.04.2007. 14:30
Jos nije rijesen problem opterecenja kako treba na SStar 2, tek dok MCNGINE dovrsi rad na modulu SKY.DLL kako je danas najavio na MANNA forumu trebalo bi da to bude potpuno rijeseno. Negdje mu je nesto zapelo pa treba covjeku vremena...
sasa077 @ 08.04.2007. 15:12
Evo ponovo Nove manne malo pre sam pozurio pa nije bas ispalo dobro. Ovo je prekopirana moja , koja radi kod mene
http://www.sendspace.com/file/ol3c4x
ninjamirko @ 08.04.2007. 16:43
Jel nekom ova ver. radi na visti?
Erdelman @ 08.04.2007. 17:29
Obratite paznju na FILTERS.INI u ovoj novoj verziji MANNA, moguce je filtriranje muzike po zanrovima imate objasnjenja u [NOTES] na dnu filters.ini...
sasa077 @ 08.04.2007. 17:54
Citat:
ninjamirko: Jel nekom ova ver. radi na visti?
Radi na Visti. Probao sam
ninjamirko @ 08.04.2007. 19:06
Kod mene nece. Skinuo sam originalnu verz. sa manna foruma i ubacio router.dll, streamreader.ini i dll iz 3325 manne, koja mi trenutno radi, i podesio u manna.ini da bude
device 0 router.dll
ali nece...
Skinuo sam i tvoje prvo pakovanje, radi na xp ali na visti nece.
Gde li sam se zaj?
Koristim drajvere 440s (samo drajvere bez setup4pc)
Erdelman @ 08.04.2007. 19:49
Citat:
ninjamirko: Kod mene nece. Skinuo sam originalnu verz. sa manna foruma i ubacio router.dll, streamreader.ini i dll iz 3325 manne, koja mi trenutno radi, i podesio u manna.ini da bude
device 0 router.dll
ali nece...
Skinuo sam i tvoje prvo pakovanje, radi na xp ali na visti nece.
Gde li sam se zaj?
Koristim drajvere 440s (samo drajvere bez setup4pc)
// DEVICE
// ------
// device <master> <number> module_name
// modules: nova_pci.dll - Hauppauge WinTV Nova-S PCI, TechnoTrend PCline 1100, 1102, 1400, 1401, 1500 PCI
// streamreader.dll - for using with a streamreader.dll
// streamslave.dll - slave mode: for getting data flow from master instance
Fino vam ovdje gore pise kako i sta.
Device streamreader.dll <=========== znaci samo ovo ide a router.dll i streamreader kao i do sad moraju biti u HARDWARE.
goransimovic @ 08.04.2007. 20:18
Koliki vam je signal na 11222 i da li cesto imate discont...?
sasa077 @ 08.04.2007. 20:30
Oko 31-33%, ali to je dovoljno da se radi bez disc., vec nedeljama nisam imao nijedan, osim kada pustim mannu, pa ponekad otkuca 1-2
rdragan79 @ 08.04.2007. 21:19
8W - 28% (bilo bi bolje da imam volje da se zezam jos malo sa elevacijom, ali smatram da je uzaludno posle 65m kabla i twinlnb-a 0.5 db)
5E - 60-70%
Diskonte nemam osim kada se probudi SATA disk :(
da li mi neko moze poslati svoje filters.ini da vidim gde gresim posto meni ne stize nista od navedenog
stalker - vista itd....
usput da li u novoj manni treba staviti i // da ignorise setovanja koja ne zelim da se koriste
[Ovu poruku je menjao rdragan79 dana 09.04.2007. u 19:41 GMT+1]
ninjamirko @ 08.04.2007. 22:54
Kabl je bolje da ti je sto kraci (i bez mnogo savijanja). Lnb da ima sto manji sum koji unosi pri konverziji 0.2 je bolje od 0.5 dB, ali i pojacanje da mu je vece (moj lnb je 0.3dB i 80dB) i naravno sto veci tanjir vece pojacanje tj. Jaci i kvalitetniji signal...
A i konektori igraju znacajnu ulogu.
Hvala Sasa77. Ova prva manna ti je definitivno sje. Obrisi link da je ne skine jos neko. :-) Ova druga radi ok (mada si je i nju nabudzio nepotrebno, bezveze potrosih gprs...) Da bi vam radila na visti, pored router.dll, streamreader.ini i .dll fajlova treba vam i cetvrti (koji ja nisam stavio, mada na xp radi i bez njega - valjda zato sto na xp imam instaliran i server4pc a uz njega se instalira i 4. fajl). U pitanju je SkyDll.dll. Fajlovi mogu da budu ili u folderu hardware ili u manna folderu (nema potrebe na oba mesta).
U manna.ini ide sve standardno, znaci
device 0 router.dll
rdragan79 @ 08.04.2007. 23:09
Nazalost tehnicki uslovi ne dozvoljavaju trenutno da kabl bude kraci zbog pozicije antene
a tanjir je inace 125 cm
Jedino sada treba da bistrim filters.ini posto se boljem ne mogu nadati
sasa077 @ 09.04.2007. 06:16
Znachi za 8 sati 17,5 gb je stiglo.
Test Drive Unlimited
Need for Speed carbon
Genesis Rising
i jos par filmova
tomasd @ 09.04.2007. 06:43
Jel na 11222?
Sa kojom Mannom?
Jel imaš neka posebna podešavanja?
sasa077 @ 09.04.2007. 07:04
Na 11222, skini zadnju verziju manne, koju imas nekoliko postova iznad, podesena je za 8w. Samo odzipuj. Tamo je podesena da radi preko router.dll, a mozes i promeniti u manna.ini da radi i preko streamreader.dll
Nikad vise nisam skinuo celih stvari nego nocas, mada ovu mannu 3408 koristim tek od juce
tomasd @ 09.04.2007. 07:23
Pa evo sad sam je baš probao jedno pola sata.Opterećuje procesor mnoogo.Ide i do 90% pa onda padne na oko 50.Jel si radio nešto na kompu dok ti je radila Manna.
sasa077 @ 09.04.2007. 07:30
Bio sam na internetu. Slusam muziku. Kod mene ide do 50 %. Probaj promeni router.dll u streamreader.dll u manna.ini
tomasd @ 09.04.2007. 07:55
Mislio sam da je možda zbog procesora jer imamo istu memoriju a ja imam burtona 3200.Promenio sam na streamreader.dll i taman sam hteo da ti javim da je bolje kad onda primetim sledeće:Zauzetost procesora mi je tu negde kao kod tebe dok ne uključim Firefox a onda skoči i bude onako kako sam ti rekao čak i kad ne radim ništa tj. ne menjam stranice.To je ono što Mana vuče .Znači ne govorim o ukupnoj zauzetosti procesora koja je još uvećana za koji procenat koliko troši Firefox.Kakve to ima veze?A zanimljivo je da za to vreme nisam imao discount.
Erdelman @ 09.04.2007. 08:57
Citat:
sasa077: Znachi za 8 sati 17,5 gb je stiglo.
Test Drive Unlimited
Need for Speed carbon
Genesis Rising
i jos par filmova
Potvrdjujem isto doslo kod mene, samo Test Drive dosao dva puta kompletan, prvi put kao multiple volumes rar a drugi kao MDF fajl 3 i kusur GB. I takodje par filmova. Isto sa novom MANNA i sa 35 diskont. za 7 sati rada.
Sto se tice opterecenja sistema koje pravi nova manna, ipak moramo da se strpimo dok MCNGINE ne uradi novi modul
za vlasnike SkyStar2 kartica...
goransimovic @ 09.04.2007. 09:01
Pozdrav @Erdelman. Mozes li molim te postaviti svoj filters.ini za novu mannu?
Erdelman @ 09.04.2007. 09:10
Citat:
goransimovic: Pozdrav @Erdelman. Mozes li molim te postaviti svoj filters.ini za novu mannu?
Ovaj trenutno zadovoljava moje potrebe samo sam nesto malo editovao originalni koji dolazi uz Manna.
- <any> "Sliders","Audiobook","Kadetstvo","Strugackie","Strugatskiye" priority 150
- <any> "Virtually*Jenna","CAMRip","3D*Sex*Villa","2?.serija" priority 150
//+ mp3 3 mb <ftp>
// - <mp3> "genre. *size. "
// + <mp3> "g:(8)","g:jazz","g:(0)","g:blues","g:lounge" 3 mb
// + <mp3> "g:(122)","g:Drum*Solo","g:(102)","g:Chanson" 3 mb
// + <mp3> "g:(52)","g:Electronic" 3 mb
// + <mp3> "Diana*Krall","Bob*Sinclar","Gotan*Project","De*Phazz","Robertino" 3 mb
// + <mp3> "Swirl*People","Lounge","a:bj?rk","Asian*Dub*Foundation" 3 mb
// + <mp3> "Benassi","Solveig" 3 mb
// + <mp3> "Îêåàí*Ýëüçû","Àðêàäèé*Ñåâåðíûé","Ãóëüêî","Ãåí*Æàðîâ","Áîÿðñêèé" 3 mb
+ "wallpaper","walls","wallz" 80 kb
- <unbeginned> "Lost.S0*.avi","Lost.S0*.rar"
//- ".mpg",".mpeg"
// + <content> pdf 100 kb <ftp>
- <content> "without_flash"
- <content> "Paul*Van*Dyk","Armin*van*Buuren" hide
- <content> "sliders*.avi" 300 mb 450 mb
- <content> "CAMRip","Kadetstvo","disk?\",".grp\", grp, max, ppt, ans
+ <content> * 650 mb <volume> or 100 mb
+ <content> "winamp","manna","skynet","progdvb","reget","virtualdub","acdsee","seamonkey","crack"
+ <content> "Crack","Keygen","keygen","patch","Patch","Softcam","softcam","Serial","serial"
+ <content> "Pass","pass","Password","password"
+ <content wait> "Allday.ru","wallpaper","walls","wallz","deviant","galler?","concept" priority 1
+ <content> avi, mkv, mp4, vob, mpg, divx, wmv, rm ts 250 mb <volume> or 100 mb
// + <content> mp3 4 mb priority 127
// + <content> wav 8 mb
- <content wait> jpg mac 00D05C097B9B
- <content wait> png, swf, map, sql, 3gp, doc
- <content wait> avi 0 125 mb
- <unknown> vague <ftp> hide
- rar 0 7 mb mac 00D0D71114BC
+ ".part" priority 100
+ ".mdf" priority 100
+ ".iso" priority 100
+ ".nrg" priority 100
//+ zip=23354042 // TT driver for Vista
- ftp.bin hide
- dir, jpg, gif, php, avc hide
+ <unbeginned def> 90 mb <ftp>
//+ exe 90 mb 110 mb
+ exe 300 mb
+ fish
+ mpg, vob, rm, wmv, avi, divx, mp4 125 mb
- gz, flv hide
- avi 0 125 mb hide
+ <attach def>
- <attach>
- <nntp>
+ <named parts>
+ <unbeginned> 4.5 gb
+ <unbeginned 0 2 mb> 50 mb
+ <volume> priority 0
+ rar 50 mb priority 0
+ zip 50 mb priority 0
+ mov, qt 20 mb
+ <all> 85 mb priority 0
+ <partials>
- <any> <ftp>
+ <any> <content>
tomasd @ 09.04.2007. 09:29
Pa OK to za opterećenje može da se podnese.Ali mi nije jasno zašto se povećava za 20-30% kad je Firefox uključen i da li je tako kod tebe.Možda može da se negde nešto podesi.
Erdelman @ 09.04.2007. 10:04
Citat:
tomasd: Pa OK to za opterećenje može da se podnese.Ali mi nije jasno zašto se povećava za 20-30% kad je Firefox uključen i da li je tako kod tebe.Možda može da se negde nešto podesi.
Samo treba biti stpljiv i docekati taj najavljeni fix za SS2... :(
tomasd @ 09.04.2007. 11:23
Mudro zboriš.Čekaćemo.
Ops @ 09.04.2007. 12:00
Citat:
Erdelman: Potvrdjujem isto doslo kod mene, samo Test Drive dosao dva puta kompletan, prvi put kao multiple volumes rar a drugi kao MDF fajl 3 i kusur GB. I takodje par filmova. Isto sa novom MANNA i sa 35 diskont. za 7 sati rada.
Sto se tice opterecenja sistema koje pravi nova manna, ipak moramo da se strpimo dok MCNGINE ne uradi novi modul
za vlasnike SkyStar2 kartica...
Dali ste skidali sa 11222 ili 11261
Erdelman @ 09.04.2007. 12:47
Citat:
Ops: Dali ste skidali sa 11222 ili 11261
11222 od sinoc..
Nekako mi na 11261 previse stvari dolazi na Njemackom i sa encrypted header. Premda prvi utisak moze da vara, ali ipak meni je za oko 10 % jaci singal na 11222 pa ovu freq. i preferiram...
uros2m @ 09.04.2007. 13:22
meni je sinoc na 11222 siglo 8sam partova "encrypted.Gib_Gas.part1.rar" oko 12 je pocelo.
ne znam staje + nemam ni pas. ako neko zna sta je ili ima pas neka mi posalje na mail ili pp.
pozdrav svima ( trudio sam se da nadjem pas u links.text ali mi bas i neide)... ali ja ne odustajem.. Jos uvek testiram sve ovo...
Desilo mi se da od ovih osam partova postoje i dva sa imenom "part 5" i part 5(2) sta to znaci ?
goransimovic @ 09.04.2007. 13:45
Problem je u tome sto kad manna skida neki fajl vidim na interfejsu koji je to part, a kada je fajl skinut odnosno kada je u data folderu onda mi vise ne pise koji je part, nego samo ime fajla. Tako da onda imam vise fajlova istog imena , a da ne znam koji je part1,part2,....itd. Da li neko moze pomoci?
Erdelman @ 09.04.2007. 13:50
Citat:
uros2m: meni je sinoc na 11222 siglo 8sam partova "encrypted.Gib_Gas.part1.rar" oko 12 je pocelo.
ne znam staje + nemam ni pas. ako neko zna sta je ili ima pas neka mi posalje na mail ili pp.
pozdrav svima ( trudio sam se da nadjem pas u links.text ali mi bas i neide)... ali ja ne odustajem.. Jos uvek testiram sve ovo...
Desilo mi se da od ovih osam partova postoje i dva sa imenom "part 5" i part 5(2) sta to znaci ?
Part 5 i part 5(2) bi trebalo znaciti da postoje tj. da imas dva ista fajla, duplikata part 5.
Gib_Gas je film, evo ti link pa pogledaj o cemu se radi :
http://www.imdb.com/title/tt0083999/
Ja sam ga odmah delete nisam ni pokusavao traziti pass.
Erdelman @ 09.04.2007. 13:55
Citat:
goransimovic: Problem je u tome sto kad manna skida neki fajl vidim na interfejsu koji je to part, a kada je fajl skinut odnosno kada je u data folderu onda mi vise ne pise koji je part, nego samo ime fajla. Tako da onda imam vise fajlova istog imena , a da ne znam koji je part1,part2,....itd. Da li neko moze pomoci?
Kad udjes u direktorij data, odes na tools>>>>folder options >>>> view >>>> i UNCHECKirash opciju HIDE EXTENSIONS FOR KNOWN FILE TYPES.
I vratis se u data pa sortiras fajlove po imenu pa onda po tipu i imaces slozeno sve sa vidljivim part ekstenzijama...
Ili ako ti je lakse koristi TOTAL COMMANDER.
goransimovic @ 09.04.2007. 13:56
Hvala majstore.
Mastodon666 @ 09.04.2007. 13:57
Genesis_Rising_The_Universal_Crusade-PROCYON.rar
Kako je ovo brzo stiglo! ( Za divno cudo isla su po 4 fajla sa preko 280kb/sec - impresivno,josh bez greshke svih 16 arhiva ) .Definitivno moram uzeti novi hd , samo da skontam kesh -dojadilo mi svaki treci dan narezivati 3-4 dvd-a!
Hvala Erdelman (za filters.ini)!
Erdelman @ 09.04.2007. 14:49
Citat:
Mastodon666: Genesis_Rising_The_Universal_Crusade-PROCYON.rar
Kako je ovo brzo stiglo! ( Za divno cudo isla su po 4 fajla sa preko 280kb/sec - impresivno,josh bez greshke svih 16 arhiva ) .Definitivno moram uzeti novi hd , samo da skontam kesh -dojadilo mi svaki treci dan narezivati 3-4 dvd-a!
Hvala Erdelman (za filters.ini)!
Sinoc ja pustio ovu da radi taman negdje tamo poslije ponoca, i dogledam neki film sa DVD oko pola sata , i pred spavanje provjerim sta ima u DATA a ono gomila oko 9-10 fajlova od po 100 mb, i ja kontam mora da je neka greska :) sigurno su corrupted, i odmah testiram, a oni svi ispravni. A jutros jos veci shock, kazem 2x Test drive, jednom u multiple volumes 35 ili 36 parts a drugi kao jedan iso fajl 3.8 gb... A sve to uz par destina diskontinuiteta.
rdragan79 @ 09.04.2007. 14:52
Citat:
Erdelman: Sinoc ja pustio ovu da radi taman negdje tamo poslije ponoca, i dogledam neki film sa DVD oko pola sata , i pred spavanje provjerim sta ima u DATA a ono gomila oko 9-10 fajlova od po 100 mb.
Samo mi reci da nije bio u pitanju 8w :)
Meni je stiglo na 5e (12321 V 27670) neki rforce 700mb ispravno neka autotrka, ali posto me nije odusevilo sta je stiglo, obrisao sam.
[Ovu poruku je menjao rdragan79 dana 09.04.2007. u 16:45 GMT+1]
ninjamirko @ 09.04.2007. 15:40
Ljudi, jel neko od vas procitao pravilnik?? Malo fali pa da pocnete citirate svoje postove...

P.S. Jel idu na 8w filmovi na engleskom ili su svi na nemackom?
sasa077 @ 09.04.2007. 18:05
Za Tomu
Da to se desava uvek sa Mozillom. A cim je iskljucis onda je sve u redu, primetio sam to.
Sad tek pregledavam sta je sve stiglo nakon 20 sati rada, stiglo je preko 28 gb
Nebojsa86 @ 09.04.2007. 23:46
Da li bi mogao neko da mi posalje pass, za Gib_Gas, na PP! Naravno,ako neko ima!
Unaprijed hvala!
uros2m @ 10.04.2007. 01:58
Barton 2500+ , asus a7v600x ,768mb, xp, Veoma stara masina ali mana 340 b (sto mislim da je beta verzija)
radi bez problema. u pocetku optereti procesor na 50 do 80% ali se posle nekog vremena smiri, i bude 20%
sa povremenim skokovima do 50%. Uzima oko 250mb memorije
Nocas sam "izvalio" da u mana interfejsu mozete sa F10 da pokrenete meni...
Steta sto je sve na ruskom, Mada nesmeta.
mozda da neko pita autora "ManaInterface"-a da se prevede na srpski ?
Uglavnom prelazim na ovu manu zato sto mnogo bolje radi neke stvari..
Nema gresaka pri radu , bolje sortira download. itd..
