[ MP3MP3 @ 30.09.2010. 18:55 ] @
Press centar
30.09.2010
10 dinara na poklon za svaki minut primljenog poziva

Vip je omogućio svim svojim novim i postojećim pripejd korisnicima da zarade dodatni kredit svaki put kada prihvate dolazni poziv iz ostalih mobilnih i fiksnih nacionalnih mreža. Vipovi korisnici od sutra za svaki minut primljenog poziva iz drugih mreža dobijaju 10 dinara bonus kredita koji mogu da iskoriste za razgovore, SMS i MMS poruke prema svim mrežama u Srbiji. Što više poziva primi, korisnik dobija više kredita na poklon.

Nakon aktivacije Vipove SIM kartice novi korisnici se automatski uključuju u ovu promociju. Nakon sedam dana, potrebno je da bar jednom nedeljno dopune najmanje 200 dinara kredita kako bi nastavili da koriste promotivne pogodnosti.

I postojeći Vipovi korisnici mogu da uvećaju svoj kredit na osnovu dolaznih poziva, ali se od njih očekuje da se prethodno registruju za ovu promociju putem SMS poruke, govornog automata, ili poziva Korisničkom servisu i uplate pripejd dopunu od najmanje 200 dinara.

Ova Vipova ponuda je prva pripejd promocija na našem tržištu u kojoj korisnici zarađuju na dolaznoj komunikaciji, a trajeće do kraja novembra.

http://www.vipmobile.rs/vip-uk...r.101.html?1=1&tekstId=188
[ zvezdasbg @ 02.10.2010. 01:37 ] @
Bar jednom nedeljno dopune 200 dinara? Haha, naivni su oni. Kloshari.
[ MilanTarot @ 02.10.2010. 02:38 ] @
^ma stvarno strasno, sram ih bilo!!!
[ trader6 @ 02.10.2010. 07:42 ] @
ZA 800 dinara sasvim lepo se ispricas na postpejdu - bar 150 minuta i 150 poruka, a ovako u najboljem slicaju sat vremena
[ Miki-011 @ 04.10.2010. 01:40 ] @
A, gde idu tih `10 dinara na poklon za svaki minut primljenog poziva` Na glavni kredit ili i to vazi 7 dana? Ako neko zna?
[ srdjan_m @ 04.10.2010. 08:07 ] @
Takođe, da li daju 10 din na svaki započet ili iskorišćen minut dolaznog poziva ?
Sve u svemu...budalaština.
[ bmarke @ 05.10.2010. 19:11 ] @
Koliko sam ja shvatio, za svaki pun minut dolaznog poziva iz drugih mreža, tebi se dodaje bonus kredit od 10 dinara.
[ Matarese @ 05.10.2010. 23:05 ] @
>
A ne na svaki zapocet - kako naplacuju? :)
[ freeworld @ 01.12.2010. 18:16 ] @
Sada za svaki minut primljenih poziva iz drugih mreza dobija se 20 dinara bonusa.Vau :\
[ calexx @ 13.11.2011. 11:00 ] @
Nisam bio siguran da li ovo da napišem u temi o bezobrazluku Vipa ili ovde ali pošto se odnosi na ovu promociju, ajde neka bude ovde.

Svojevremeno sam kupio dve kartice samo zbog ove promocije i povremeno dopunio sa 200 pa dopunjavao kada me drugi zovu. Jednu sam skoro dao drugaru a drugu sam hteo da dam majstoru koji mi opravlja auto, na njoj je bilo preko 4k kredita pa reko da častim čoveka. Proverim ovih dana, akcija više nije aktivna nego su tu neke nove. Ajde, nema problema, nisam skoro dopunio pa su sada u ponudi druge akcije ... jutros proverim, kaže imate 4k i nešto malo preko, kredit traje do oko polovine januara ... Malo kasnije mi stigne poruka od Vipa u kojoj me obaveštavaju da bi bilo dobro da dopunim kredit da bih produžio rok važnosti kartice. Proverim i to, kredit do januara, kartica do avgusta ... ali nema veze, dopunim malopre na trafici 200 dinara. Proverim stanje ... kad ono nema onih 4k+ kredita od prethodne akcije.

Pozovem KS, provere oni ... a ne, niste na ovoj kartici imali tu akciju i niste imali kredit od 4k+ ... ama imao sam, ne niste. Ajde da ona opet proveri, javi se malo kasnije ... ne, niste imali a mogu da vam aktiviram neku akciju. Ama neću akciju, neću dupliranih 200 umesto 4k+ ... ne, niste imali takav kredit i niste koristili tu akciju. Najgore u svemu tome je što nema tragova informacija koje sam dobijao na *123# niti na poziv 1234 pa provera stanja.

Niti sam ja birao neku akciju, niti sam aktivirao bilo šta, zbog njihove tupave poruke da dopunim i moje dobre volje da to uradim, ladno su mi skinuli 4k+ kredita. Sad ću da pišem mejl nekome tamo, sutra idem u ovdašnji KS ... ali sad vidim da teme o bezobrazluku nisu bez osnova.
[ Matarese @ 13.11.2011. 13:14 ] @
>
Nisu oni jedini koji koriste to da naš narod ne veruje dok mu se lično
ne olupa o glavu.
Najgore je to što teško da možeš da dokažeš da su te opljačkali jer su
svi podaci kod njih. Jedino kada bi isterao dotle da nezavisni eksperti
(a to bi morao da bude sudski veštak) sedne na njihov sistem i uspe da
dokaže da uplate kredita, posle isteka neke promocije - poništava kredit
ostvaren po toj promociji...
Stvarno - na dugačkom štapu.
[ calexx @ 13.11.2011. 14:00 ] @
Ma da sam ja hteo neku drugu akciju pa da ima logike, ovako mi je stigla poruka da dopunim da bih produžio važenje kartice (što uglavnom nije bio slučaj) a automatski su mi pokrenuli jednu i poništili drugu akciju. Čak i da su mi tako rekli, navuku korisnika da dopuni i tako poništi prethodnu .... ali mene ova ubeđuje da ja nisam imao tu akciju na tom broju i da nikako nisam imao toliki kredit. A možda je i taj kredit lažan, samo tako piše a nema ga pa je tako na neki način u pravu??

