Memomax @ 03.06.2008. 18:43
imam priliku da povoljno kupim Apple TV, medjutim po onome sto sam video nisam siguran koliko je fleksibilan za koriscenje kod nas. prikacio bih ga na 42" plazmu, i pustao sa PC ( a imam i iBook koji ima wireless) video materijale, ali koliko vidim ATV je vrlo vezan za iTunes i ono sto on moze da pusti. posto je kod nas Divx ko sto znate vrlo prisutan, zanima me da li je neko uspeo da resi pustanje Divx-a, koliko je to komplikovano, i ima li smisla uopste se masirati sa tim? probao sam nesto da nadjem o tome, ali kod nas Apple TV izgleda nije bas prisutan tako da bi mi svaka informacija dobrodosla.
calimero @ 03.06.2008. 19:21
kod nas je vrednost AppleTV-a -10
dobar je za SlideShoe - i ako hoces da ga prodas - moj prijatelj bi ga kupio samo iz ovog razloga (slideshow) po nekoj povoljnoj ceni...
NeoDesign @ 27.08.2008. 11:35
Ja sam skoro nabacio ATV i odusevljen sam. Koristim ga u kombinaciji sa 32'' Samsung televizorom. Ja sam ga kupio patchovanog tako da mogu da pustam sav moguci i nemoguci sadrzaj (bez posredstva iTunes-a). Pomocu programa NitoTV mountujem Windows shared folder (sa racunara gde su mi filmovi). ATV se kaci na mrezu ili preko UTP kabla ili preko wireless-a. Sada mogu da gledam divx-ove na tv-u bez problema (+ ima nekoliko zanimljivih stvarcica pored toga).
Sto se moje preporuke tice, ako mozes da ga nabavis po USA cenama - preporuka.
X-it @ 27.08.2008. 15:54
Pa bilo šta da se kupuju od Apple opreme i tehnikalija, najbolje i najpovoljnije je u USA to uzimati, pa sada ko se kako snadje.
Jer cene u Apple Store u USA i EU su drastične, čak i do 60% jeftinije prođeš, negde i više.....
Copyright (C) 2001-2008 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.