Koristim Operu I kad je startujem digne processor na 90% . Ostavljam je nocas da vidim sta ce biti do jutra.
Pozdrav!
ninjamirko @ 10.04.2007. 06:43
Ili na engleski... :-)
Jer neko podesio da mu sortira u posebne foldere u zavisnosti od toga sta prodje kroz filtre?
p.s. Mcngine postavio sky.dll, kaze su potrebni drajveri 4.32. Ja sam na putu pa mogu da isprobam tek kad se vratim. Likovi koji su probali pisu da je opterecenje procesora kao kod 0.289 tj. nema ga... Pitam se hoce li da radi i sa 4.4 drajverima.
[Ovu poruku je menjao ninjamirko dana 10.04.2007. u 08:16 GMT+1]
Erdelman @ 10.04.2007. 07:28
Citat:
ninjamirko: Ili na engleski... :-)
Jer neko podesio da mu sortira u posebne foldere u zavisnosti od toga sta prodje kroz filtre?
p.s. Mcngine postavio sky.dll, kaze su potrebni drajveri 4.32. Ja sam na putu pa mogu da isprobam tek kad se vratim. Likovi koji su probali pisu da je opterecenje procesora kao kod 0.289 tj. nema ga... Pitam se hoce li da radi i sa 4.4 drajverima.
[Ovu poruku je menjao ninjamirko dana 10.04.2007. u 08:16 GMT+1]
Radi provjereno sa sky.dll i 4.3.2 drajverima. Radi ko' 0.289.
Izgleda da je MCNGINE vec ovo znao samo je testirao pa kad
je bio siguran da radi kako treba samo nam je javio sta moze :)
Ne moze sa 4.4 drajverima.
U svakom slucaju evo vam podesena sa SKY.dll:
http://www.sendspace.com/file/gbq9xh
Za 2 sata koliko je radila kod mene otkucala je 6 diskonta...:(
P.S.
mozete probati iskljuciti protected mode u manna.ini
Ovo je jos uvijek samo proba da vidimo kako radi.
[Ovu poruku je menjao Erdelman dana 10.04.2007. u 09:19 GMT+1]
sasa077 @ 10.04.2007. 08:52
Ja nemogu nikako da je pokrenem. Samosam raspakovao tvoju, ali ne radi da li ima jos neko podesavanje
Erdelman @ 10.04.2007. 09:25
Citat:
sasa077: Ja nemogu nikako da je pokrenem. Samosam raspakovao tvoju, ali ne radi da li ima jos neko podesavanje
Moras instalirati 4.3.2 drajvere a nisam siguran da ce raditi na Visti. Ti drajveri su inace bili predvidjeni za XP SP1, a 4.4.0 za SP2 to je preporuka Technisat. Ako si ih ispravno instalirao, jer cesto se mora sve provjeriti dva-tri puta, provjeri u device manager, bez obzira na automatsku instalaciju, koji su instalirani drajveri za SS2, trebalo bi da radi bez problema ako imas 4.3.2.xxx.
Ja sad isprobavam sve moguce kombinacije da vidim kako bih se otarasio diskonta. Kad nije u protected modu otkucava ih po 2 na 5 minuta rada. A sa protected mode raznih velicina oko 1 diskont na 20-30 minuta. Inace i stare MANNA 0.284 do 0.287 su imale isti problem kad se koristio sky.dll uvijek je bilo diskontinuiteta, sve je ovo jos proba, nove verzije MANNA ce vjerovatno imati fix. Na manna forumu lik kaze kako je za par sati imao preko 5000 diskonta sa sky.dll, ali da je to kao na tom satelitu sa kog skida normalno :)
goransimovic @ 10.04.2007. 09:32
Imam sada slijedeci problem. Instalirao sam drivere 4.3.2 ali sada mi ne radi motor preko alt dvb-a. Ima li netko MiBi-ev prepravljeni driver 4.3.2 za motor?
sasa077 @ 10.04.2007. 09:36
Jesu ti drajveri ali i dalje ne radi, ma nemam pojma sta je 100 puta sam pregledao fajlove i cini se da je sve u redu. jesi li siguran da je u manna.ini Device sky.dll
Erdelman @ 10.04.2007. 09:50
Citat:
sasa077: Jesu ti drajveri ali i dalje ne radi, ma nemam pojma sta je 100 puta sam pregledao fajlove i cini se da je sve u redu. jesi li siguran da je u manna.ini Device sky.dll
Ne uploadujem stvari koje ne rade :)
Nesto kod tebe nije ok, ako si imao 4.4.0 drajvere pa instalirao 4.3.2 velika je vjerovatnoca da je Win XP, ako si na njemu, zadrzao stari drajver tj 4.4.0
provjeri jel' imas u device manager >>> Driver Version : 4.3.2.xxxx
Ako imas mora da radi.
Kod mene je 4.3.2.9999 driver uredno instaliran i Device sky.dll ili Device 0 sky.dll i.......... radi ali uz diskontinuitete....:(
Sad ovo bi se moglo probati i sa 4.3.0 drajverima i sa jos starijom verzijom sky.dll ali moram to traziti na CDs...
....Upravo testirao sa 4.3.0 i starim sky.dll i novim od MCNGINE i ne radi...samo radi na 4.3.2 :(
[Ovu poruku je menjao Erdelman dana 10.04.2007. u 11:04 GMT+1]
sasa077 @ 10.04.2007. 10:09
4.3.2 su u Device manager-u, i ne radi i dalje, medjutim cim promenim u manna.ini na streamreader.dll ono radi. Ma nema veze snaci cu se vec nekako
Erdelman @ 10.04.2007. 10:27
Citat:
sasa077: 4.3.2 su u Device manager-u, i ne radi i dalje, medjutim cim promenim u manna.ini na streamreader.dll ono radi. Ma nema veze snaci cu se vec nekako
Onda ti nije instaliran SetUP4PC koji dolazi u 4.3.2 drajvere, bez njega instaliranog nece raditi...
sasa077 @ 10.04.2007. 10:29
Pa sto odma ne kazes, ja sam skroz zaboravio da to cudo upste postoji. Hvala evo sada cu probati
ninjamirko @ 10.04.2007. 16:13
Koliko sam ja razumeo(tek sam posle video ostatak posta), mcngine, je napisao sa 4.32 i novijim...
Mozda ce da radi i na visti, ali sa 441 drajverima (kod mene nesto nije 'teo da se instalira setup4pc sa 440, ali sa 441 jeste). Manna mi radi vec 16 sati, skinula oko 21GB ready. Trenutno mi skida masu stvari, vise filmova sa brzinom i do 200 kBps, neki filmovi idu duplo, u raru i kao avi. (5e)
Cim malo o'ladi ovaj download (ili mi crkne manna, desilo mi se to juce 1x, a i hard ce mi se napuniti uskoro) isprobacu jel radi sky.dll.
uros2m @ 10.04.2007. 21:00
koja frekfencija koji pid na 5e?
ninjamirko @ 11.04.2007. 00:08
12322 v 27670
pid any
23:48 ready 32GB, hard disk skoro pun, ako ne pobrisem mesto bice za 2 sata... Moram da rezem sada...
sasa077 @ 11.04.2007. 08:01
Nocaas se takodje napunio disk sa svim i svacim i koliko sam mogao da vidim uglavnom je sve kompletno. Samo nisam uspeo da navatam sifre za nijedan encrypt
ninjamirko @ 11.04.2007. 08:41
Evo posle 31h rada iskljucih mannu. Stiglo mi je oko 45 GB, u incomplete vrlo malo fajlova...
Probao sam sa sky.dll na visti i nece ni da krene. Bootujem se u Xp - isto. Procitah neki lik probao sky.dll pa router.dll pa opet sky.dll (on kaze da je to radio sa razmacima od 10minuta). Mene mrzelo da cekam pa sam na 10 sec. I eureka!
Starujem mannu, vidim pici (zelena trava). Proverim u .ini stoji router.dll . Opterecenje procesora: 0. Rekoh nesto ne valja. Task mannager: isto. Manna interface: vidim idu neki fajlovi, znaci radi. Posle nekoliko minuta, procesor se konacno opteretio (1-3 %, ali uglavnom na nuli)...
Vratim se na vistu... radi ali sa cpu oko 15% (ukupno za cpu, u taskman. ne prelazi 40 (pik) (za sada) Slusam muziku bez problema (a do malo pre nisam mogao)
U prethodnih 30 sati je bilo oko 40% (manna) (do 60 sa pik do 80, ukupno) ram oko 500 za mannu (bilo je protected 256 mb) ukupno oko 800 mb, mada sam rezao dvdjeve i kopirao sa jednog hd na drugi i pregledao filmove bez ijednog disc.
Posle 40 minuta average cpu usage je 23% (za mannu). Ram oko 150 za mannu, a 450 ukupno.
####################################
Da skratim pricu: jutros sam greskom stavio // ispred protected u manna.ini. :-) Ispade da se isplati poneka greska.
####################################
goransimovic @ 11.04.2007. 08:50
@ninjamirko sa kojeg satelita sada skidas?
sasa077 @ 11.04.2007. 09:19
Kao prvo sky.dll radi i sa 4.4.1 drajverima.
Kao drugo odcekirao sam pored sky-a i router i streamreader u manna.ini i radi. Opterecenje CPU je oko 10-15% i takodje sam stavio // ispred Protected. Pa neka vuce manna fajlove preko cega joj drago. Memorija je oko 110.
Zivi bili pa videli sta ce se desiti.
ninjamirko @ 11.04.2007. 09:24
Sa 5e.
Valjda ima neku svrhu protected opcija. Za sat i po dobih 20ak disc. Radi mi s.sorter (ako nekom trebaju passwordi za 5e evo linka
http://www.globalnet.tu1.ru/news.php) i winamp ali nema otperecenja... Mozda je zbog vetra, idem da vidim sta se desava na krovu. :-)
@sasa77: jel na visti?
Ako si to radio "na zivo" mislim da ti nema efekta. Ipak treba da se iskljuci manna kada menjas parametre u manna.ini.
sasa077 @ 11.04.2007. 09:34
Nije na Visti, jer su mi sve aplikacije koje mi trebaju za posao u XP. Pa naravno da sam je pustio iz pocetka.
Trenutno radi na 11261 8w i za dvadeset min, vec imam 200 mb. Streamreader je onaj za 4.4.0 drajvere -by marfi
ninjamirko @ 11.04.2007. 10:43
U manna.log mozes da proveris koji .dll koristi. Ova moja koristi taj 211 streamreader.dll. Disc mi je najverovatnije bio zbog vetra. Za 2:34 ready 2.34 GB...
Izvinjavam se svima koji su trazili (ili su planirali) da im posaljem mannu. Nemoguce je (pristupam preko mini opere na nokia 3250) a i nema potrebe to je ista manna (kao "sasina" ili originalna sa manna foruma, samo sto ova na manna forumu nema potrebne dll-ove) samo sto sam u hardware ubacio sky.dll (mada nisam siguran da li to ima neki uticaj jer nece da radi sa njim) sa manna foruma.
Provider na 5e je SatGate:
provider SatGate
tuner 12322 v 27670 auto ku power
pid any
rules <none>
za podesavanja u manna ini sam vec pisao koja su mi...
Ako nekom znaci mogu da vam ovde postujem filters ini...
[Main]
- <nntp>
- <unbeginned> hide
//- <unbeginned> 105 mb 690 mb hide
//- <unbeginned> 720 mb hide
- dir, jpg, gif, php, avc hide
- mp3
- <any> "Sliders","Audiobook","Kadetstvo","Strugackie","Strugatskiye" priority 150 hide
- <any> "Virtually*Jenna","CAMRip","3D*Sex*Villa","2?.serija" priority 150 hide
- <any> "Lost.S0*.avi","Lost.S0*.rar" hide
- ".mpg",".mpeg" hide
- <content> "CAMRip","Kadetstvo","disk?\",".grp\", grp, max, ppt, ans hide
- <content> gz, bzip, cab, mkv, mpg, wmv, mov, qt, rm, djvu hide
- <content> flv, png, swf, gif, fish, mpg, dir, avc, php, 3gp, midi, mmf hide
+ avi 600 mb
+ ".iso" 500 mb
+ ".nrg" 500 mb
+ ".mdf" 500 mb
- ".iso" 0 500 mb hide
- ".nrg" 0 500 mb hide
- ".mdf" 0 500 mb hide
- avi 0 600 mb hide
//+ <content> * 650 mb <volume> or 100 mb
+ <content> "winamp","manna","skynet","progdvb","reget","virtualdub","acdsee","seamonkey"
+ <content> "vista","Vista","VISTA" 5 mb
+ <content> "s60","S60","smart60","Smart60","Series60","series60","dimonvideo","DimonVideo" 200 kb
+ <content> "Cyberlink","PowerDirector","powerdirector","Powerdirector" 100 mb
+ "Cyberlink","PowerDirector","powerdirector","Powerdirector" 100 mb
+ <content> ".sis",".jar" 200 kb
+ <content> avi 600 mb
+ <content> mp3 4 mb
+ <content> iso 100 mb
+ <content> mdf 100 mb
+ <content> ".nrg" 100 mb
+ <content> rar 3 Mb
+ <content> exe 50 mb
- <content> avi 0 600 mb hide
- <content> jpg hide
- <content> png, swf, map, sql, 3gp, doc hide
- <unknown> vague <ftp> hide
+ ".part" priority 100
+ zip=23354042 // TT driver for Vista
- ftp.bin hide
//- <unbeginned def> 90 mb <ftp> hide
//+ exe 9 mb
// + fish
- exe, gz, rm, mpq, flv, wmv hide hide
//- avi 0 125 mb hide
//+ <attach def>
//- <attach>
- mov, qt 20 mb
//+ <all> 30 mb
//+ <unbeginned 0 2 mb> 90 mb 105 mb
+ rar 90 mb 100 MB
+ <named parts>
+ <volume>
+ <partials>
+ <encrypted> 5 MB
+ <encrypted volume>
[Ovu poruku je menjao ninjamirko dana 11.04.2007. u 12:17 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao ninjamirko dana 11.04.2007. u 12:20 GMT+1]
uros2m @ 11.04.2007. 12:39
Nocas sam na 11222 skinuo oko 25GB. Ali sam napravio gresku.. Kada sam Novu manu (jutros) Stopirao, poceo sam da modifikujem Filters ini i ponovo pokrenuo Manu. Izgleda da je obrisala sve passove od nocas, Ili sam ja pogresio. Ali nema passova niti links.txt.
Sta da radim? Imam nekoliko (filmova) Ili necega A nemam pasove ili log koji pravi mana.
Ono sto nije bilo zkljucano:
Stalker, i ovaj novi film goustruner(ali nemacki sinhron), Maya 8.5
Ono sto je zakljucano:
aspirin-fantasticmovie_xvid.avi
encrypted.drihudvl.
encrypted.N7951ND31016NPiP1001
encrypted.T.F.2007
encrypted.WoC
encrypted.WR
Dali ima neki link za ovo? Gde da se krecem. ? Sta da radim?
GWGBa_Upped_by_TanOsaurus.avi
rr.movie.avi
Test.Drive.Unlimited.PROPER-ViTALiTY (15 partova Nije do kraja)
[Ovu poruku je menjao uros2m dana 11.04.2007. u 16:03 GMT+1]
Mastodon666 @ 11.04.2007. 12:47
i ja sam iskljucio protected mode ( //) i jednu stvar ne shvatam . Ovim sam nenormalno rasteretio resurse ,ali sta sam time izgubio?
ninjamirko @ 11.04.2007. 14:58
Ja sam dobio gomilu incomplete fajlova na 99%, jer sam radio nesto na compu (kopirao, premestao, brisao). Pa mi se povremeno javljali disc... 1G u temp a 21 u incomplete (a jutros sam sve pobrisao). Sad cu da reinstaliram xp...
Ljubo46 @ 11.04.2007. 16:10
He he , vraćaš se na XP. A toliko si hvalio vistu. Nego buraz sinoć je gorela vrzina.
P.S. ( 11 222 Mhz ) Ko sinoć nije bio na ovom frekventnom broju mnogo je propustio. Nešalim se.
ninjamirko @ 11.04.2007. 16:50
Ma nije problem do Viste, XP sam planirao da reinstaliram cim nadjem vremena... Da vidim kako ce da radi cist Xp... Ako ne radi mana kao sto treba - instaliracu linux... :-)
ninjamirko @ 11.04.2007. 18:39
Fresh XP SP2 + 4.32 + ss2 BUFFER PATCH + MANNA 3408 + sky.dll = CPU usage: 0% (uz protected 64 MB, a toliko sam i povecao bafer ss2 pomocu zakrpe. Trenutno slusam muziku a opterecenost procesora je uglavnom na nuli, povremeno na 2 a pik je na 4%! Mana pokazuje 0 a ako sam bas uporan mogu da vidim povemeno 1. :-))
NE MOGU DA VERUJEM...
Da je ne ureknem... ;-)
tomasd @ 11.04.2007. 18:47
Pa jel skida nešto ili je samo za slikanje.
goransimovic @ 11.04.2007. 19:05
Nakon dosta vremena sam sebe natjerah da instaliram Vistu. Prvi utisci fenomenalni. Ugodnija i ljepsa je od XP-a. Naravno da sam odmah instalirao skystar 2 karticu. Na moje veliko iznenadjenje sve je odmah proradilo. MyTheatre vrti motor bez problema, premiere,taquille,cabo radi, skynet 1.22 for Windows radi perfektno, nova mana radi savrseno bez velikog opterecenja procesora. Sve u svemu vrlo sam zadovoljan Vistom. Mogu samo reci by,by Windows XP!
ninjamirko @ 11.04.2007. 21:37
Pa izgleda kao da je samo za slikanje! Izgleda ovaj sky.dll rasterecuje procesor tako sto ne skida... :-) Za 3:18 samo 599.9. Ako mi se do jutra ne napuni ovih 20ak GB, reci cu i ja zbogom XP.
sasa077 @ 12.04.2007. 08:35
Nocas je pecanje bilo slabo. Ja se ipak vratio na streamreader.dll
ninjamirko @ 12.04.2007. 10:34
Meni je do jutra skinula nesto vise od 5 GB (za 12 sati)... Deluje razocaravajuce... Ali verovatno nije do manne tj. Sky.dll nego do ljudi koji skidaju. Posle 9 su poceli da skidaju, pa vec imam 8.83GB. Moracu da povecam Protected (trenutno 64 mb) jer sam jutros pustio film koji mi je nocas stigao i dobio 8 disc, mada je opterecenje procesora bilo 21%. Trenutno manna vuce oko 300 Mb rama a cpu i dalje oko 0%. U inc ima 1.68 GB (samo 2 fajla na 99, sto je prihvatljivo sobzirom na disc). Trenutno vuce 29 fajla (ide vista (x86, kao iso i kao multiple rar, mozda posle puste i x64...), bas da vidim hoce li da je "upeca" celu... P.S. Dok sam ovo kucao (za 10ak minuta) stiglo na 9.32G...
ninjamirko @ 12.04.2007. 22:33
Posto je redovno dolazilo do pojave disc cak i kada pustim film sa drugog hard diska (tj. na kome nije ni manna ni xp), stavio sam streamreader.dll. Malo sam ga testirao i nije bilo problema sa mannom, ceo xp se ukocio u toku gledanja filma... :-( Ma vista je zakon. :-) (i streamreader.dll).
