[ Silencer @ 19.01.2009. 15:59 ] @
Vec sam pravio temu, ali mislim da je ova sada prava za diskusiju jer ne mogu da shvatim sledece, i na neku ruku sam srecan sto nisam penalizovan nego google kao da gleda ok sto sam ovo uradio.

Imam dva domaina wow-serbia.com i worldofwarcraft.rs. Uvek mi je primari bio wow-serbia.com dok je stari worldofwarcraft.yu radio redirekciju na wow-serbia.com. Sada worldofwarcraft.rs je zaseban domain koji vuce isti kontent / template sa wow-serbia.com Tacnie prica je da ja hocu da imam oba domaina za isti sajt, ali bez redirekcije.

Sajt mi je ubacen za analytic / webmaster da trackuje oba domaina i da dobijem staristiku / informacije za oba. Kapiram da dajem ka znanju na neki nacin da su oba domena moja i da je to isti sajt. Po nekoj logici ja sam trebao da popijem penal za page rank. Sada vidim da mi oba domaina imaju Page Rank 5 :) sto je super. WoW-Serbia.com imao je uvek page rank 5, dok je worldofwarcraft.rs kako je startovao Page Rank 3 i danas mi je skocio na 5 :D

telenor.co.yu telenor.rs je jedan od primera slicnog :) Samo sto su drugi rankovi. Da li ovo funka ovako kako treba ? :)
[ kosmic @ 29.05.2009. 14:06 ] @
Vidim da se odlično razumeš ja sam početnik i tek ulazim u ove mutne vode.Napravio sam blog ali google ga uopšte nevidi sta treba da radim?
[ Aleksandar Vasic @ 29.05.2009. 14:28 ] @
Odgovor na pitanje imas u TOP temama na SEO forumu