[ axa @ 12.12.2003. 16:03 ] @
Od pre neki dan počela je PR kampanja za biznis portal www.business-in-serbia.com , danas je objavljen poveći članak u Politikinom ekonomskom dodatku na temu srpske privrede na internetu koji promoviše pomenuti sajt.

Sajt je zamisao PR agencije Kondel PR (www.kondelpr.com) a u poslednjem trenutku smo mu se i mi priključili (www.majstori.co.yu) izradom prostog backend-a. Postoji zaista puno tehnikalija koje su odradjene loše i na čije ću promene uticati (izbacivanje frameseta, flash menija, prelazak na neki ozbiljan CMS, ...); no kako vam izgleda dotičan projekat (kakvu budućnost može da očekuje ideja realizacije uspešnog portala za predstavljanje srpske privrede u ovom trenutku)?
[ Dragan Varagic @ 12.12.2003. 22:25 ] @
Upravo sam o ovoj temi (pre nego što sam video ovaj thread) spomenuo ovde:
http://www.elitesecurity.org/tema/36874/

Super je PR kampanja za sajt gde se ne spominje link (koji inače nije baš najbolji), a ne postoji info ni na Google-u. Što se tiče samog sadržaja - videćemo.

Sličan pokušaj (po mom mišljenju u startu mnogo ozbiljniji) jeste projekat PR agencije Prodide - www.aktuelno.com, za koji sam pitao ko je odavde to radio, jer je stvarno urađen odlično - što sadržaj, što dizajn.

Naročito je interesantna rečenica:
http://www.business-in-serbia....rbian/kontakt/autorski_tim.htm
"Projekat "Business in Serbia" jedan je od najambicioznijih poduhvata u istoriji srpskog interneta i prvo kompletno B2B (Business-To-Business) rešenje na ovim prostorima."
(Preporučljivo pročitati ceo text)

Odgovor na vaše pitanje o uspehu ovog projekta - sve zavisi od kvaliteta sadržaja sa aspekta njihove upotrebljivosti, kao i od aktivnosti na inostranom oglašavanju.

Interesantno je opažanje da postoje dva veoma slična projekta koje vode dve domaće PR agencije.

[ srlexic @ 13.12.2003. 00:49 ] @
Dobrodosla konkurencijo
[ listeR @ 19.12.2003. 17:29 ] @
Citat:
srlexic:
Dobrodosla konkurencijo:)


Ako se nevaram, iza ovog projekta stoji kompanija Kondel u vlasnistvu g. Branka Dragasa. (http://www.kondel.co.yu/)

Znajuci neke ranije projekte tipa http://www.invest-in-serbia.com/ a koji su najavljivani kao nesto jako krupno, pitanje je koliko ce ovaj projekat zaziveti :)