Kao da ima neki znacaj sto je opterecenje procesora nula, a dobijete disc dok gledate film...
gombi @ 12.04.2007. 23:48
moze neko da objasi kako mogu naci password?koristim pass_parse ali pass. nikad nije dobar.treba drugi softver ili nesto fali?najvis na amosu sam. hvala unapred
tomasd @ 13.04.2007. 06:41
Ja sam sa time pokušavao ali mi nije nešto uspevalo.Zato sad samo probam na internetu ili u log fajlu i ako ne mogu naći za 10 min. ja brišem.Jedino ako nije veliki fajl od par GB a da mi baš treba onda se malo više pomučim,ali u zadnje vreme te velike fajlove sama Manna uspešno otključa tako i da tu nema problema.
Nego noćas sa Erdelmanovim filterom koji mi savršeno odgovara,znači uglavnom rar i veliki fajlovi, samo 6GB za 10 sati.Jel tako i kod vas?
uros2m @ 13.04.2007. 08:15
Ja Slabo Oko 3,4 GB. Nisam Nista dirao u podesavanjima. Sve je orgInal. Pre Neko vece Haos , A Nocas nista.
Pozdrav Svima... 11222 8w
Ops @ 13.04.2007. 08:58
I kod mene na 12222 slabo dok je neko vece bilo ludo
skymanrafo @ 13.04.2007. 13:48
mene zanima da li koji od offline downloadera(prvenstveno manna) podržava ovaj skdsl-ovu 8.0 enkripciju jer je dosta korisnika prešlo na to???
Ops @ 15.04.2007. 09:00
Daj ljudi dali skida tko sta pametno i gdje.Kakvo je ovo zatisje
djordje.b @ 15.04.2007. 14:32
Citat:
Ops: Daj ljudi dali skida tko sta pametno i gdje.Kakvo je ovo zatisje
Ko zna mozda pred buru.jutros je zavrseno skidanje Supreme Commander.iso 6.3 GB,ali mi nedostaje 3 dela
sasa077 @ 15.04.2007. 15:47
Ja sam juce probao 33e i jako su mali protoci tako da se nisam zadrzavao mnogo.
Inace na toj frekvenciji rade:
provider SkyDsl
tuner 11637 H 27500 auto ku power
Pid 100
provider OpenSky
tuner 11513 V 30000 auto ku power
Pid 2010 2401 3010 3012 3013
provider Sky Logic
tuner 11596 V 27500 auto ku power
Pid 5121 5124 5125 5126 5128 5130 5132 5133 5136
tomasd @ 15.04.2007. 17:56
Je u ovo sušno vreme na 8w rešio da probam 53e.Sećam se da sam imao nenormalno mnogo dis. na Skynetu kad sam pre probao.
Rezultat je bio takav crveni tepih kakav nisam video.Pa nigde zelene travčice.A signal bar jedno 70%.Ko zna zbog čega je to?
Nebojsa86 @ 15.04.2007. 20:38
Ja sam probao 53e. Sa ss2 karticom mi nije htjelo da skida ( ni manna, ni skynet ),imao sam nenormalno puno discontinuity-a. I sasvim slucajno mi drug donese karticu da probam (TehnoTrend-ovu),sto je koristio za SkyDSL internet. Kad sam nju stavio, sve je super islo, nigdje discontinuity-a. E sad, da li je to do kartice ili neceg drugog, ne znam! I ja se to pitam!!? Download nije los,koliko se ja sjecam, dugo nisam bio na njemu. Znam da je protok, skoro uvjek 6.72!
ninjamirko @ 15.04.2007. 22:39
Ja sam se zimus pomucio dok sam podesio da antena moze da uhvati 8w i 53e (i sve izmedju) ali iako je signal bio dosta snazan (ocekivano) konstantno sam imao disc (manna 0.289, manna 0.3, skynet, skygraber vise ver, turbograbber) tako da nisam cekao da vidim da li ce nesto krenuti... Negde procitah da ljudi skidaju sa 53e, iako stalno imaju disc. stizu im kompletne stvari... Mozda ss2 ima disc jer ne moze da "podnese" toliki protok? :-)
U prethodna 2 dana sam testirao novu mannu i sky.dll (sirius 2, 4,8e) na windowsu x64 (sa 4.32 drajverima). Opterecenje procesora zanemarljivo ali ima disc. Svejedno da li igram Stalker, gledam film ili slusam muziku ispadne do 20 disc (64 mb protected ili 512 mb svejedno)... Cemu 0% cpu ako nesmem da koristim kompjuter... Sreca pa su arhive imale "recovery record" pa sam mogao da ih popravim. A jedan film koji je isao sporo, skoro ceo dan, je stigao bez gresaka i pored disc (i rar i avi distribucija). Sa 12322 stigne dnevno min 3-4 filma. Uglavnom su na ruskom, ima i na engleskom, manji broj je lose "sinhronizovan" (jedan lik cita prevod a u pozadini se cuje i originalni engleski ton, a neki imaju i engleski i ruski ton (mozete da birate koji cete stream). Skoro svi su Dvd ripovi...
dejanCRO @ 16.04.2007. 18:54
Ima tko pass od jučer za ovo:
100_JH- Jenna Haze
encrypted.ACD-A2k8
encrypted.Dance_in_da_Mix_Vol.3_techtekk.gulli.to
encrypted.Rhinoceros
dragan1983 @ 16.04.2007. 19:02
Ja bih bio vrlo zahvalan onome ko mi ispuni zelju! Jel moze ko da mi napise filter.ini fajl za manna 3408 takav da mi skida sve sto je vece od 10 mb ili jos bolje da mi na srpski prevede i objasni pa da ja sam mogu da pisem i ispravljam ini fajl. Inace ova nova mana uopste neradi lose protok je 4.48, za 1:40 mi je skinula 450mb, opterecenost procesora 45% a ram 290 a jos mi radi i kasperski i evo pisem ovu poruku.
ninjamirko @ 16.04.2007. 20:14
+ <any> 10 mb
skida sve vece od 10 mb
uzmi citaj temu ispocetka, pa ces naci ostalo, mada ti je brza varijanta da uzmes recnik i prevedes sam.
P.S. za 5:35 stiglo 4:83 G, mada su mi filtri extremno nadbudzeni, mana log ih "tumaci" u 131 red...
P.P.S.
Ako 2kliknete na cifru koja pokazuje RAM potrosnju - trenutno praznite buffer na hard disk (ako vas mrzi da cekate koji minut). (za 3 minuta stiglo jos 200+ mb)
slosto @ 17.04.2007. 01:28
Da li je neko skinuo complet Supreme Commander.iso jer i meni fale 3 dela
uros2m @ 17.04.2007. 16:53
Nova manna 3417 za ss2
mcngine- Orginal.
Ops @ 17.04.2007. 18:01
Citat:
uros2m: Nova manna 3417 za ss2
mcngine- Orginal.
ne mogu pokrenuti ovu mannu javi mi da fali ttlcdacc.dll file
Koristim drivere 4.3.0 dali je mozda radi njih i dali je se sreo tko sa vakim problemom
sasa077 @ 17.04.2007. 18:02
Citat:
Ops: ne mogu pokrenuti ovu mannu javi mi da fali ttlcdacc.dll file
Koristim drivere 4.3.0 dali je mozda radi njih i dali je se sreo tko sa vakim problemom
Pa u manna.ini promeni modul u sky.dll ili streamreader.dll i bice OK
Milan Milosevic @ 17.04.2007. 18:04
Kako gasite novu mannu. JA koristim ALT-Ctrl-Delete. Sigorno moze i lakse samo nisam provalio.
sasa077 @ 17.04.2007. 18:06
Citat:
Milan Milosevic: Kako gasite novu mannu. JA koristim ALT-Ctrl-Delete. Sigorno moze i lakse samo nisam provalio.
Alt + F4 i to je to
Milan Milosevic @ 17.04.2007. 18:15
Ima li neke promene u filterima posto me mrzi da na svaka 3 dana ponove sve podesavam.
Ovaj dodatak je na ruskom ali nemam odgovarajuci font. Ako neko ima bio bi mu zahvalan da ga okaci ili kako je neko podesavanje u window-su neka mi objasni.
Inace kod mene to izgleda ka "ðåîðãàíèçîâàíû ìîäóëè: îñíîâíîé ïðîöåññ òåïåðü íå èìååò âõîäíîé ôóíêöèè äëÿ ïîòîêà" i tome slicno.
Ops @ 17.04.2007. 18:56
Citat:
sasa077: Pa u manna.ini promeni modul u sky.dll ili streamreader.dll i bice OK
TO sam uspjesno rjesio i pokrenuo mannu ali nema protoka nista dali ima pomoci sa time
uros2m @ 17.04.2007. 18:58
manna 3417
Sve je isto kao u manni 3408 samo je pravljena za Skay star 2.
sasa077 @ 17.04.2007. 19:08
Citat:
Ops: TO sam uspjesno rjesio i pokrenuo mannu ali nema protoka nista dali ima pomoci sa time
Proveri jos jednom u providers.ini frekvencije, jer ako si pokrenuo mannu posle downloada, frekvencije su one koje Rusi najcesce koriste
Erdelman @ 17.04.2007. 19:27
Nova 3417 podesena na 8W 11222, za drajvere 4.4.0 ili novije...
http://www.sendspace.com/file/mdineo
Izgleda da je konacno rijesen problem opterecenja CPU, kod mene radi vec oko sat vremena i CPU ne prelazi 20 % a uglavnom se vrti na 7-10%.
Nema onih odvratnih skokova na 75%-85% po par sekundi niti usporavanja comp. Barem za sad ponasa se kao MANNA 0.289.
sasa077 @ 17.04.2007. 19:34
Da i moj utisak je takav. Probao sam je i na Visti, e tamo kod mene vec ima problema, pri pokretanju bilo koje aplikacije dolazi do zamrzavanja na oko minut, ali sasvim dovoljno da se pojavi po 10 disc, i opadanja protoka.
ninjamirko @ 18.04.2007. 12:41
Pa i nije bas skroz ista kao 3408, ima ispravljene neke bugove, tako pise u propratnom textu uz mannu... Skida mi treci film od jutros oko 9h ova 3408 pa mi zao da je prekidam i isprobam ovu 3417... Vistu sam sam ubio (i xp), dok ne kupim jos 1G rama. :-)
P.S. Koliko sam razumeo mcngina, manna ce uskoro u komercijalu...
velesanec @ 18.04.2007. 13:36
Skida mi treci film od jutros oko 9h
daj postavi tvoj filters.ini
kod mene nista ne skida samo jpeg
uros2m @ 18.04.2007. 14:07
Podesavanja su ista (Na to sam mislio) i interface je isti
Filters ini je malo drugaciji ima neke nove stavke recimo da se muzika sortira po folderima...
Naravno svaka verzija sa sobom nosi nesto novo...
Ja sam zadovoljan. Nova verzija mi ne opterecuje procesor, i sto je bitno mogu da surfujem. itd.
Zamerka je, sto meni licno fali da se mana minimizuje ili ode u task bar . Ili mozda i moze samo ja ne znam..
nocas mi je stala zato sto sam ja u sistemu ugasio pagefile.sys zbog povecanja prostora na hd-u.
Pa mi je u taskbaru pisalo low virtual memory.
Stigo mi je Silent.Hunter.III Ali mi fale neki Segmenti. Ako neko moze da pomogne
dole su segmenti koji mi fale. (svi su u jednom zipu)
Pozdrav svima..
ninjamirko @ 18.04.2007. 15:12
2sasa077: verovatno ostanes za tih minut bez rama tj. fajlovi ti se prebacuju u virtuelnu memoriju tj. na hard disk... Vista povuce 550mb ako nisi ubio neke procese i smanjio efekte (a ako imas neke pozadinske programe npr. antivirus, jos vise... Meni manna 3408 jede do 650 mb (na xp 64) iako sam stavio protected 400...
2velesanac: skidam na 4,8e, sirius2, 12322, ako nesto znaci mogu da ostavim filtre, ali filmovi idu duplo, kao avi i u raru tj. Hvata ih kod:
- <unbeginned> hide //ova linija sluzi da mi ne stizu fajlovi koji nisu krenuli ispocetka, stedi prostor na hardu...
+ ".avi" 600 mb
+ <content> ".avi" 600 mb
2uros2m: sorry, nisam video nekoliko postova ranije pa nisam shvatio kontekst... :-)
ne moze da se minimizira, mozda autor to uvede za verziju koja ce morati da se registruje...
vladakru @ 18.04.2007. 19:29
ljudi svidja mi se mana ali je jos uvek ne shvatam kako treba zato sto sam jos svez u ovome sa njom, pa mi treba par objasnjenja ako moze.
evo slike, obelezio sam rednim brojevima ono sto me zanima... sta to znaci i zasta sluzi, ako mozete da mi kazete.
i jos nesto, posto imam slabiju masinu AMD na 1.5Ghz i samo 256Mb ram kako da konfigurisem manu da radi sto optimalnije?
i da li moze da se napravi korisnicki nalog na windowsu da kada se ulogujem na njega automatski ukljuci manu i samo ono osnovno za njen rad... da bih sto vise oslobodio resurse, znaci bez explorera i ostalih ... znaci samo ono sto treba mani da radi.
samo nemojte da mi kazete da kupim jos giga memorije i brzi hdd i procesor :)) unapred hvala....
velesanec @ 18.04.2007. 20:04
sa tom konfiguraciom bolje vrati se na skynet
sa 256 ram malo je za manna
sa poslednom veerzijom 3417 zauzetost rama je najmanje oko 170 i nista da
ne radis na kompu
ninjamirko @ 18.04.2007. 21:51
2vladakru: ti imas nekompletne fajlove i sa skynetom...tako da nemas nikakve sanse sa tim kompom da ti manna radi kako treba. Mozda bi procesor i izdrzao ako ne nabudzis filtre, ne radis nista i ogranicis se na pojedine vrste fajlova, ali 512 mb je bio minimum i za 0.289 mannu koja je kod mene opterecivala procesor minimalno (uglavnom 0%), dok ova najnovija vrti oko 10% sa povremenim pikovima do 50% (moj procesor je 3x brzi od tvog, cisto u GHz gledano, Ram imam 4x vise od tebe i to 4 puta brzi - dual ch ddr, overklokovan) ali razmisljam da nesto ojacam... :-) jer bih da picim igrice dok manna sljaka... Hard disk je 100ak puta sporiji od rama, a kad windows i manna potrose tih 256mb onda ti dodje kao da dises na cevcicu a hoces da plivas na 100 m prsno, i to uzvodno... :-) Nemoras 1G, kupi 1/4 Giga...
vladakru @ 18.04.2007. 22:36
da, znam i ja da je vreme za mali upgrade :)))
u pravu si i za skynet.. i tu mi puca down.. na 99.99% strasno :(
a da li bi pomoglo to da kada se ulogujem podigne samo manu ili skynet i nista drugo (explorer.exe, svchost) i tako to, da sto vise oslobodim ram... i kako to da izvedem?
ninjamirko @ 19.04.2007. 01:37
Ma, sacekaj jos koji dan pa ga odnesi u neki muzej. :-)
Mozes da pokusas sa ubijanjem procesa, explorer se meni i sam ubijao pa sam radio bez njega. Mozes i da disable-ujes pola servisa. Eventualno da probas windows 98 ili 2000 jer oni trose znatno manje rama od xpa... Nisam siguran da li na njima radi ss2 (pretpost. da tu karticu imas) tj. manna... Najbolje bi ti radio skynet ali na linuxu, sto se tice resursa... Ili da zamolis mcngina da ti napise mannu za linux. :-)
dgproduction @ 19.04.2007. 04:32
Dali neko zna kako da otvorim ovaj fail Risk.2007.1CD.PREDVDRip.XviD.By.Deejam.005 Inace to je stiglo jutros sa 21.5e!
ninjamirko @ 19.04.2007. 12:49
Nikako, osim ako imas i fajlove .001, .002 itd. Taj fajl ti je deo fajla, trebas da imas sve delove da bi mogao pomocu odgovarajuceg programa da ih spojis u prvobitni fajl (to je 1 fajl iseckan na vise delova)...
vladakru @ 19.04.2007. 12:50
evo sinoc sam malo mucio moj jedni comp i evo kako izgleda screanshot posle nekog vremena, recite jel je ovo prihvatljivo mada imam dasta incomplete na 99% ili da se definitivno prebacim na skynet mada i sa njim imam incomplete 99%

velesanec @ 19.04.2007. 14:44
covece i sam vidis da potrosnja rama na 2 slici ti je 289
a ti imas 256 kako hoces da ti nesto stigne kompletno kad
imas i nad 33000 gresaka
i kod predhodnih verzija cini mi se elderman je piso post potrebno za manna
minimum 512 ram
dgproduction @ 20.04.2007. 01:10
Koristim Manna_0.289 na drajverima 4.3.0 i na drugom racunaru na drajverima 4.4.0 i imam utisak da bolje radi na 4.3.0...Nego meni stalno izbacuje po neku crvenu brojku gore,imam signal oko 35% na 8w 11222,sta moze da bude ustvari problem dali je to mali signal ili je ipak nesto do kompa?Probao sam i sve druge verzije mane i sve isto rade pa cak sam i drajvere ponovo instalirao i opet isto?
ninjamirko @ 20.04.2007. 11:44
Ako ti je signal 35% (i ako je vreme lepo tj. ne duva vetar, pada kisa, ... ili ti npr. ne kruze neke ptice u prostoru izmedju satelita i antene) - onda ti je sigurno do kompa, tj. do hardvera ili softvera... jer je kod mene radilo bez diskontinuiteta (te crvene brojke pokazuju to) i na 28% (kao i kod drugih)...
Bitan je i odnos SNR (signal noise ratio) koji je u dB, pokazuje koliko je Signal puta veci od Shuma (1 dB = 10 puta, 2 dB = 100 itd.). Na 28% je 2 dB dok na 70% 11 dB tj. 10 000 000 000 puta je Signal veci od Shuma (pod shumom se podrazumeva svaka vrsta elektromagnetnih talasa koji mogu da prouzrokuju interferenciju tj. da se signal pogresno protumaci)...
dugixy1 @ 21.04.2007. 00:33
pozdrav
recite mi samo jednu stvar jeli na 8 w ide još uvijek uglavnom na njemačkom ili ima i engleskog,nisam godinu dana okretao motor tamo ,dozlogrdio mi više njemački ali brzine su daleko najveće?
bok
adagioforstrings @ 21.04.2007. 00:43
molio bih pomoć ako mi netko može objasniti što se tiče 99% fileova koje je uništio discontinuity, kako iz .sdl file-a izvući podatke koji dio mi fali, evo npr. imam begin n1="21642658" i end n1="21644118", da li to znači da mi podaci između ta 2 dijela nedostaju ? uglavnom zanima me kako da znam koji dio file-a mi nedostaje da ga mogu kasnije sam skinuti
sasa077 @ 23.04.2007. 08:02
Da li vama stizu cele distribucije. Kod mene sve nesto polovicno. A posle reinstala sistema ne mogu da pustim mannu sa sky.dll, samo sa streamreader-ima
uros2m @ 23.04.2007. 12:36
i kod mene situacija ista . Nista celo da stigne . Razmisljam sta da radim? 3417
eldermane sta se kod tebe desava ?
ninjamirko @ 23.04.2007. 12:51
Koliko cesto idu filmovi na 8w?
