[ velimirlackovic @ 03.01.2004. 07:11 ] @
Zdravo,
Nedavno sam postavio sajt koji je inace na engleskom i bavi se po prilicno interesantnom tematikom.E sad znam da ne postoji neki brz,lak i jednostavan nacin ali da li bi neo mogao da mi preporuci nacin kako bi mogao za kratko vreme da privucem veci broj posetilaca na svoju stranicu koji su zainteresovani za te sadrzaje.
Hvala!
[ Dragan Varagic @ 03.01.2004. 07:52 ] @
Nekoliko saveta vezanih za ovo pitanje (koje se najčešće ponavlja na ovom forumu):

KAKO POVEĆATI POSEĆENOST SAJTA?

1. Iščitati teme ovog foruma.
2. Kada postavljate ovakvo pitanje, ako želite pomoć, trebalo bi da navedete adresu sajta, ili bar oblast(i) kojom sajt bavi, ako želite neki smisleni odgovor.
3. Pogledajte savete koje možete pročitati na sajtovima koji se spominju na ovom forumu kao mesta odakle možete početi sa saznavanjem tematike Internet marketinga (npr. www.yutrend.com, www.pretraga.co.yu, http://www.webmajstori.net/clanci/, ...).
4. Navedite da li biste dali nešto sredstava za promociju (naročito preporučljivo u slučaju promocije sajta koji se obšraća internacionalnom auditorijumu).
5. Najkraći konkretan odgovor na pitanje kako brzo povećati posećenost, ili odmah imati efekte od promocije jeste Search Engine Marketing (SEM) - http://adwords.google.com/, www.overture.com. Ne košta puno, a donosi veoma precizne i upravljive efekte.