misko2004 @ 02.03.2008. 03:02
Svaki put kada pustim neki video u player-u (nebitno kom, Windows Media, BS Player, VLC...), komp pocne jako da koci, takodje i kada udjem u neki folder u kome su samo video fajlovi, isto.
Pocelo je tako kada sam ubacio novi hard disk, RAM memoriju, instalirao Windows i SP 2.
Da li je mozda do toga ili neceg drugog?
scenarist @ 02.03.2008. 06:46
pokusaj pobrisati sve te video fajlove sto imas na racunaru....tad ti sigurno nece kocit...
diablo06 @ 02.03.2008. 15:17
Citat:
pokusaj pobrisati sve te video fajlove sto imas na racunaru....tad ti sigurno nece kocit...

Da je samo kocenje kad pustas, pomislio bih da nemas kodeke, ali posto se to desava i kada udjes u taj folder, slazem se sa gornjim postom. Najverovatnije imaju neki virus u sebi.
misko2004 @ 04.03.2008. 13:52
Evo sad sam reinstalirao Windows (sestra je nesto zabrljala, nebitno) i imam isti problem. Kada sam pokusao da pustim neki film u WMP-u, radio je, cuo se zvuk ali nije bilo slike posto nisam instalirao codec. Kada sam instalirao codec, odmah je zakocilo (takodje i u BS player-u).
Nemam virusa/cega vec u kompu, koristim ZA Pro, AVG 7.5 i Spybot S&D, sve je ok.
kristi1 @ 04.03.2008. 14:30
koje codece koristis, da nije do njih.
misko2004 @ 04.03.2008. 15:39
Pre sam koristio DivX codec 8.5 [ja mislim da je taj] i sve mi je radilo ok i sada sam instalirao taj najnoviji [probao sam i sa verzijom 5.1] i nista. Sad sam evo izbacio codec, i dalje nece da pusti video, tj. koci ko nenormalno.
scenarist @ 04.03.2008. 20:46
Citat:
misko2004: Evo sad sam reinstalirao Windows (sestra je nesto zabrljala, nebitno) i imam isti problem. Kada sam pokusao da pustim neki film u WMP-u, radio je, cuo se zvuk ali nije bilo slike posto nisam instalirao codec. Kada sam instalirao codec, odmah je zakocilo (takodje i u BS player-u).
Nemam virusa/cega vec u kompu, koristim ZA Pro, AVG 7.5 i Spybot S&D, sve je ok.

Taj BS player u sebi ima gadne Spayware-ove koje taj tvoj SpyBot ne moze da skonta i ukloni....vjerovatno ti oni stvaraju problem....pokusaj instalirat "SpyDoctor" pa skeniraj fajlove....on ti je pravo dobar anti spyware....nadji link negdje na forumu(koristi pretragu) moguce da ti to stvara probleme......
kristi1 @ 04.03.2008. 21:01
Posto gledas preko Bs plejera instaliraj K-Lite codec pack sve ostale deinstaliraj i nebi trebao da imas probleme. Ili su ti fajlovi koje pustas losi.
BS plejer nema nikakve spajvere ja sam naviko na njega vec 3 god. radi ko sat.
misko2004 @ 04.03.2008. 21:49
Mozda ovaj novi BS player ima spyware [2.6 verzija ili koja vec] posto dolazi sa nekim programom WhenUSave, to mi bas ne izgleda najbezbednije, a inace koristio sam stariju verziju i sve je radilo ok.
Sada cu skinuti Spydoctor i taj codec pack pa cu javiti sta ce biti
misko2004 @ 05.03.2008. 00:57
Skenirao sam komp sa Spyware Doctor-om, nasao je mnogo infections i threats, takodje je i AVG nasao dva trojanca i nista, i dalje koci.
predojev @ 22.07.2008. 12:41
Ovo se i meni isto desava, i jos nisam resio problem. Niko ne pomaze. :(
Jovan 1988 @ 24.07.2008. 01:52
Vidite ljudi ja koristim vistu.I sad kad koristim vistu i kad sam koristio xp,na "cist" windows xp stavis XP_Codec_Pack_2.3.5, a na vistu stavis VistaCodecs_v441.i koristim JetAudio i KM player,oba playera rade perfektno.Nema virusa ni bilo kojih drugih s*anja.Ja vam jedino to mogu reci jer zaista nemam pojma sta bi moglo da bude problem.
pozz