Pretpostavljam iako su na nemacki sinhronizovani da je to uradjeno kako treba tj. da pomislis da glumci stvarno pricaju na nemackom. Dosadili mi ovi rusi (sa sirusa 2 na 4,8e) gde jedan lik (sa glasom kao neka vrana) uzme i "sinhronizuje" ceo film (oko 50% filmova)... Kakva steta jer su takvi filmovi uglavnom najnoviji i dvd ripovi...
sasa077 @ 23.04.2007. 13:07
Bogami ja se prebacih ponovo na 0.289 i situacija je znatno bolja bar na prvi pogled, jer skinuh oko pola gb za 40 min.
Kod 3417 incomplete se puni samo tako
Pozdrav
dgproduction @ 24.04.2007. 00:05
Ja nikako da podesim filtere,kazem da mi neskida avi,mpeg...tj. filmove a ona to i dalje radi,kako da je nateram da mi neskida video fajlove?Dali postoji jos neka frekvencija sem 11222 na 8w koja radi dobro?
ninjamirko @ 24.04.2007. 09:42
- <any> ".avi",".mpeg" 1 kb
- <content> ".avi",".mpeg" 1 kb
Manna ima naprednije mogucnosti, a ova najnovija je otporna na disc...
Manna 3417 radi vise od 50 sati bez ijednog disc. Igrao sam Stalker ukupno 7-8 sati (iz 3 puta), smartsorter je radio i istovremeno sam gledao film... Jutros se procesor zakucao na 100% (hteo sam da obrisem neki fajl iz incomplete) pa sam morao da ubijem explorer da bi se rasteretio procesor. I dalje bez disc... Opterecenost procesora je oko 30-40 % sa streamreader.dll, dok je sa sky.dll bilo 0% ali je bilo disc i kad pustim film...
sasa077 @ 24.04.2007. 12:08
Kod mene posle reinstalacije sistema se se stalno javlja poruka posle gasenja mane "memory could not be read ....
Pre nisa imao ovo. Zna li neko sta je uzrok, mada sam instalirao sve potrebne stvari ili barem mislim da jesam
skymanrafo @ 24.04.2007. 14:59
pokusaj sa skyreset! meni se isto tako javljalo ali nako sto mi se podigne windows otvorim skyreset Deactivate i Activate nakon toga orvorim fastsatfinder i upucam pin!nakon toga mora raditi!!
I mislim da ova nova manna puno bolje radi sa streamreader-om od marfi-ja 211 onaj od 19 kb!! iako bude dosta toga incomplete ali i dosta toga stigne i to cijelo!
ninjamirko @ 24.04.2007. 16:13
Ja sam sa dva dana 4 puta instalirao sistem. Xp 64 2 puta jer nisam mogao da se resim drajvera za ss2. Imao sam 4.32 a hteo sam 4.41 ali je moglo jedino sa reinstal... Uradio reinstal, sistem restore point bez drajvera pa instalirao 441 i kada sam hteo da se vratim i instal. 440 nije radio sistem restore. Uradio sam opet reinstal sistema ali sam se negde zaj. pa nije htela manna da mi radi (skyreset nije video ss2, pa verovatno ni manna)... Posle sam instal xp ali bez ServicePack-packova (zauzetost rama mi je bila manja od 60) ali manna nije htela ni da mrdne, prijavljivala mi da fali neki dll. Bez mnogo razmisljanja sam ubacio Dvd sa Vistom i stisnuo reset dugme na kucistu...
And here I am... Xp is history...
Manna radi ko luda... Cista Vista trosi minimum 250 MB rama (sa stopiranim servisima i ubijenim procesima)... Imam 1G Rama, tako da to i nije mnogo. I dalje je broj disc.= 0. Nesto sam radio pa mi se procesor zakucao na 100% (obicno osciluje 20-40 % bez skokova kad ne radim na compu) manna je malo zaseckala (zelene linije su se zaustavile) ali bez posledica. ne znam jel u pitanju to sto sam stopirao sve servise koji su mi delovali nepotrebno, ubio nepotrebne procese pa radi kao luda... Protected je 64 mb, Af. mask 1...
Ili je mozda to sto sam Vistu instalirao na stari hd od 80G a manna mi radi na novom sata od 250G... A mozda je i do manne...
djordje.b @ 24.04.2007. 17:11
Ima li neko pass za Microsoft.Windows.All.OS-DVD-TMS. jutros je zavrseno skidanje uhvatio sam ceo komplet 40 partova
_syber_ @ 24.04.2007. 17:46
manna ne radi sa 4.4.1 driverima ?
dgproduction @ 24.04.2007. 18:32
Skyreset je ustari program ili sta,ako neko moze da okaci link jer i ja iam problema sa tom novom manom,imam skystar 2 v2.3 dali ima razlike izmedju nje i v2.6 jer mislim da ovoj mojoj treba puno jaci signal od 40% da bi radila mana kako treba?
sasa077 @ 24.04.2007. 18:36
Evo sky reset
dgproduction @ 24.04.2007. 22:43
Hvala,za skyReset
Ali Nece pa nece i vratio sam se na verziju Manna_0.289,ali nekada i ona radi lepo pa posle nekog vremena pocne da odbrojava greske oko 10 u minutu,kabal od antene do kompa mi je dugacak oko 10metara pa cak je i spojen na jednom mestu mozda bi to bio problem...ne znam vise ni sam,pocinje da me nervira polako sve ovo!
ninjamirko @ 24.04.2007. 22:52
Pa prezali 200 dinara i kupi 10 m (boljeg) kabla... :-)
Duzina ti nije velika, ali to sto je nastavljan bi moglo da predstavlja problem (slabljenje signala i osetljivost na smetnje).
sasa077 @ 25.04.2007. 11:18
manna 3417 i skynet R 1.20 rade zajedno bez da smetaju jedan drugom, tako da skidam sada sa dve frekvencije odjednom.Nema disc.
Radi se osledecem. U manna.ini staviti
Device master streamreader.dll i streamreader od 69 kb
U sky net podesiti skynet.ini
streamreader.dll=streamslave.dll
i prekopirati streamslave.dll iz manne u root skynet-a
i to je to trebalo bi da radi
epehlic @ 25.04.2007. 12:21
mozeli neko ovdje da postavi *.ini fajlove (manna, filters i providers koji u sebiu sadrz vise provajdera).
ninjamirko @ 25.04.2007. 19:08
Sasa077, sa kojih freq. ti skidaju manna i skynet? I jesi li skinuo nesto?
sasa077 @ 25.04.2007. 19:32
skidam sa 11222 i 11261 na 8w. ali nisam bio kod kuce veci deo dana pa cu proveriti sta je skinuto. Inace manna je povukla nesto vise od 4gb, a skynet 5,3gb. Na prvi pogled ima dosta incomplet fajlova ali imao sam ih dosta i pre, nema disc, samo kad budem pregledao fajlove reci cu sta mada mi se sada cini kao da su vukli iste fajlove
Citat:
ninjamirko: Sasa077, sa kojih freq. ti skidaju manna i skynet? I jesi li skinuo nesto?
sasa077 @ 25.04.2007. 19:55
GENERALNO SU VUKLI ISTE FAJLOVE. Medjutim NINJAMIRKO ako si uspeo da podesis da rade i jedan i drugi, probaj na 5e razlicite provajdere sa razlicitim pidovima. Ovde pretpostavljam da su zbog istog pida vukli iste fajlove, mozda sa i zaj..o nesto oko parametara
ninjamirko @ 25.04.2007. 23:50
Satelit na kojem je satgate na f.12322 je sirus2 na 4,8e, tu sam uspeo da uhvatim jos jednog provajdera ali je protok bio mnogo mali (mislim oko pola MB/s) pa nisam cekao da vidim da li ce nesto da ide... Iskreno receno, mislim da nije izvodljivo da tjuner (ss2, ili bilo koji) radi istovremeno na 2 frekvencije... Mislim da je poenta da manna+skynet ili manna+manna kombinacija na jednoj kartici sluzi da bi mogao da se koristi istovremeno i offline download i satelitski internet... Moguce je da nisam bas najbolje razumeo sta pisu "blesavi" Rusi... :-) Bas bi bilo fino kad bi se ispostavilo da NISAM u pravu...
dugixy1 @ 26.04.2007. 00:34
nema smisla raditi na 2 ,ja sam prije par mjeseci skidao sa 2 mane danima i apsulotno ništa od tog nisam imao osim duplih stvari pa sam na kraju sve te pidove stavio u jednu mannu i dobivao iste stvari kao da skidam sa dve, ali mi se manje disk punio i manje sam morao brisati,tako da zaboraviš to ,ja zbilja ne razumijem ćemu im to služi možda bih shvatio da znam ruski.
bok
adagioforstrings @ 26.04.2007. 22:59
Citat:
mene zanima da li koji od offline downloadera(prvenstveno manna) podržava ovaj skdsl-ovu 8.0 enkripciju jer je dosta korisnika prešlo na to???
to i mene interesira jer koliko sam ja primjetio ovi korisnici koji trenutno skidaju su gotovo svi Rusi, švaba je jako malo jer ih je očito većina prešla na v8.0, sjetite se samo skydsl-a prošlog ljeta prije nego je izašao taj famozni software, ogromne količine muzike u ogg formatu, deseci rarova preko noći, pa se znalo desiti da čak 3 korisnika skidaju isti film sa alben.to i onda se partovi pomiješaju pa briši, provjeravaj, raspakiraj...stvarno je bilo posla oko toga a sad uključi mannu i zuji dok nešto ne krene da bude zanimljivije a nekad nema ništa ni po cijeli dan kao jučer npr. u svakom slučaju na 12524 nema ništa, tamo je i protok ispod 4, čini mi se oko 3.5 mb dok je 11261 dosta dobra frekv. a na 11222 je koliko sam primjetio veselo poslije 2 ujutro pa negdje do 7 h nekad čak i do 9, uglavnom radi se o jednom jedinom korisniku koji skida igre, filmove i muziku (mac xxxxxxx90171) a zna ih biti još koji skidaju većim brzinama, neki lik konstantno skida video files avril lavigne, uglavnom previše je ruskih s****a a premalo muzike (one po kojoj je skydsl poznat)
btw, zna li netko kakvi su ovo fileovi sa ekstenzijom .pstream ?
Erdelman @ 27.04.2007. 11:47
Citat:
adagioforstrings: to i mene interesira jer koliko sam ja primjetio ovi korisnici koji trenutno skidaju su gotovo svi Rusi, švaba je jako malo jer ih je očito većina prešla na v8.0, sjetite se samo skydsl-a prošlog ljeta prije nego je izašao taj famozni software, ogromne količine muzike u ogg formatu, deseci rarova preko noći, pa se znalo desiti da čak 3 korisnika skidaju isti film sa alben.to i onda se partovi pomiješaju pa briši, provjeravaj, raspakiraj...stvarno je bilo posla oko toga a sad uključi mannu i zuji dok nešto ne krene da bude zanimljivije a nekad nema ništa ni po cijeli dan kao jučer npr. u svakom slučaju na 12524 nema ništa, tamo je i protok ispod 4, čini mi se oko 3.5 mb dok je 11261 dosta dobra frekv. a na 11222 je koliko sam primjetio veselo poslije 2 ujutro pa negdje do 7 h nekad čak i do 9, uglavnom radi se o jednom jedinom korisniku koji skida igre, filmove i muziku (mac xxxxxxx90171) a zna ih biti još koji skidaju većim brzinama, neki lik konstantno skida video files avril lavigne, uglavnom previše je ruskih s****a a premalo muzike (one po kojoj je skydsl poznat)
btw, zna li netko kakvi su ovo fileovi sa ekstenzijom .pstream ?
Ovo si fino opisao..
Dosta shvaba vise i ne koristi skydsl jer imaju kablovski DSL 6 Mbita za 30 Eura mjesecno FLAT a ovi koji koriste su uglavnom u provinciji zato ide dosta slika krava, farmi, traktora, kataloga herbicida i beastijaliti sexa na 12530

. A 11222 bas kako si i napisao od 23 pa do 9 ujutro 2-3 dana u sedmici lik vuce dosta toga i vuce sa uglavnom istih sajtova warez foruma pa je lako naci passove a ako nesto i ne prodje do kraja passparser (novi) izvuce liknkove pa se skine sa rapgetom.... Muzike nema puno ali meni je "prijalo" i ovo sto je dolazilo zadnjh par sedmica. tako da imam oko 6 gb albuma za narezati. A ono proslog ljeta do septembra je bilo neponovljivo iskustvo ljudi su skidali brzinama do 1500 Kbajta....
beep @ 27.04.2007. 13:37
Trenutno je u Nemackoj 16Mbit-a 50e flat ... tako da je satelitski internet proslost ....
maron @ 27.04.2007. 14:00
Meni ovih dana stizu sve bezveze fajlovi na 8w 11222,nista kompletno od filmova,a skidam sa mannom 3417 i za deset sati imam oko 10gb i najvise 8 discountija...Na 5 east stize vise stvari,ali je sinoc bio los protok pa sam iso na 8w..Skida li neko negde nesto kvalitetno?Pozdrav...
ninjamirko @ 27.04.2007. 14:47
16 Mbps za 50... Hm... Mozda to i dozivimo da vidimo kod nas - ali u 22. veku. :-)
sasa077 @ 27.04.2007. 19:21
Krenuo je jak download na 11222 8w
adagioforstrings @ 28.04.2007. 00:36
ma išlo je i do 2 mb, evo dolje jedne koju sam napravio za povijest i to trenutak prije nego se file skinuo, a što se tiče 5e tamo je sadržaja puno više, da je njima dati ove brzine koje na 8w imaju to bi bila ludnica.
Erdelman vidim da spominješ rapget, možeš li sa njim skidati sa rapidshare kao premium user ? meni je najveći problem što free account ne podržava resume downloada pa bih na taj način ove što mi stanu na 99% dovršio sam
na 11222 trenutno idu wmv od 140 mb i kao neki vob - vjerojatno sve pornjava, a evo i glavni baja je aktivan dovršava nešto od jučer pa će vjerojatno nove stvari ići uskoro
tomasd @ 28.04.2007. 06:03
Pa Rapget u suštini za to i služi.Ja imam Premium i samo ubacim user i pass i linkove i ne mislim.Ali nisam siguran da te nedovršene fajlove možeš sam dovršiti.Ne znam kako bi to povezao sve i da nađeš tačan link jer se razlikuju IP adrese i on bi krenuo iz početka.
Erdelman @ 28.04.2007. 08:54
Za rapidshare se koristi rapidget koji je originalni program za dload sa rapidshare servisa za one koji imaju premium i radi samo na rapidshare. Ali moze i rapget ali on radi i na svim ostalim servisima i samo treba redovno skidati nove verzije... Postojao je program Madloader kojim se moglo dovrsiti dload nekog fajla, teoretski, na osnovu manna sdl ili seg fajlova i radio je po protokolu http ali je samo podrzavao par sajtova u Rusiji koliko se sjecam da su autori nakon nekog vremena odustali od daljeg rada na programu.
Ovako inace ako fali nekoliko fajlova nije problem, ako ti Manna dovuce vecinu fajlova, izvuci linkove iz links fajla sa novim passparserom i dodati u rapget cak ako imas i free account, rapget uredno skine 1 fajl pa ceka 1 do 2 sata i povuce drugi pa treci, ne moras cekati i kucati one brojeve i slova

sve ide automatski samo treba raditi redovan update rapgeta ...Alternativa je naci folder distribuciju u obliku torenta onog sto je neko vukao sa rapidshare, pa onda selektujes fajlove koji ti nedostaju i samo njih skidas torentom ali ne i ostale...Pa cak i ako passparser ne izvuce linkove koji ti trebaju ono sto je islo sa 11222 zadnjih par sedmica uglavnom je imalo linkove na par warez foruma...
Inace premium account na rapidshare trazi logovanje i username&password i naravno za to se placa.
srbackilabud @ 28.04.2007. 15:59
Sve sam pokusao nece ili je crni prozor ili greska , skygraber radi sa cestim pucanjem ali brz ,skynet pravi probleme nesta skida ali ne pravi failove na disku molim pomoc citao sam o manni ! izgleda da je najbolji software za offline download.
ako ima neko tutorial molim da mi posalje na mail lmservis@yahoo.com
HVALA !!!
Miso Kovacevic @ 28.04.2007. 16:24
Kolika antena treba da bude ba bi uhvatio 8w i koliki je protok na tom satelitu? Danas sam pokusavao da nadjem w8 ali bezuspjesno. Nadjem w7 ali w8 nikako. Posto sam samo koristio download sa astre a sad sam okrenuo antenu za 5e, pa me interesuje ima li sta pametno (najvise me interesuju igre) na 5e i na kojoj fekvenciji? Pozz!
ninjamirko @ 28.04.2007. 20:52
Igre ti idu na 8w, tako kazu... Ja skidam na 4,8e SIRIUS 2, gde slabo idu igre. Naidje po neka ali brzina nije nesto velika... Na siriusu ide dosta filmova (uglavnom sinhronizovani na ruski, dvd ripovi). Uglavnom ide preko dana. Ako ti je antena pokretna, mozes da skidas danju sa sirusa a nocu na 8w...
Miso Kovacevic @ 28.04.2007. 21:47
Antena mi je na ho-ruk pogon :)
Ma preso bih ja na 8w al' nikako da ga safatam. Antena mi je 90 cm valjda nije mala. Negdje sam citao da moze da se skidaju stvari i do 300kb/s, meni se uglavnom krece oko 5-40kb/s. Da li je i kod vas tako?
Erdelman @ 29.04.2007. 08:56
Citat:
Miso Kovacevic: Antena mi je na ho-ruk pogon :)
Ma preso bih ja na 8w al' nikako da ga safatam. Antena mi je 90 cm valjda nije mala. Negdje sam citao da moze da se skidaju stvari i do 300kb/s, meni se uglavnom krece oko 5-40kb/s. Da li je i kod vas tako?
90 cm je sasvim dovoljno za Banjaluku. Na 11222 ces imati signal od 50-55. Ako imas 7W to je Nilesat samo si trun udaljen od 8W skoro pa se preklapaju te pozicije samo 1 stepen razlike. A i elevacija je za podrucje Banjaluke manja u 8W od 7W. Ako imas 7W, uzmi fastsat finder pa koristi satcalc opciju pa uporedi razlike izmedju ta dva satelita. Unesi svoje gografske koordinate, mozes naci preko google earth probliznu lokaciju. Ovo cisto da steknes neku predstavu o razlici izmedju ta dva satelita. Mislim, stvarno je stvar u milimetru izmedju 7W i 8W. Samo njezno sa antenom moras je pomijerati kao npr. da uklanjas upaljac sa avionske bombe od cca 250 Kg. :)
ninjamirko @ 29.04.2007. 11:22
Sto se tanjira tice minimum je 90, bolje je da imas veci tanjir... Ja sam radio sledece: podesio sam mannu na zeljenu frekvenciju... Otvorio Setup4pc i tamo izabrao opciju da mi pokazuje signal i ostalo... Ukljucim mannu, tjuner se podesi na odgovarajucu frekvenciju (sto moze da se vidi u setup4pc prozoru) i zatvorim mannu. Ako si nasao 7w dovoljno ti je da "pomeras" samo tanjir, tj. Blagim pritiskom na ivice (gornju, donju, levu ili desnu) verovatno mozes da uvatis 8w. Posle tek diras srafove... Verovatno je potrebno da malo i polarizaciju lnb-a korigujes, to bi trebao da vidis u satcalc ili satfinder koja je razlika izmedju 7w i 8w...
sasa077 @ 29.04.2007. 13:27
Ima li ko Pass za GGG Magdalena in ......avi. Stiglo juce. Hvala
darkorad @ 29.04.2007. 13:38
Prvo pozdrav svima posto sam nov na forumu. Ako moze jedno pitanje? Ja uspem da nadjem 8w sa signalom oko 65% ali kad upalim manu ona nema kao sto je neko rekao zelenu travicu kad je pid 100, a kad stavim pid any onda se pojavi ali je broj gresaka mnogo veliki sta da radim? Hvala
Miso Kovacevic @ 29.04.2007. 14:17
Hvala momci za pomoc nasao sam 8w. Problem je bio u tom sto mi je fastsat finder i setup4pc prikazivali odlican signal na ferkvencijama od nilesat a u stvari to je bio 5e :)
Ne mogu da vjerujem da sam morao toliko da promenim elevaciju. Signal na 11222 je oko 55-58.
@Erdelman u pravu si stvarno je milimetar u pitanju. Dobra ti je ovo za upaljac i bombu stvarno si me nasmijao.
Igre cuvajte se jer sad sam spreman :)
Miso Kovacevic @ 29.04.2007. 20:36
Jel ide nesto veceras? Na 11222 nema nista.
caki_pr @ 30.04.2007. 11:46
zdavo na site, mene me interesira dali se otvaraat ili dali ima nekoj otvoreno nekoj encrypted file i sto znacat onie unbegined fajlovi, dali moze da se podesi vo manna da ne stignuvaat i onie fajlovi koi sto se vo incomplete dali moze da se odma brisat za da se obezbedi prostor. Pozdrav
ninjamirko @ 01.05.2007. 00:30
Encrypted fajlovi imaju zasticeno zaglavlje pa ne moze da se vidi sta ima unutra ako nemate lozinku. Ja ih na sirusu 2 brisem sve, osim ako imaju neko interesantno ime ili ako su multiple rar i pretpostavim da je neki film ili tako nesto, onda ih ubacim u smart sorter pa sta bude. Nekad moze i google da pomogne (ako fajl ima ime)...
Stavis u prvoj liniji filtra (ili stavis najveci prioritet):
[main]
- <unbeginned>
to su fajlovi koje je neko poceo da skida ali ne ispocetka (nastavio prekinuti download)
u incomplete se fajlovi smestaju posle nekog vremena neaktivnosti, i automatski se vracaju u temp ako ponovo krene download...
adagioforstrings @ 01.05.2007. 01:18
jel ima netko pass za encrypted.Lovely_Find_1_.part1 od jučer ? ako kome treba ja imam za discoboys vol 6 i NRJ Party Planet od nedjelje
Erdelman @ 01.05.2007. 09:21
Citat:
caki_pr: zdavo na site, mene me interesira dali se otvaraat ili dali ima nekoj otvoreno nekoj encrypted file i sto znacat onie unbegined fajlovi, dali moze da se podesi vo manna da ne stignuvaat i onie fajlovi koi sto se vo incomplete dali moze da se odma brisat za da se obezbedi prostor. Pozdrav
Za encrypted fajlove mozes koristiti i pass4.exe koji radi odlicno. Samo encrypted fajl prevuces (drag&drop) na pass4.exe i naravno redovno radis update passwords.txt uz pomoc novog passparsera. Pass4.bin i passwords.bin i passwords.txt moraju biti u istom folderu kao i pass4.exe. Ako nadje sifru pass4.exe ce je prebaciti na clipboard pa je mozes paste u txt fajl. A inace ako je nadje odmah ce otvoriti arhivu sa winrar ako ne nadje imaces poruku Sorry...:)
Na 8W dosta downloads ide sa par warez foruma obicno se nalaze adrese u imenu fajla pa je lako otici tamo i pronaci pass...
Problem sa Google i pretragom za fajlovima i passovima je u tome sto je vecina linkova i fajlova na forumima gdje se mora logovati tj. registrovati da bi dosao do passa a tamo web search engines nemaju pristupa...
caki_pr @ 01.05.2007. 09:46
encrypted.rr.Inzest.Schwesterleins.erster.Anal.Orgasmus.German.2007.XXX.DVDRiP.XviD-SEXMATIXS2109k9ll.part1
deneska stigna ova pa ako go otvoril nekoj neka prate na PM
Miso Kovacevic @ 01.05.2007. 13:52
Cime otvarate iso fajlove? Ja sam probao sa alcohol-om i isobuster-om ali nece. Ima li sta pametno od softwera za download ovih dana?
sasa077 @ 01.05.2007. 13:55
Citat:
Miso Kovacevic: Cime otvarate iso fajlove? Ja sam probao sa alcohol-om i isobuster-om ali nece. Ima li sta pametno od softwera za download ovih dana?
Skini Ultra ISO i sve radi kako treba
uros2m @ 01.05.2007. 14:07
ja mislim da i WinRAR moze da exstraktuje iso...
Erdelman @ 01.05.2007. 15:08
Citat:
Miso Kovacevic: Cime otvarate iso fajlove? Ja sam probao sa alcohol-om i isobuster-om ali nece. Ima li sta pametno od softwera za download ovih dana?
hm, 18Wheels of Steel, Mod za Grand prix Legends, Monster Garage, Mod Prototypes for GTR2, Whirlwind.Over.Vietnam, Adobe Photoshop elements, Acronis True Image Enterprise, Apogee Icon Premium Suite ovo je od juce popodne pa do jutros kod mene doslo. CS 1.6 final release i Alien Arena dan prije...I jos par novih filmova, kino snimci, sinhronizovani na Ruski, svi poslani u recycle bin...
Iso fajlove mozes mountovati na Deamon tools...
uros2m @ 01.05.2007. 18:10
za Miso
ako nisi uspeo da fajl otvoris sa isobusterom tesko da ces ga otvoriti sa bilo kojim drugim programom..
Isobuster sluzi da ekstraktuje sve fajlove sa diska (i sakrivene )
Meni taj programcic pomaze da otvorim ostecene diskove i jako je dobar. Neke diskove koje sam hteo da bacim i koje nisam mogao da spasim sa ostalim filerecoveri programima, isobuster ih je lagano otvorio i extraktovao.
Za ostale
Da li mana 3417 vraca fajlove iz incoplite u temp i nastavlja download ?
Kod mene sam u files.ini kod "string- move to incoplite- stavio- 650 min" bas iz razloga da zadrzi u tempu.
Miso Kovacevic @ 01.05.2007. 18:29
Uspio sam jedan da otvorim sa winrar a drugi nije htio ni sa cim izgleda da je ostecen. Nije lose sto se tice softvera. Mene je zezao filter pa nisam dobijao rar fajlove. Nesto sam caprkao po filters.ini pa cu da vidim sta se sad desava. Od skoro koristim mannu pa jos nisam dobro ukapirao ovo sa filterima. Samo nesto puno imam inkomlite fajlova.
ninjamirko @ 01.05.2007. 19:13
Da, vraca. Premestanja iz temp u incomplete i obratno, moze se pratiti pomocu mannainterface... Jel neko uspeo da instalira setup4pc na visti? Nasao sam resenje za filmove koji su "sinhronizovani" na ruski (mislim na varijantu gde samo jedan lik cita tekst...). KMPlayer ima interesantnu opciju kojom moze da ukloni glasove a da se ostali zvuci cuju... Da li je neko lovio filmove na 21,6e? Koja je brzina?
sasa077 @ 02.05.2007. 22:12
Za one koji zele instalacionu verziju manne 3417 i da je pokrecu sa desktopa mogu je pokupiti sa
http://www.sendspace.com/file/80u9kn
Samo iz stare verzije nakon instalacije prekopirati , fajlove koji su podeseni za vas rad: providers.ini, manna.ini, filters.ini
Pozdrav
dugixy1 @ 04.05.2007. 14:09
erdelman
daj mi reci kako uspiješ vidjeti koji je pass kad otvoriš rar sa pasparserom, nije mi problem raspakirati već me interesira kako vidjeti kojim je passom otvorena arhiva?
bok
Erdelman @ 04.05.2007. 14:54
Citat:
dugixy1: erdelman
daj mi reci kako uspiješ vidjeti koji je pass kad otvoriš rar sa pasparserom, nije mi problem raspakirati već me interesira kako vidjeti kojim je passom otvorena arhiva?
bok
Pretpostavljam da mislis na pass4.exe, passparser samo vadi linkove i moguce passove iz fajlova u links folderu.
Pass4. exe kopira pass na clipboard - tako da samo trebas otvoriti neki txt dokument i uraditi PASTE. Otvoris npr. NOTEPAD i neki novi dokument i samo onda u EDIT odaberes paste ili CTRL + V i pass ce biti prebacen u taj dokument.
caki_pr @ 04.05.2007. 18:06
ako moze nekoj neka stave najnova password lista jas malku kasnam so seto ova. Pozzz....
sasa077 @ 04.05.2007. 19:55
Posto je vec proslo neko vreme od izlaska zadnje verzije manne, interesuju me vasi utisci o radu iste. Kod mene se bas i nije pokazala kao bolje resenje. Da li gresim? Probao sam sve moguce kombinacije koje sa modulima koje sa filterima rezultat je uvek isti, retko kad stigne nesto celo, i incomplete je pun.
Hvala na odgovoru i pozdrav svima
Erdelman @ 04.05.2007. 20:49
Citat:
caki_pr: ako moze nekoj neka stave najnova password lista jas malku kasnam so seto ova. Pozzz....
Ovdje mislim da ne smijemo postovati ali sam ti poslao na email...
Citat:
sasa077: Posto je vec proslo neko vreme od izlaska zadnje verzije manne, interesuju me vasi utisci o radu iste. Kod mene se bas i nije pokazala kao bolje resenje. Da li gresim? Probao sam sve moguce kombinacije koje sa modulima koje sa filterima rezultat je uvek isti, retko kad stigne nesto celo, i incomplete je pun.
Hvala na odgovoru i pozdrav svima
Kod mene radi odlicno, bolje od 0.289, koristim onaj streamreader od 68 kb (nije od Murphy), i imam filtere podesene za vece fajlove ali sam prioritet stavio na multiple volume i parts, obicno ostavim da radi od 23 pa do 8 ujutro. Filter.ini sam zakacio za poruku. Juce sam narezao Moto Racer 3, Nitro Stunt Racer, Spell Force 2 Dragon Storm, Civ 4 (reloaded), CS 1.6, BF 1942 Desert Combat (sa Cracked server), RACE WTTC, Whirlwind over Vietnam i jos par... sve stiglo zadnjih 10ak dana na 11222 sa ovom novom MANNA. I jos imam oko 7 gb probrane muzike za narezati. I naravno nekoliko vrucih filmova. A obrisao sam tuce filmova koji su dosli sa onim manijakom sto prevodi na Ruski dok film ide, kao da mu je zivot u pitanju ROFL. Ubuduce moram probati onaj fazon sto je NinjaMirko postovao sa KM player i mute voice.
Incomplete ti je pun? Koliko od toga ima sa 99%? To gledaj jer na 11222 izgleda da ima dosta prekida dloada....:( Ko bi ga znao mozda nemaju UPS a nestaje im struje cesto. Ipak je vecina korisnika iz Istocne Evrope...lol
sasa077 @ 04.05.2007. 21:06
Ma ja sam se skroz iznervirao, jer svaka bozja manna pocev od 0.287 do famozne skakacice cpu-a 3408, bolje radi od 3417, ali videcu nocas kako radi sa tvojim filterima. U svakom slucaju hvala. Inace meni najvise odgovara kada ide ruska muzika, jer sam se navuko na istu dok sam bio u Rusiji.
Na manna forumu je izasla nova instalacija za mannu, koja ukljucuje i pass_parser i ip2hex2ip.
Pozdrav
Erdelman @ 04.05.2007. 21:41
Citat:
sasa077: Ma ja sam se skroz iznervirao, jer svaka bozja manna pocev od 0.287 do famozne skakacice cpu-a 3408, bolje radi od 3417, ali videcu nocas kako radi sa tvojim filterima. U svakom slucaju hvala. Inace meni najvise odgovara kada ide ruska muzika, jer sam se navuko na istu dok sam bio u Rusiji.
Na manna forumu je izasla nova instalacija za mannu, koja ukljucuje i pass_parser i ip2hex2ip.
Pozdrav
Ne znam sta bi moglo biti uzrok jer kod mene radi super, nema diskonta i odlicno skida... Samo sto je 11222 nepredvidljiv, ponekad mi manna radi po i 12 sati i samo skine 4-5 gb a zna se desiti za 6-7 sati da nafiluje po 20ak GB. Inace koristim 4.4.0 drajvere i Win XP SP2 sa updates do marta ove godine. I dok radi 0.3417 paralelno radi i utorrent i jos mogu komotno surfati ili gledati film bez problema. Sa 0.3408 to nije bilo moguce.
dugixy1 @ 05.05.2007. 01:09
nisam vidio taj post od ninjamarka sa KM player i mute voice ,o ćemu se tu radi koja,je fora?
Erdelman @ 05.05.2007. 08:48
Citat:
dugixy1: nisam vidio taj post od ninjamarka sa KM player i mute voice ,o ćemu se tu radi koja,je fora?
Pa imas u audio opcijama mute voice opciju pa chekiras je i pustis video. Trebalo bi da prigusi glas koji je dominantan a da ostavi zvukove u pozadini... Ali dok ne skinem ponovo neki pogodan video ne mogu znati kako radi.
sasa077 @ 05.05.2007. 09:51
Nocas se kod mene skinulo samo 2,5 gb sa 3417 manom. I sve obrisao
Erdelman @ 05.05.2007. 10:44
Citat:
sasa077: Nocas se kod mene skinulo samo 2,5 gb sa 3417 manom. I sve obrisao
kod mene radi 10 sati i 30 minuta is samo 4.87 Gb... slaba noc...
ninjamirko @ 05.05.2007. 10:50
KMplayer: Audio->Rare Filters->Voice Removal
fora je u tome da eliminise mono zvuk. Probao sam da pomocu Sound Forge uradim isto, ali mi se cini da KMPLAYER to radi bolje (i to realtime)... Mada postoje i namenski programi koje nisam jos isprobao (npr vocalremover)...
Od 29.04 do jutros mi je stiglo 7 filmova, sa engleskim zvukom. Stigao mi je i Hot Fuzz Film koji je tako dobro sinhronizovan na ruski da nisam siguran da stvarno nije Ruski, i stigli mi vise ruskih filmova, od kojih sam sve pobrisao osim Paragrafa 2. Jos 10ak filmova kod kojih sinhronizaciju radi vise ljudi, tako da moze da prodje. Nadam se da je lik sa krestavim glasom dobio trajnu upalu grla... (stigla mi i 2-3 filma gde isto 1 lik sve cita, ali ima manje upadljiv glas).
Ova manna je mnogo mocna, prekjuce sam stavio filtre da mi hvata "powerdirector" i do danas mi vec stigle 2 distribucije ver.6. u folder koji sam podesio...
Opterecenost procesora je uglavnom ispod 20. Disc. je ravan nuli, bez obzira sta radio (osim kopiranja sa jedne na drugu particiju istog hard diska).
Nije ipak idealna...
Pre dva dana mi je ostala bez protoka i signala. Ubacio sam encripted fajlove (preko 3GB) i pustio smart sorter da radi, a kad sam se vratio...
Isto to mi se desilo i pre nedelju dana ali sam tada bio "svedok"... Poceo neki pljusak, signal padao sa 60 do 26 i tu je bio kraj...
A sinoc sam primetio da mi nesto zesce jede ram. Oko 22h je bilo oko 750 mb kada samo manna radi (posle 30h rada, u inc. je bilo preko 350 fajlova, bez unbegin. i unnown fajlova, a u temp oko 70). Trenutno, posle 70 min potrosnja je oko 430 (manna oko 200 MB). Kada sam ustao vidim comp ne radi. Izdrzao je do 4 i nesto, verovatno je ostao bez rama i "umro u mukama" :-(
Videh na ruskim forumima logove iz manne nekih likova... S:96, Q:100. A tanjir im 135. U pitanju je SkyDSL na 53e. Ja misleo da je to samo teoretski moguce...
2 Sasa077: verovatno je problem u signalu (sto se tice ovih na 99%)... Probao sam na 21,6e, ali posle 10ak minuta (kada sam video da brzine ne prelaze 10kbps) sam vratio antenu na 4,8e.
adagioforstrings @ 05.05.2007. 23:11
sinoć nije bilo ništa, danas je dva puta išao trance voices 23 i trance gladiators battle 1, netko od ovih sporijih je započeo skidati Underworld 2 u HDTV 720p formatu, došla su 2 dijela ostali stali, nastavit će se sutra ili idući tjedan.
Milan Milosevic @ 06.05.2007. 00:16
2 Sasa077: verovatno je problem u signalu (sto se tice ovih na 99%)... Probao sam na 21,6e, ali posle 10ak minuta (kada sam video da brzine ne prelaze 10kbps) sam vratio antenu na 4,8e.
4,8e. Koji je to satelit da ga potrazim.
ninjamirko @ 06.05.2007. 08:07
4,8e: Sirus 2: 12322 v 27670, a na 5e je sirus 3.
hany @ 06.05.2007. 08:08
Ovih dana kod mene bas i ne ide.Glavni problem je minimalni signal 28-35% na 11222-8w !
Mogu li ljudi koji imaju dobre signale da mi kazu koje konvertore koriste i sa koliko decibela?
Milan Milosevic @ 06.05.2007. 10:08
Sirus 2: 12322 v 27670, da i ja njega najvise koristim ali u zadnje vreme slabo pa sam ga batalio vise skidam preko ADSL. Sporije ali znam sta ide.
Vidim da je iso 3Dmax 9 DVD full.
dugixy1 @ 06.05.2007. 21:30
a kako ide na 12530 V 27500 jel skida tko od tu,ovdje mi je najači signal
poz
dragansky @ 06.05.2007. 23:24
Nikako da Manna 3417 krne sa skidanjem gde gresim, postoji signal, sve deluje kao da radi ali nista ne skida.
maron @ 07.05.2007. 11:29
Na 5e je iso sinoc 3d max,vista, i jos dosta drugih stvari,jos mi radi manna,jos skida i za deset sati skidanja skinula je oko 10gb na 5e i napravila oko 4 disc.Signal mi je sinoc na 5e bio oko 63-64%,bilo je lose vreme...Sinoc sam skidao sa 0.289,imam utisak da mi vise skida od 3417,inace imam dualcore masinu...Najveca fora je podesiti dobro filtere,i mora da skida ako je sve ostalo ok...Moze neko da postavi filter za 3417 koji lepo skida,a da nije onaj koji ide uz tu mannu...
MZS @ 07.05.2007. 11:33
kako da pokrenem ovu novu mannu 3417 pokrenem je a u uglu mi stalno crveno - zeleno - crveno - zeleno kao samafor i ne skida nista, kad izadjem alt + f4 onda mi izbaci drajvere (koristim 440) pa moram da ih reinstaliram sto zahtjeva restart pa onda opet pokusam i opet isto. imam mannu koju je erdelman postavio
Milan Milosevic @ 07.05.2007. 21:26
Ja sam se vratio na 0.289 baram radi. Nova mi manje opterecuje masinu ali nista i ne skine.
Dosta mi pucaju fajlovi ali sam sam kriv. Slaba basina a radi jos dosta stvari pored downloada.
adagioforstrings @ 07.05.2007. 23:25
Citat:
hany: Ovih dana kod mene bas i ne ide.Glavni problem je minimalni signal 28-35% na 11222-8w !
Mogu li ljudi koji imaju dobre signale da mi kazu koje konvertore koriste i sa koliko decibela?
koliko god malen bio, signal ti nije nikakav problem dok ti zbog njega ne dolaze discontinuity, znam iz iskustva jer sam uspješno skidao fileove sa samo 15% signala tek oko 10-11% je znao uletiti poneki a ispod 10% već se masovno stvaraju
jednom prilikom sam nešto skidao sa satgate (tamo mi je slab signal, max 35%) i nisam bio kod kuće, iznenada zapuhao jak vjetar i kad sam se vratio da pogledam ono preko 4000 disc. i vjerovao ili ne file je prošao do kraja!!! tad sam skidao sa skygrabberom i pogledam log koji je napravio i zaključim da je pid 402 sa kojeg je file išao imao i do 10 puta manje disc. od ostalih pidova. i još jedna bitna stvar je brzina kojom se file skida, ako ide dosta brzo npr. preko 100 KB/s puno su veće šanse da će ga discontinuity oštetiti nego ako puza brzinom od 12 KB/s npr.
dugixy1 @ 08.05.2007. 00:00
ja imam drugačijih iskustava ,imao sam neka kao i ti ali evo od jučer na 21.6 signal 28 i nema disconutia ali fajlovi se ne završavju, dođu do 100 ali fali pa par posto na svakom ,isto tako sam imao 35 signal i ista stvar , tako mi je bilo i prije godinu na 8 w ali negdje sam znao skidati i sa 28 signalom bez problema sa malo više disonuti,ni sam ne znam zašto je tako ako netko zna neko rješenje neka kaže
poz
ps
komp je zbilja jak tako da nije do komponenti
velesanec @ 08.05.2007. 00:16
radi mu cesce defragment
hany @ 08.05.2007. 01:38
Hvala na vasem misljenju ! Za sad cu ovako da se macujem sa slomljenim i nedovrsenim fajlovima,
a kasnije,kad budem u mogucnosti,pozabavicu se kolicinom signala pa cemo videti !
Do pre nekoliko dana je islo puno bolje i sa Manna-ma i sa Skynet r32,a sada je ocajno.
Dok je funkcionisalo na 5e,islo je super cak i po nevremenu,tek ponekad i poneki fajl nedovrsen.
Signal je varirao:nevreme=55-62% i normalno=63-70%.Treba li da napomenem da je pri boljem
signalu bilo veceg uspeha !?
Ja nisam iskopao nista,ali ne verujem da su se tek tako odrekli onakvog materijala i onakvih brzina.
Naravno mislim na Sirius 5e ! Mora da su tu negde,samo su nesto izmenili
Pozdrav !
Milan Milosevic @ 08.05.2007. 06:18
Kolo sam ja upoznat cini mi se da je neki Rumun odustao pa eto nema nista vec mesecima.
srbackilabud @ 08.05.2007. 13:24
znali ko zasto mi manna radi 20 minuta i zaledi tako mi radi i skynet samo on radi 1 sat nekad i 2 sata i onda zaledi izmjenjao sam sve drajvere od 4.1 do 4.4.1 sa 4.3 ledi puno brze ne moze da sastavi 2 minuta
kartica je b2c2 da nije ona u pitanju !
velesanec @ 08.05.2007. 14:01
koliko imas ram
ako imas malo moglo biti i do to
ninjamirko @ 08.05.2007. 14:15
Na sirusu 2 su juce stigla 3 filma (decja soba, kovak box, na ruskom, i mister bean na engleskom), prva dva su se vukla ceo dan (ili mozda od nedelje) a 3. je stigao za oko pola sata. (stigao je i jedan pornic). Trenutno ide Medaljon torsena, Spiderman 3 (sa ftp i http, tj. 2 fajla), haos, road games, podstava, paragraf 2, neki dvdrip nirvana (verovatno neki koncert), i jos nekoliko samo u rarovima i sa malim brzinama... Islo je jos nekoliko, ali su oni trenutno u incomplete. Neki filmovi idu duplo i kao rar i avi.
Sto je veci Quality Signala, to su vece sanse da vam stigne 100% fajlova. Jacina signala nije toliko presudna, mada je bolje da je signal jaci... Ako nema disc, to ne znaci da nema i gresaka prilikom prijema signala. Disc. ne predstavlja greske nego gubitak signala...
Vista i dalje ide, posle 2 dana je stiglo 19% (895 mb). Nije mi jasno zasto lik kada vec ima ovako slab protok, skida duplo tj. kao .iso i kao .iso u multiple rar.
srbackilabud @ 08.05.2007. 14:54
intel 630 2mb kesa 2 gb rama hdd 300 gb maxtor 7600gs trebalobi da bude dovoljno svega i da nedavno sam uzeo novo napajanje 400 w fortron
[Ovu poruku je menjao srbackilabud dana 09.05.2007. u 12:07 GMT+1]
Milan Milosevic @ 08.05.2007. 16:13
Ne dolazi mi vise delovi za iso 3Dmax 9 na Sirijusu 2. Izgeda da su prosli vi delovi. Nahvatao sam mu link ako nekom treba.
darkorad @ 08.05.2007. 22:19
koliko sam ja video iz poslednjih postova trenutno je mnogo bolji download na 5E nego na 8W?
adagioforstrings @ 09.05.2007. 00:16
Citat:
darkorad: koliko sam ja video iz poslednjih postova trenutno je mnogo bolji download na 5E nego na 8W?
pa baš i nije, evo jučer ujutro je stiglo dosta muzike samo treba naći neke passove još, nekih 15-ak spotova od nedjelje, 2 distribucije spidermana su išle također jučer, trenutno ide neka kompilacija UE30 party sa cannapower i sa ewares je nešto krenulo što znači da će biti zanimljivo idućih sati. jučer nisam uhvatio sve fileove ali ono što jesam je išlo ko metak evo npr. VA_-_Hardbass_Chapter_11-2CD-2007-MOD veličine 222 MB u 3 dijela stiglo za 6 minuta
uros2m @ 09.05.2007. 12:15
definitivno problem na 8W 11222 je signal, koji mora ici bar preko 50 %,
Ja imam 29-32 i imam dosta incoplite fajlova, u odnosu na eldermana koji ima preko 50%
i dolaze mu kompletni fajlovi sa igricama i filmovima. (Sudeci po porukama ovog foruma)
Nocas sam se prebacio na sirius(Satgate) samo da vidim kako ce mana da reaguje.
Signal 60% 12322 v 27670. Stiglo mi je nekoliko filmova i ostalih stvarcica .
NI JEDAN diskount za 10 sati rada. pored toga normalno surf., Gledam film...itd
ZA eldermana : Koji LNB imas na anteni?
moj LNB je (Gold Edition SINGLE, Noise 0.3dB)- Strong Tanjir.
Windows XP, Sp2, Manna 3417, SS2 4.0.0 driver, Barton 2500+(2200ghz, 32bit),512MB na 400mhz,Maxtor 60g hard 7200rpm.
srbackilabud @ 09.05.2007. 12:45
Rijesio sam problem drajveri za karticu nikako nisu valjali probao sam 4.1 , 4.2 , 4.3 , 4.4 sve sa oficijalnog sajta
imam karticu b2c2 izgleda da nije orginalna ko ima istih problema ostavio sam link za drajver vjerovatno doradjen za ovu karticu
SKYNET radi vec 30-setak sati i ne puca i ledi
File Name: Technisat_Drivers_SS2_v440.rar
Size: 717KB
http://www.sendspace.com/file/sr0awf
Erdelman @ 09.05.2007. 13:09
Citat:
uros2m: definitivno problem na 8W 11222 je signal, koji mora ici bar preko 50 %,
Ja imam 29-32 i imam dosta incoplite fajlova, u odnosu na eldermana koji ima preko 50%
i dolaze mu kompletni fajlovi sa igricama i filmovima. (Sudeci po porukama ovog foruma)
Nocas sam se prebacio na sirius(Satgate) samo da vidim kako ce mana da reaguje.
Signal 60% 12322 v 27670. Stiglo mi je nekoliko filmova i ostalih stvarcica .
NI JEDAN diskount za 10 sati rada. pored toga normalno surf., Gledam film...itd
ZA eldermana : Koji LNB imas na anteni?
moj LNB je (Gold Edition SINGLE, Noise 0.3dB)- Strong Tanjir.
Windows XP, Sp2, Manna 3417, SS2 4.0.0 driver, Barton 2500+(2200ghz, 32bit),512MB na 400mhz,Maxtor 60g hard 7200rpm.
Da signal preko 50 pozeljno je. Kod mene je ovih dana bilo oblacno i bilo je pljuskova pa je signal padao na 35-45 i nije bilo diskonta ali je bilo tuce 99% fajlova..
Inace Barton 2500 jos ako si na nekoj dobroj Nforce ploci mora da radi odlicno sa MANNA. Mada bi valjalo da drmnes jos 512 rama u masinu.
Kod mene su dva tanjira i diseqc prvi tanjir je 135 cm (made in somewhere in Serbia) farban nekoliko puta i vec treba osvjeziti sav se oljustio, sa Strong LNB 0.3 i taj je na 8W. Ali koaksijalni kabl sam preko prijatelja dobio iz Njemacke 1 klasa oko 20 metara od LNB do SS2. SS2 je 2.6 D.
maron @ 09.05.2007. 14:16
Sinoc je islo puno toga na 5e,i sve je stiglo ok,4 ili 5 filma,dosta muzike,neki spotovi kako da naucis da igras latino ples i rnb... :)
Stigo je i neki linux,i jos sitnica,ali svi filmovi su bili na ruskom pa me nervirali,a bilo je i necega sa passom,sto nisam otvarao...Sve u svemu dosta dobro ide na 5e,evo i sad preko dana,za 2 sata skinulo preko 5gb,a sinoc je protok bio i proko 5,5 sto prvi put vidim na 5e.Inace koristim mannu...Pozdrav,obrcite na 5e...
srbackilabud @ 09.05.2007. 14:38
Ja sam trenutno na astri 19.2e novi sam u tome mozeli neko da mi pomogne na koju stranu treba da okrenem da bih dobio 5e lijevo ili desno ili jos bolje neka slika ! Nasao bih ja to ali je antena na krovu trebam se bar 5 puta popeti da bi se nesta napravilo
I jos nesto kako izbjeci silnu pornografiju dodijali su i bogu i narodu:)
HVALA
[Ovu poruku je menjao srbackilabud dana 09.05.2007. u 15:51 GMT+1]
uros2m @ 09.05.2007. 15:25
Citat:
Erdelman: Da signal preko 50 pozeljno je. Kod mene je ovih dana bilo oblacno i bilo je pljuskova pa je signal padao na 35-45 i nije bilo diskonta ali je bilo tuce 99% fajlova..
Inace Barton 2500 jos ako si na nekoj dobroj Nforce ploci mora da radi odlicno sa MANNA. Mada bi valjalo da drmnes jos 512 rama u masinu.
Kod mene su dva tanjira i diseqc prvi tanjir je 135 cm (made in somewhere in Serbia) farban nekoliko puta i vec treba osvjeziti sav se oljustio, sa Strong LNB 0.3 i taj je na 8W. Ali koaksijalni kabl sam preko prijatelja dobio iz Njemacke 1 klasa oko 20 metara od LNB do SS2. SS2 je 2.6 D.
Takodje imam dve antene Ali bez diseqc-a jer mi ubije signal za 10 do 15 posto pa rucno menjam ,(na prozor i zamenim)
Strong tanjir 125- LNB je (Gold Edition SINGLE, Noise 0.3dB) i
Strong tanjir 125- LNB je (Strong , nepise koliki je Noise)
Pokazalo mi se da Sa prvom varijantom imam veci signal za 10 do 15 % uopste sto mnogo Znaci.
Signal od 29 do 32 % a joS mi i smeta krov komsije za 8w.
Sutra je dizem na krov moje kuce pa cu videti mozeli se dobiti veci signal.
Pozdrav svima i Hvalla!
Za srbackilabud
Kada stojis iza antene i gledas u nebo prema satelitu...
21e - 19.2e - 16e - 13e - 10e - 7e - 5e - 4.8e - 1w - 4w - 8w - 12 w
----> u desno
srbackilabud @ 09.05.2007. 17:53
Za uros2m veliko HVALA
Milan Milosevic @ 09.05.2007. 18:08
Sad mi je jasno zasto Vlasi dizu kucu da je uvek veca barem za sprat od komsijine. Zele cisto nebo.
srbackilabud @ 09.05.2007. 18:21
Opet mi je pocelo pucat da nije mozda do HT kad opteretim racunar sa tv-om radi dobro ali kad ostavim samo mannu
radi 2-3 minuta i zaledi nidje veze !!!
Konfiguracija intel 630 dva giga rama u dualu hdd 300GB i grafika 7600gs TV ati 550 pro zvuk creative audiogy se 7.1 i napajanje fortron 400 !
Imali ko kakvog iskustva sa vakim s*****m doslo mi da sve ovo batalim i uzmem adsl
POMAGAJTE DRUGOVI HOCU DA SE UBIJEM
Erdelman @ 09.05.2007. 19:47
Citat:
srbackilabud: Opet mi je pocelo pucat da nije mozda do HT kad opteretim racunar sa tv-om radi dobro ali kad ostavim samo mannu
radi 2-3 minuta i zaledi nidje veze !!!
Konfiguracija intel 630 dva giga rama u dualu hdd 300GB i grafika 7600gs TV ati 550 pro zvuk creative audiogy se 7.1 i napajanje fortron 400 !
Imali ko kakvog iskustva sa vakim s*****m doslo mi da sve ovo batalim i uzmem adsl
POMAGAJTE DRUGOVI HOCU DA SE UBIJEM
Affinity mask 1 <---------------------------na HT Intel masinama bi trebalo biti ovo aktivno u MANNA.ini
BTW, uzmi ADSL svakako ovo nije zamjena za ADSL....
Erdelman @ 09.05.2007. 19:54
Citat:
maron: Sinoc je islo puno toga na 5e,i sve je stiglo ok,4 ili 5 filma,dosta muzike,neki spotovi kako da naucis da igras latino ples i rnb... :)
Stigo je i neki linux,i jos sitnica,ali svi filmovi su bili na ruskom pa me nervirali,a bilo je i necega sa passom,sto nisam otvarao...Sve u svemu dosta dobro ide na 5e,evo i sad preko dana,za 2 sata skinulo preko 5gb,a sinoc je protok bio i proko 5,5 sto prvi put vidim na 5e.Inace koristim mannu...Pozdrav,obrcite na 5e...
I ja sam na 5E od prije 3 sata i stanje je stvarno znatno bolje nego na 8W, za 3 sata oko 5 GB uglavnom furaju filmove a i brzine su odlicne...
ninjamirko @ 09.05.2007. 21:04
Jel neko uspeo da otvori fajlove sa extenzijom .eon. Stavio sam da mi skida sve sa odredjene mac adrese (lika koji ima najveci protok) pa sam primetio da ima i fajlova .eon ext. Zato sam stavio da mi hvata
+ ".eon" 1 mb to *eon\
od oko 20:30 za manje od 1h se nakupilo p-g.rar.eon.unknown pa do p-g.r48.eon, ukupno 708 mb (.unknown je manna dopisala jer je za nju .eon nepoznata ext).
Jel imate problema sa fajlovima koji zaglave u completed\ folderu?
A sa fajlovima koji su na 99% tj. u incomplete folderu a ustvari je stiglo koji kb vise nego sto treba tj. vise od 100%. Npr treba 104000000, a stiglo 104097074 B?
Erdelman @ 09.05.2007. 21:22
Citat:
ninjamirko: Jel neko uspeo da otvori fajlove sa extenzijom .eon. Stavio sam da mi skida sve sa odredjene mac adrese (lika koji ima najveci protok) pa sam primetio da ima i fajlova .eon ext. Zato sam stavio da mi hvata
+ ".eon" 1 mb to *eon\
od oko 20:30 za manje od 1h se nakupilo p-g.rar.eon.unknown pa do p-g.r48.eon, ukupno 708 mb (.unknown je manna dopisala jer je za nju .eon nepoznata ext).
Jel imate problema sa fajlovima koji zaglave u completed\ folderu?
A sa fajlovima koji su na 99% tj. u incomplete folderu a ustvari je stiglo koji kb vise nego sto treba tj. vise od 100%. Npr treba 104000000, a stiglo 104097074 B?
http://www.eonreality.com/
3D modeliranje, dizajn, animacije tako nesto, jako mocno..
Profi software a .eon mu je standardna ekstenzija.
adagioforstrings @ 09.05.2007. 23:46
evo mislim da sam otkrio veliku grešku u Manna, možda se kod mene nešto pojebalo ali bojim se da nije.
stvar je u tome da kod fileova koji idu u više segmenata Manna jednostavno ne može "pospajati" tolike dijelove i zato gubi podatke kao kod file-a na slici
znači 6612 segmenata i izgubljeno 13% podataka, a primjetio sam da što je broj segmenata veći, veći je i postotak koji nedostaje
zato ovi rar-ovi preko noći ne prolaze, neku noć su prvi fileovi koji su krenuli imali i do 5000 segmenata pa su onda kasnije već bili oko 300-400 i ti su stali na 99% dok su fileovi od 20-40 segmenata došli do kraja.
dajte molim vas pogledajte dali je i kod vas ista situacija? i postoji li mogućnost da sa nekim pluginom dok Manna radi snimim cijeli stream sa transpondera na disk u .ts format ?
ninjamirko @ 10.05.2007. 05:50
Za erdelmana: hvala na odg, ali mislim da to nije to... Ovde rar arhive imaju dodatak .eon (kao sto imaju 001, 002 itd.). Stiglo mi 50 fajlova p-g.rar.eon, p-g.r00.eon itd.
A stigao mi i ranije jedan fajl koji ima istu velicinu kao i ovi (14649KB, a poslednji ima 8224, znaci multiple rar) mvs-bean.rar.eon (verovatno prvi fajl za multiple rarove). Obrisao sam taj. .eon dodatak ali posle nece da otvori samo rar...
Erdelman @ 10.05.2007. 07:44
Citat:
ninjamirko: Za erdelmana: hvala na odg, ali mislim da to nije to... Ovde rar arhive imaju dodatak .eon (kao sto imaju 001, 002 itd.). Stiglo mi 50 fajlova p-g.rar.eon, p-g.r00.eon itd.
A stigao mi i ranije jedan fajl koji ima istu velicinu kao i ovi (14649KB, a poslednji ima 8224, znaci multiple rar) mvs-bean.rar.eon (verovatno prvi fajl za multiple rarove). Obrisao sam taj. .eon dodatak ali posle nece da otvori samo rar...
Ja sam na 5E pa cu sad ubaciti isto u filtere ".eon" a trazicu na webu sta je to mozda je u pitanju neki program za "pakovanje". Sad me bas napalilo da im "dohakam".
Erdelman @ 10.05.2007. 08:46
Za ninjamirko:
Ima na Turskom sajtu
http://www.skystar.org/arsiv/index.php?dir=offline/
neki program EONfixer pa vidi moze li sta uraditi sa tim fajlovima. Navodno popravlja gresku Unexpected End of Archive ili Corrupted Archive. Ne znam da li je za tu ekstenziju ili je autor ubacio iz nekog drugog razloga EON u ime.. Nemam tih fajlova jos pa ne mogu provjeriti. Ako mozes pogledaj IP adresu sa koje su isli ti fajlovi i koje im je originalno ime u manna logu. Takodje bilo bi korisno ako bi nova verzija passparsera mogla izvuci direktne linkove za te fajlove.
[Ovu poruku je menjao Erdelman dana 10.05.2007. u 10:33 GMT+1]
iYowa @ 10.05.2007. 12:56
mozda je europaonline vaskrsnula :)
ninjamirko @ 10.05.2007. 13:41
Probao sam sa tim fixerom, ne radi.
Definitivno je u pitanju enkripcija. Zaglavlja fajlova pocinju sa "Eoncrypt..."...
[Ovu poruku je menjao ninjamirko dana 10.05.2007. u 15:02 GMT+1]
ninjamirko @ 10.05.2007. 22:34
Ko danas nije pecao na 12322, propustio je 10ak filmova. Upravo sam izbrojao 10 filmova. Islo je jos nekoliko ali sam ih brisao dok su dolazili, jer sam ih vec imao. A i jutros sam izazvao 10ak disc, inace bi stiglo jos nekoliko filma. Manna radi vec 5 dana, i 6 sati. Disc. sam izazvao 3 puta, ukupno oko 40 komada. Sva 3 puta je bilo jer sam radio nesto na particiji harda gde je manna. A kada sam igrao Stalker (ukupno oko 15 sati) koji je na drugom hd nije bilo problema. Igrica je povremeno zesce seckala, ali bez disc. Da imam 2G Rama, verovatno ne bi seckala...
_syber_ @ 11.05.2007. 00:33
moze li mi ko reci 'de mogu naci ''setovanja'' za 7e i 5e ? ili ako moze neko da mi ih posalje na PM ?
uros2m @ 11.05.2007. 00:39
Sto se tice eona za skaj net ima neki tut. koji objasnjava... .pogledajte stranice za
sky net . ja sam pre tri meseca instalirao neki soft za eon. Neki fajlovi koji stizu u ekstenziji (.efa i .fza)
su najave koje posle vidis u nekom drugom sof. i mozes da biras sta ces da skidas.
Sto se tice mane snimanje u ts.data je na (ctrl+alt+F2)
Pozdrav svima
adagioforstrings @ 11.05.2007. 08:55
hvala na odgovoru za .ts, jutros je na 11222 došla Trackmania Sunrise 780 MB za 15-ak min. i igra The Suffering na 3 CD-a (1.71 GB), obje u rarovima od 100 mb
rdragan79 @ 11.05.2007. 09:12
Nisam pratio dugo, kako onda iscupati odredjene podatke iz .ts?
srbackilabud @ 11.05.2007. 12:28
Konacno manna radi stabilno radila mi je 34 sata skinula 27gb s****a da povratis sve sam izbrisao a bio sam okrenut na astru 19.2 netsystem tamo nema nista
srbackilabud @ 11.05.2007. 19:07
Upucao sam 8W kad mannu stavim na 12530 V 27500 signal 55 do 60 ALI !!! kad je podesim na 11200 signal je go k**** 30 do 35 % znali ko sta da radim . Da probam da upucavam antenu na 11200 bili se nesto dobilo na signalu ili je to problem kao sa premjerom na astri jednostavno veci tanjer
HVALA na pomoci !!!
uros2m @ 12.05.2007. 14:22
Nova manna 3510
Orginal...
srbackilabud @ 12.05.2007. 19:50
HVALA na pomoci !!!
imali neka da nije orginal , ona od naseg kolege iz prijedora je jos uvijek najbolja !
Erdelman @ 12.05.2007. 21:35
Citat:
srbackilabud: HVALA na pomoci !!!
imali neka da nije orginal , ona od naseg kolege iz prijedora je jos uvijek najbolja !
Mooolitva, mooolitva, ti je uslisena
Evo podesena, da ne kukas, nisam je isprobao da li radi posto snimam Evroviziju sa TVE1 ali mislim da ce raditi..
Filter je podesen dobrim dijelom prema mojim potrebama pa ti doradi za sebe...link za download:
http://www.sendspace.com/file/1b34d8
[Ovu poruku je menjao Erdelman dana 13.05.2007. u 01:07 GMT+1]
DEXA616 @ 13.05.2007. 00:15
kada probam startovati ovu novu manu kaze mi
..........................................................................
manna.exe - Entry Point Not Found
The procedure entry point GetSystemTimes could not be located in the dynamic link library KERNELL32.DLL
................................................................................................................................................
sta oce bre od mene?
novije drajvere ? , imam drajvere ver 4.3.2.9999
inace stara mana 0.289 mi radi bez problema
uros2m @ 13.05.2007. 00:49
DA objasnim nesto!
Nova mana je skinuta sa Ruskog foruma
http://manna-project.net/ nema ni 24 sata, jos uvek je sveza i najbolje je da je testirate.
Meni radi bez problema ( Za sada)samo nisam imao vremena za filtere pa mi skida sve zivo.
Driver 4.4.0.99
Mana je predvidjena za XP Sa 512MB.
U Sustini Autor kaze da je kao 3417 .... Dodate su opcije za foldere, Gasi se na Alt+Ctrl+F4, itd...i jos neke prepravke.
Reinstalirao sam xp .i ubacio driver 4.4.0 ' i izgubio pokazivanje signala..!?
Sta moze da bude problem?
Milan Milosevic @ 13.05.2007. 06:42
Kod mene za sada radi odlicno. Lako se podesavaju filteri i direktorijumi.
Erdelman @ 13.05.2007. 07:07
Sa ovom sto sam ja postavio, 4.4.0 drajveri obavezni ili 4.4.1.
Jacine signala nema jer ja ne koristime Marfijev streamreader. Marfijev podrzava GET SIGNAL opciju...
Nova verzija bi trebala uvijek imati prednost osim ako ne jede resurse kao sto je bilo sa 0.3408.
Mislim, ali opet to je licni utisak, da ova cak jos manje opterecuje sistem kod mene radi vec oko 12 sati i nisam jos
niti jednom primjetio da je cpu presao preko 20%. Stalno se vrti oko 10-12...
[Ovu poruku je menjao Erdelman dana 13.05.2007. u 16:51 GMT+1]
skymanrafo @ 13.05.2007. 10:46
Nikako da mi ova nova manna proradi stalno mi javlja da mi fali ttlcdacc.dll. Imam 4.4.1 drivere i sve mi ostale manne rade bez problema!!
Nebojsa25 @ 13.05.2007. 10:54
Pa to ti javlja zato sto verovatno nemas technotrend karticu.
Prepravi manna.ini da ti koristi streamreader ili sky.dll.
ninjamirko @ 13.05.2007. 11:29
Meni je 3417 radila prethodnih 7 i po dana... Jutros sam ukljucio 3510. Stavio sam filtre iz prethodne. Ide nesto sporo (verovatno su ljudi sinoc pijancili, pa sda spavaju :-) ). Testirao sam je kako se ponasa dok igram Stalker. Stalker je radio brze, verovatno zbog slabog protoka manne. Posle oko 1h igranja mi se blokirao ceo comp, pa mi je preostao jedino reset... Moze biti da je do igre a ne do manne... Sad cu da probam opet...
goransimovic @ 13.05.2007. 13:29
Signal na 8W mi je 37-38% . Mislim na freq. 11222. Da li je to dovoljno za normalan rad manne i da li ću imati dosta incomplete fajlova?
rdragan79 @ 13.05.2007. 13:35
Imao sam problema sa "default" streamreaderom u novoj manni
prvo nisam imao nivo signala a po izlasku javljao je neku gresku, kada sam stavio
streamreader (19,456) dobio sam nivo signala i po izlasku iz manne nema greske sa memorijom.
Koristim TS SS2 karticu sa driverima 4.4.0 winxp sp2.
[Ovu poruku je menjao rdragan79 dana 13.05.2007. u 19:22 GMT+1]
skymanrafo @ 13.05.2007. 21:55
Da skuzio sam da nije podesen u manna.ini streamreader, svejedno zahvaljujem na pomoći!!
Meni ova nova manna radi odlicno i na 4.4.1 driverima sa xp sp2 i sa svim novijim update-ovima!
ninjamirko @ 14.05.2007. 07:28
Juce mi stigao film, na 2 cd-a u rarovima od po 14,3 mb. (swe6-fga.avi i swe6-fgb.avi, za ovaj drugi nije stigao swe6-fgb.avi.r03, nema ga ni u logu). Manna je napravila zbrku tako sto je sve arhive preimenovala POGRESNO, tj. pobrkala extenzije... Morao sam na osnovu log fajla da svaku preimenujem rucno...
maron @ 14.05.2007. 10:08
Za oko 20 sati do jutros do 10h na 5e stiglo 23gb,ima li neko neki pass za fajlove od sinoc,im dosta rr stvari,moze na pm.
ninjamirko @ 14.05.2007. 19:08
Pogledaj na smallpass.com, imas bazu za ss...
Mbbest @ 14.05.2007. 19:49
Citat:
Erdelman wrote:
Za ninjamirko:
Ima na Turskom sajtu
http://www.skystar.org/arsiv/index.php?dir=offline/
neki program EONfixer pa vidi moze li sta uraditi sa tim fajlovima. Navodno popravlja gresku Unexpected End of Archive ili Corrupted Archive. Ne znam da li je za tu ekstenziju ili je autor ubacio iz nekog drugog razloga EON u ime.. Nemam tih fajlova jos pa ne mogu provjeriti. Ako mozes pogledaj IP adresu sa koje su isli ti fajlovi i koje im je originalno ime u manna logu. Takodje bilo bi korisno ako bi nova verzija passparsera mogla izvuci direktne linkove za te fajlove.
.eon je kriptirani file .rar-a i nemoj se truditi s tim, .eon-om se sluze privatni klub ljudi, na sveopce poznatom forumu :)
Citat:
Iyowa wrote:
mozda je europaonline vaskrsnula :)
:D yowa strasan si ..ha ha
Erdelman @ 14.05.2007. 22:39
Citat:
Mbbest: :D yowa strasan si ..ha ha
.eon je kriptirani file .rar-a i nemoj se truditi s tim, .eon-om se sluze privatni klub ljudi, na sveopce poznatom forumu :)
Ah, da onaj gdje mora biti preporuka od drugog clana da bi se mogao uclaniti....
Sto kazu u mom kraju "Uhvatili su sejtana za k****." :)
Mizerno je sve to ako npr. imas negranicen pristup FTP serveru 10Mbita/10Mbita lika koji je jedan od vodecih crackera i hakera u svijetu a pravi i alatke za iste poslove.
srbackilabud @ 15.05.2007. 08:27
Mozeli neko prikaciti filters.ini za manu 3510 ove koje imam previse kresu
ninjamirko @ 15.05.2007. 12:02
Sinoc mi je stiglo 17 delova, po 100 MB, ancient.wars.sparta (aws.part01.rar...). Jel i kod drugih isto stiglo, ili sam nesto pobrkao u filtrima?
Milan Milosevic @ 15.05.2007. 13:51
Stiglo
srbackilabud @ 15.05.2007. 14:23
drugovi moji na kojem ste satelitu 8w ili !!!
Milan Milosevic @ 15.05.2007. 16:57
5e
ninjamirko @ 15.05.2007. 19:57
Preciznije: 4,8e, sirus 2.
maron @ 15.05.2007. 20:52
Na 5e gruva ceo dan,evo preko dana stiglo vise od 12gb,videcemo veceras,dok na 8w nekako slabo u poslednje vreme...
kidloco @ 15.05.2007. 22:36
koristim mannu 0.289 i nikad nisam koristio drugu.
u providers ini sam napravio da mi skida sa 5e ali kad uplam manu uopste nemam protokol a signal je oko 70 %
zasto to i koji je pid za 5e hvalla..
Erdelman @ 15.05.2007. 23:24
Citat:
maron: Na 5e gruva ceo dan,evo preko dana stiglo vise od 12gb,videcemo veceras,dok na 8w nekako slabo u poslednje vreme...
8W je u zadnje vrijeme toliko slab da iritira do bola...Nista nema ni filmova ni igara vec 6-7 dana.
srbackilabud @ 16.05.2007. 07:17
***ote jeli moguce da sa ja toliki baksuz razmisljam vec neko vrijeme da predjem na 8w i kad sam presao jedva ga nasao ono nista .
Da nije do mene otprilike toliko ima kako sam presao 6-7 dana. poznati patlak !!! :)
Ajmo preci na 5E pa vidjeti , koja je najjaca freq. i pid
[Ovu poruku je menjao srbackilabud dana 16.05.2007. u 08:38 GMT+1]
maron @ 16.05.2007. 10:29
Evo na 12530 H 27670 za oko 20h stiglo preko 30gb...
srbackilabud @ 16.05.2007. 10:40
HVALA maron odmah se penjem na krov !
hm taj pozicioner
DEXA616 @ 16.05.2007. 13:53
Citat:
maron: Evo na 12530 H 27670 za oko 20h stiglo preko 30gb...
mozes li mi dati sve podatke te frekvencije
to jest jel ona na 5e i koji su pidovi ?
ako ti nije prob samo iskopiraj iz skyneta ili manne podesavanja vezana za provajdera
Nebojsa25 @ 16.05.2007. 14:50
Ta frekvencija nije na 5°E, nego na Telecom 2D i Sr. nije 27670, nego 27500.
Mislim da se maron malo zabunio.
srbackilabud @ 16.05.2007. 16:11
Jebiga ja vidim nesto ne stima
nema veze kad sam okrenuo na 5E dajte neku dobru freq.
nemanja5 @ 16.05.2007. 18:06
Jel moze neko da postavi podesenu manu za 8w?
DEXA616 @ 16.05.2007. 18:29
sta ce ti cela manna
samo u providers ukucas freq i ostale podatke za provajdera i gotovo
jedino ako nisi totalni pocetnik posto vidim da ti je ovo prvi post
nemanja5 @ 16.05.2007. 18:42
Nisam bas pocetnik ali ne znam koja manna radi na 4.2.11 drajverima i gde da je skinem? I koji je satelit najbolji za skidanje?
rdragan79 @ 16.05.2007. 21:09
za srbackilabud
provider 5e
tuner 12322 V 27670 auto ku power
pid 402,403,404,666,777,820,822,888,1003,1007,1008,1579,1936,3021,3143,3179,3182,3184,3190
ili kako vise volim da koristim
provider 5e
pid any
velesanec @ 16.05.2007. 21:13
kao prvo dobro dosao
kao vtoro vidim da te mrzi da citas
prvo procitaj ove dve teme
http://www.elitesecurity.org/t248444-SkyNet-offline-download
http://www.elitesecurity.org/t227137-36
i sve ce da ti bude jasno
maron @ 16.05.2007. 21:30
Izvinjavamo se,desavaju se greske,stize ispravka...Znaci na 5East ili na 4,8E kako drugi kazu u providers ini kucaj:
provider Satgate
pid any
rules <none>
Inace koristim mannu 3417 a filtere iz ove nove manne 35... uz male ispravke,drajvere 4.4.1. i dualcore masinu...
Eto to je to,sad samo nadjite dobar signal i gruvajte do bola... :)
srbackilabud @ 17.05.2007. 08:25
bravo majsori !!!
ninjamirko @ 17.05.2007. 14:36
Kako vam radi ova 3510? Meni je radila ok. Filtrirala i razvrstavala po folderima, prepoznavala content kod zipa. Gresku ok preimenovanja sam resio... Vratio sam se na 3417, jer sam dobijao 100tinak disc za 2-3 sata igranja CNC3. Probao sam i sa Stalkerom - i tu sam dobio disc, comp se ukocio... Kod ove 3417 ne znam zasto gomila fajlove u completed folderu (oko 20% fajlova zaglavi tu)...
rasa-next @ 17.05.2007. 21:16
imam manu 0.25 i 0282 ali nece da skida stalno je crveno ,procesor intelov 2400mh
ima li resenja
adagioforstrings @ 17.05.2007. 22:26
Citat:
Nebojsa25 Ta frekvencija nije na 5°E, nego na Telecom 2D i Sr. nije 27670, nego 27500.
Mislim da se maron malo zabunio.
Telecom 2D više nema aktivnih transpondera, osim za feedove, sad sve na 8° W ide samo preko Atlantic Bird 2, a ni ta frekvencija nije 12530, već 12524 V 27500
srbackilabud @ 18.05.2007. 07:21
jeli kome stigao kompletan lost_03_21
DEXA616 @ 18.05.2007. 16:35
jeste meni pre dva il tri dana to jes tacnije cim je izaso
i to sa astre 19.2 alice sat
ninjamirko @ 18.05.2007. 18:28
Stao na 70%.
srbackilabud @ 19.05.2007. 07:31
Imali ko pass. za BBC Planet Earth Episodes 1 , 3 moze samo postaviti link za sendspace
u dvije noci stilgla mi je lijepa kolekcija Dance-a u ogg formatu i uredno upakovana
[Ovu poruku je menjao Gojko Vujovic dana 05.01.2009. u 17:05 GMT+1]
Erdelman @ 19.05.2007. 08:03
Ma zaboravi AV search, novi passparser samo i s njim izvlacis linkove i passove iz fajlova koji su u LINKS direktoriju i dodajes na postojece. A optimize_pass ti procisti listu od duplikata...
[Ovu poruku je menjao Gojko Vujovic dana 05.01.2009. u 17:05 GMT+1]
pekilit @ 19.05.2007. 12:56
A jel mozes dati malo detaljnije objasnjenje kako izvlacis te passove,molim te?
Erdelman @ 19.05.2007. 15:12
Citat:
pekilit: A jel mozes dati malo detaljnije objasnjenje kako izvlacis te passove,molim te?
Pa frisak fajl koji obicno ima ovakvo ime 070518130405718.links, a pravi se pri svakoj novoj sesiji rada mannna , iz LINKS direktorija prebacis u poseban direktorij ili koji vec hoces, i uzmes novu tj zadnju verziju pass_parser.exe prebacis u isti direktorij. napravis BAT (batch script) fajl, u osnovi otvoris txt datoteku i samo otkucas jedan red:
pass_parser < #####.links> <---------znaci iza ide ime links fajla.
i Snimis to kao passparser.bat znaci sa BAT ekstenzijom. i poslije sa duplim klikom dobijes aktiviras. Dobices links.txt i passwords.txt zbog neke greske ako samo prevuces drag and drop links fajl na pass_parser dobices samo links.txt bez izvlacenja passova... Inace sa batch skriptiranjem se moglos svasta nesto raditi u MS DOS nekad davno...
Inace ovo radi samo kako treba sa manna 0.34xx sa 0.289 ako imate links fajl preko 25 mb novi passparser se zaglupi i potrebno je na isti nacin koristiti stari passparser ali koji ne moze izvlaciti linkove vec samo passwords. Dok sa links fajlovima koje manna 0.34xx pravi novi passparser radi odlicno...
maron @ 20.05.2007. 12:06
Nova manna na manna forumu,3519,ja je skinuo pa cu sad da je probam...Pozdrav...
Mjevdjich @ 20.05.2007. 12:34
Erdelmane, brate, skinuo sam manna_all_in_one_v0.7b, inače Manna 0.3417, lijepo upakovana, ali nikako da je startujem. Digao sam je na
http://home.paleol.net/mirkoj/ , pa ako ti nije teško pogledaj i reci mi sta mi fali. Neće da mi mrdne, podesio sam u manna.ini na Device streamreader.ss2.dll , prc mi je 1.8 GHZ, mem 512, kartica Technisat SS2, drajveri 4.4.0.0.
Pozdrav!
Mjevdjich @ 20.05.2007. 12:38
Imate na
http://home.paleol.net/mirkoj/ i jedan paketić sa pass..
Erdelman @ 20.05.2007. 13:06
Citat:
Mjevdjich: Erdelmane, brate, skinuo sam manna_all_in_one_v0.7b, inače Manna 0.3417, lijepo upakovana, ali nikako da je startujem. Digao sam je na
http://home.paleol.net/mirkoj/ , pa ako ti nije teško pogledaj i reci mi sta mi fali. Neće da mi mrdne, podesio sam u manna.ini na Device streamreader.ss2.dll , prc mi je 1.8 GHZ, mem 512, kartica Technisat SS2, drajveri 4.4.0.0.
Pozdrav!
Na strani 35 ove teme imas podesenu 3510 pa skini, ako imas 4.4.0 drajvere instalirane mora da radi...
goransimovic @ 20.05.2007. 13:38
Na 8W je opet postalo živo.
Erdelman @ 20.05.2007. 16:15
a dugo su i mirovali pitanje je koliko ce potrajati... :)
Ova nova 3519 manna cini mi se da bi trebala filtrirati passove u toku rada kao stara 0.289 i dodavati ih na listu passwords.txt
Nesto sam citao o tome na MANNA forumu davno, da je MCNGINE imao taj modul ali je bio zahtjevan, ako neko zna vise valjalo bi da nas informise...
skymanrafo @ 20.05.2007. 16:59
Erdelman jel možeš postaviti ovu novu mannu podešenu!!Hvala
Erdelman @ 20.05.2007. 17:30
Citat:
skymanrafo: Erdelman jel možeš postaviti ovu novu mannu podešenu!!Hvala
Evo link:
http://www.sendspace.com/file/9t9t0n
podesena za 8W ali imate u providers.ini i za 5E. (drajveri standardno 4.4.0 ili 4.4.1)
Filter modajte po volji...ovaj sto je uz ovu verziju manje vise, odgovara mojim potrebama..
srbackilabud @ 20.05.2007. 18:04
Hvala Erdelman za novu mannu
na 5e ide dobro , stiglo je dosta dream dance 19 vol. po dva cd-a bas probranog
Milan Milosevic @ 20.05.2007. 18:04
Ne mogu da nadem novi pass_parser. Ako imate voljeda ga okacite ili link gde da ga skinem bio bih vam zahvalan.
velesanec @ 20.05.2007. 18:40
kako se gasi ova mana
nece alt+F4
Erdelman @ 20.05.2007. 18:47
Citat:
velesanec: kako se gasi ova mana
nece alt+F4
Ctrl + alt + f4 < -- ----- gasenje
novi pass parser je zakacen uz poruku:
MZS @ 20.05.2007. 18:58
kada mannu gasim preko Ctrl + alt + f4 ili task manager pa processes ili applications,pokusavao sam i restart com. svaki put mi izbaci drajvere koristim 440. pa ih moram nanovo instalirati sto opet zahtjeva restart, a to zna da bude frustrirajuce. Sta u stvari pogresno radim?
ninjamirko @ 20.05.2007. 19:46
2MZS: A sto je uopste gasis? Pusti je nek radi non-stop :-) Reinstaliraj operativni, ili ga promeni.
Kao sto sam pisao pre nekog vremena... Mcngine je resio da mannu komercijalizuje, tj. ko hoce napredne mogucnosti morace da plati (oko 250 rublja, mislim, pise detaljno na manna forumu u novoj temi). Pise i kako se aktivacija vrsi, ne deluje komplikovano...
Da li neko ima problema sa zvukom na Visti?
Primetio sam kada se zvucna k. (pci, dok je sa integrisanom opterecenje malo sve dok ne starujete neki program koji trazi zvucnu, tada skace cpu potrosnja) disable-uje - opterecenje procesora (koje potice od manne) pada sa oko 30 na 0-5%... Mozda nekom koristi...
p.s. Steta sto Dream dance kolekcija ima tako stedljiv bitrate, a i da je prebacim iz ogg u mp3 mi je trebalo 10ak sati konvertovanja...
A kolekciju je uhvatila poslednja linija filtra: + rar 14 mb (inace sam pre te linije stavio da brise svaki kontent koji mi je pao na pamet, sreca pa se nisam "setio" da stavim ogg). :-)
[Ovu poruku je menjao ninjamirko dana 20.05.2007. u 21:00 GMT+1]
Milan Milosevic @ 20.05.2007. 20:35
Hvala Erdelman za pass parser. Kod mene ova nova nesto zeza. Koristim 3510.
adagioforstrings @ 20.05.2007. 21:44
ma gdje je to išao dream dance, kojom brzinom i koliko kompilacija ? koji je bitrate ogg-a, do kud je stigao, ako je do polovice vjerojatno će i ostalo ići
ninjamirko zašto ga prebacuješ u mp3 kad ne dobivaš time ništa već samo gubiš free space ?
a što se tiče skydsl-a oživio je ovog vikenda, nažalost sami ruski filmovi, no čini se da će biti bolje idući tjedan
ninjamirko @ 21.05.2007. 10:08
Nazalost isao je unazad, sinoc su stigli i volume 6,5,4,3 i 2. Mislim da je poceo od volume 36. Bitrate je oko 80-90. Ma sta me kosta jos jedan DVD... Vec napisah da me zvuk zeza tj. secka kad slusam muziku a manna radi. Mogu da slusam muziku jedino preko windows media playera, svi ostali seckaju. Ogg nece ni WMP. Mnogo dobra kolekcija (ko voli tu vrstu muzike), nema pesme koju bih brisao. Brzina je bila oko 250 kBps... Islo na siriusu 2, 12322.
maron @ 21.05.2007. 10:13
Nocas uzas na 5e,stiglo jedva oko 4gb,sa puno discounta,mnogo je lose vreme i ova kisa ubija,valjda ce da prestane za veceras...
srbackilabud @ 21.05.2007. 12:06
Meni sinoc nije bilo diskonekta stiglo je jos Dream Dance-a
ninjamirko @ 21.05.2007. 12:14
Kisa kao kisa ne predstavlja mnogo veliki problem, sto se tice slabljenja signala. Problem predstavljaju kisne kapi koje padnu (i tu se gomilaju) na lnb konvertor, tacnije na deo gde signal koji se odbio od tanjira antene i koncentrisao tj. fokusirao ulazi u lnb konvertor (ili kako neki kazu "oko"). Mozes da stavis nesto tako da se kapi ne gomilaju na ulazu u lnb. Postoje dva resenja, tj. dva tipa. Ili da stavis neki materijal (najbolje bi bilo neki teflonski premaz ako ima tako nesto) na povrsinu lnb tako da kapi skliznu umesto da se lepe. (ja sam pre nekog vremena navukao durex i fino je radio, ali se brzo raspao zbog sunca :-) ). Drugo resenje je: plasticna flasa ili tako nesto. Neki navuku celu flasu na lnb, ali ja sam napravio nesto kao kacket (samo sto umesto od sunca stiti od kise) iznad lnb-a i nemam problema vise sa kisom. Isekao sam flasu od 0,5L uzduz tj na pola i jednu polovinu privezao na lnb.
maron @ 22.05.2007. 00:10
Hvala na savetu,moracu da odradim to, cim se prolepsa vreme odo na krov...
radovan79 @ 22.05.2007. 16:43
Pozdrav svima... Da li sa novom mannom 3419 treba passpaser ili odradjuje fajlove bez njega?
radovan79 @ 22.05.2007. 16:46
Kokja se manna kod vas najbolje pokazala? ja sam do sada preferirao skynet... ali mi treba ovo zbog passworda.... koja verzija je najbolja za 5E? .................Unaprijed zahvalan..............
Miso Kovacevic @ 22.05.2007. 20:27
Pozdrav drustvo! Moze li neko da mi popravi ovo, sinoc sam skinuo sa astre ali mi je part 23 i 24 stao na 99%.
ninjamirko @ 22.05.2007. 20:49
U nedelju je isla neka igrica "4x4". Jel nekom stigla kompletna i koliko CDa?
djordje.b @ 22.05.2007. 22:15
Citat:
Miso Kovacevic: Pozdrav drustvo! Moze li neko da mi popravi ovo, sinoc sam skinuo sa astre ali mi je part 23 i 24 stao na 99%.
ja sam uspeo da uhvatim od 9 do 41 dela, kasno sam se ukljucio,kazi samo kako i nema problema.
Miso Kovacevic @ 23.05.2007. 10:52
Citat:
djordje.b: ja sam uspeo da uhvatim od 9 do 41 dela, kasno sam se ukljucio,kazi samo kako i nema problema.
Evo ti kratko uputstvo:
Segment Downloader (engleska verzija):
Onaj koji ima kompletan fajl treba napraviti:
Service > Offline - Repair of File
File > odabrati fajl koji je kompletan 100% i odgovara seg fajlu za koji se radi
List of Segments > odabrati seg fajl
Where to Save > odabrati naziv fajla koji se sprema (dopune) sdf
Napravljeni sdf fajl treba zapakirati u rar ili zip i postaviti na forum.
veki xxx @ 23.05.2007. 11:43
Ja sam uhvatio 40 delova tomb rider,fali mi predposlednji deo,i njega sam bio poceo da skidam i kada sam mislio da je sve ok restartovao se comp.
Gde bi mogao da nadjem taj jedan deo?
Imam IP adresu sajta odakle je skidano
80.239.151.108 ili
172.30.132.232
Miso Kovacevic @ 23.05.2007. 12:40
Hvala ti brate. Evo ti adresa sa part 41.
Miso Kovacevic @ 23.05.2007. 13:21
Uradio sam fix ali mi opet prijavljuje gresku (The volume is corrupt) a u segment downloader-u pise da mi ne fali ni jedan segment. Ima li neko rijesenje za ovaj problem?
adagioforstrings @ 23.05.2007. 19:37
je li moguće iz passwords.txt izvući username i pass za rapidshare premium account ? neki dan sam uspio naći podatke za usenext, ali mi uopće ne trebaju
Miso Kovacevic @ 23.05.2007. 23:40
Drustvo jel ima jos negdje da se skine tomb raider osim na astri? Izgleda da su mi osteceni fajlovi u part 23 i 24 pa reko da skinem negdje drugdje ako ima.
Stapaloto @ 24.05.2007. 01:09
probaj sutra oko 20:30 na eutelsatu w3a
7e Eutelsar W3A -BYT 7est
tuner=11362000 V 18093000 A
pids=2136
zborim za sky net sa manom vec znas kako to ide
ja sam sinoc skinuo tomb ryder oo part 21 do 40 bez inkompleta pa se nadam da ce da ide
od jedan do 20 sutra POZZ
ako hoces mogu ti poslat part 23 i 24 ako ih imas barem 85 % skinuto sa segment downloaderom
samo ih skeniraj
adagioforstrings @ 24.05.2007. 10:03
jel skinuo tko SW.nrg u partovima od 100 mb na 8W ? ako je molim ga da mi popravi part44 i part45
Miso Kovacevic @ 24.05.2007. 11:24
Citat:
Stapaloto: probaj sutra oko 20:30 na eutelsatu w3a
7e Eutelsar W3A -BYT 7est
tuner=11362000 V 18093000 A
pids=2136
zborim za sky net sa manom vec znas kako to ide
ja sam sinoc skinuo tomb ryder oo part 21 do 40 bez inkompleta pa se nadam da ce da ide
od jedan do 20 sutra POZZ
ako hoces mogu ti poslat part 23 i 24 ako ih imas barem 85 % skinuto sa segment downloaderom
samo ih skeniraj
Ajd da probam i sa tvojim fix-om. Znaci mogu da raspakujem bigfile.015 ali su mi osteceni 14 i 16. Ovo ti govorim jer mozda kod tebe u pitanju druga distribucija pa nemamo iste fajlove u part 34 i 24.
Milan Milosevic @ 24.05.2007. 16:12
Napravio sam malo programce koje olaksava pravljenje bat fajla za pass parser. Vise nema potrebe rucno da se edituje.
bulebdp @ 24.05.2007. 20:06
nikako nemogu da namestim mannu da mi radi (ovo mi je prvi put da pokusavam da je instaliram) svaka koju skinem mi bude samo crna kada je pokrenem. dali negde mog da je skinem a da posle nemoram da je dodatno namestam ili ako neko moze da je rar-u je i posalje na bulebdp@gmail.com bio bih veoma zahvalan!!!
Miso Kovacevic @ 24.05.2007. 21:03
Citat:
bulebdp: nikako nemogu da namestim mannu da mi radi (ovo mi je prvi put da pokusavam da je instaliram) svaka koju skinem mi bude samo crna kada je pokrenem. dali negde mog da je skinem a da posle nemoram da je dodatno namestam ili ako neko moze da je rar-u je i posalje na bulebdp@gmail.com bio bih veoma zahvalan!!!
Nije preporucljivo da stavljas e-mail adresu javno. Imas u ovoj temi zapakovanu i "nastelovanu" mannu koja radi 100%. Cini mi se da se nalazi na predzadnje 2-3 strane.
sasa077 @ 24.05.2007. 23:29
Da li je neko probao mannu 3519 sa sky.dll i ako jeste da li vredi?
ninjamirko @ 26.05.2007. 09:12
Ja sam probao mannu (streamreader.dll od 19kb) na Windows XP GAMERS EDITION, sa Sp2 (instalacioni cd ima malo vise od 100 MB). Kad se instalira ovaj XP bez drajvera za graf. i zvucnu trosi manje od 55 MB rama... A manna opterecuje proc oko 5%. Jedino sto je na ruskom pa nisam mogao da podesim da mi vidi i ruska slova nego ih vidi kao ???... Kada sam instalirao graficku i zvucnu potrosnja rama je porasla do 100 mb. Imao sam disc dok sam igrao CNC3 pa ga vise na koristim (xp).
Prethodna 2-3 dana sam probao 7e (Emperion prov.) i tamo jedan lik ima veci protok i vuce otprilike po jednu igricu i oko 2 filma (u rarovima od 15mb) za noc i brdo ER serije ali je problem sto ukupan protok mali i ima malo korisnika pa nema neki izbor. Ne idu kao avi, a ovi rarovi od 15 mb mi se ne svidjaju, sinoc su mi stigla 2 filma u rarovima ali mi je za oba nedostajao po jedan rar. Vratih se na 5e.
Milan Milosevic @ 26.05.2007. 11:12
rr.dmd-primeval.avi.r37 kod mene nije stigao. Drugi film sam izvukao na taj nacin sto sam incoplite prebacio i nekako sam ga odpakovao. Ne mogu da nadem linkove, da skinem deo koji mi fali.
sasa077 @ 26.05.2007. 12:25
Obradovah se posle dvadeset dana dolasku kuci, ali na 8 w je sve losije i losije. Jos malo pa nista.
Pozdrav
adagioforstrings @ 28.05.2007. 22:49
ako ovaj Rus, autor manna programa uspije naći rješenje za prokleti encipherment skydsl će se preporoditi, a ja vjerujem u njega, Rusi su opaki hakeri
dragan1983 @ 29.05.2007. 16:23
Jel moze neko da mi napise odakle mogu da skinem nove drajvere za ss2, posto kada upalim i manu (ovu novu) a i u poslednje vreme prog dvb izbacuje mi poruku device not started pa verujem da je zbog drajvera posto se ponekad desi i da proradi, pa mislim nije crkla.
Miso Kovacevic @ 29.05.2007. 17:14
Mozes da skines sa technisat-ovog sajta.
adagioforstrings @ 31.05.2007. 13:48
u posljednjih par dana i na 8w je došlo 20 komada Dream Dance, sve rarovi od 200 i nešto MB i to sa rapidshare što mi je malo čudno budući da su tamo ograničenja 100 mb po file-u
EDIT: ima li netko tomb raider, distribuciju sa imenima T0mbRa1d3rAnn1v3rs4ry ? ako ima nadam se da će mi moći popraviti T0mbRa1d3rAnn1v3rs4ry.part10.rar koji se iz nekog razloga poprilično oštetio
[Ovu poruku je menjao adagioforstrings dana 31.05.2007. u 15:25 GMT+1]
potyo @ 02.06.2007. 00:20
Jel vredi cekati na 23.5E - 10862? Ide nesto?
kukasoft16 @ 02.06.2007. 11:12
moze li mi netko pomoci sa mannom
mana 0.289 mi radi oko pola sata i onda sve stane svitli crvena tockica i desno od nje oo
ima signala ali ne radi.
unaprijed hvala na pomoci
kukasoft16 @ 02.06.2007. 11:15
moze li mi netko pomoci sa monnom 0.289
nakon oko pola sata rada sve stane pojavi se neka crvena tockica idesno od nje 00
unaprijed hvala
srbackilabud @ 03.06.2007. 08:43
moze li mi netko pomoci sa monnom 0.289
nakon oko pola sata rada sve stane pojavi se neka crvena tockica idesno od nje 00
unaprijed hvala
Meni se to desavalo i dovodilo do ludila , provjeri da se ne kosi sa necim kod mene je to bila mrezna i to integracija na ploci !!!
kukasoft16 @ 03.06.2007. 10:54
Meni se to desavalo i dovodilo do ludila , provjeri da se ne kosi sa necim kod mene je to bila mrezna i to integracija na ploci !!!
Mozes li mi malo, pojasniti ne razumjem to kosi