Napisao sam im mejl pa ću da vidim da li će nešto da priznaju ali sam skoro siguran da ću da dobijam odgovore koji uopšteno objašnjavaju da imam novu akciju i da nikad nisam imao prethodnu. Mada ja umem da odgovorim pa baš da proverim koliko će da budu uporni u lažima.
[ freeworld @ 13.11.2011. 15:51 ] @
Ako je to osnovni kredit,onda su te debelo opljackali.Pazi,imaju oni osnova i to da ti iskljuce (jos je nesigurno dali ako ne ukljucis karticu 2 meseca ili ne pozoves,ides na net,smsujes),ali to je najkasnije za 2 meseca.Slicno obavestenje sam imao i ja pocetkom aprila ove godine iako mi je kredit vazio do pocetka maja,rizikovao sam,uplatio kredit pocetkom maja i nisu mi ukinuli kredit,ista situacija je bila i sad krajem oktobra.Jedino nisam siguran na jednoj kartici,mislim da sam pre mesec dana imao 850 dinara a taj dan kad sam uplacivao kredit imao sam 750 dinara,moguce je da sam imao neki bonus od 100 dinara koji mi je vazio 6 meseci i koji uplatom se nije produzavao.Zajebani su do zla boga,zato ja vise od 1000 dinara na jednoj i 700,800 na drugoj kartici imam,i ne planiram da gomilam jer se plasim da ce slicno da mi urade ko tebi.
[ calexx @ 13.11.2011. 16:14 ] @
Nije osnovni, da jeste ne bih samo tako stao. Ovo je kredit dobijen po akciji ali opet, to je valjda važeći kredit. Karticu sam slabo koristio ali sam je povremeno palio, pozovem nekoga na pola minuta-minut ... valjda je to dosta. Provera na 1234 je pokazivala da i osnovni i dodatni kredit važe negde do januara, kartica do avgusta ... onda doplatim i dodatni bude obrisan. Nisam aktivirao bilo šta, nisam ništa pipnuo, samo doplatio a oni obrisali. Da sam nešto aktivirao (mada bi i u tom slučaju moralo da se pojavi obaveštenje da će kredit iz prethodne akcije da bude obrisan) pa da kažem da sam kriv ... ovako su me navukli da doplatim a onda očistili stanje.
Ako pozitivno reše, dobro je. Ako ne reše ... naplatiću im ja to već na neki način. ;)
[ freeworld @ 13.11.2011. 16:18 ] @
Dok je trajala ta akcija,uplatis 200 dinara i ako te meko zove za svaki puni minut primljenog poziva ti si dobijao 20 dinara.Taj dobijeni bonus kredit je trajao nedelju dana.Kako je tebi mogao da traje duze?
[ calexx @ 13.11.2011. 16:43 ] @
Ne, bilo je drugačije, posle uplate ti se nedelju dana dodaje 20 dinara na svaki minut a onda taj kredit važi 6 meseci.
[ freeworld @ 13.11.2011. 18:34 ] @
Nisam znao za ovo,a gledsajuci reklamu na you tubu i ne kazu koliko traje bonus kredit?Po onome sto je pisalo,tj. ''prikupljanje bonusa vazi 7 dana od datuma dopune'' mislio sam da bonus kredit vazi 7 dana,ovako je dosta bolja promocija.Pa mozda je tebi proslo 6 meseci od zadnje dopune?,tj. od one kad je vazila ta tarifna opcija i taj uslov.Posto si ti koristio to reci mi da li je morao razgovor da traje minut ili jed ovoljno da traje recimo i 30 sekundi i da dobijes 20 dinara bonusa?
[ calexx @ 13.11.2011. 20:05 ] @
Čini mi se da je na sajtu pisalo da bonus kredit traje 6 meseci a u svakom slučaju sam jutros proverio i dobio info da i redovan i bonus kredit traju do ... hm, 7. januara što znači da sam poslednji put dopunio početkom jula. Kako god, jutros sam imao sve po spisku, onda su mi ukinuli i na kraju me ubeđuju da ja to nikad nisam imao.

Kredit se dopunjavao posle završenog minuta što znači da je onome ko poziva obračunat i drugi a ja dobio 20 dinara. Zato sam i koristio duže razgovore pa nije mnogo smetalo zaokruživanje.

Inače imam još jednu karticu koju redovnije dopunjujem i na njoj i dalje važi akcija, juče sam dopunio 200 i danas malo dopunio kroz par razgovora.
[ freeworld @ 15.11.2011. 13:39 ] @
Samim tim sto tu karticu slabo dopunjujes,vip takve kartice prebacuje u neke nove tarife(uplatom bilo kojeg kredita dobices 200 dinara bonusa za prvu dopunu u mesecu i sl.) tako se tebi iskljucio taj bonus jer nisi vise u toj tarifi.Na drugoj kartici jesi u toj tarifi zato sto si cesce uplacivao.
[ calexx @ 15.11.2011. 13:49 ] @
Jasno je to meni, nemam više staru akciju jer nisam dopunio i ok. Ali zašto su mi obrisali kredit koji je važio do januara? Zašto nije izašla informacija da ću, prihvatanjem nove akcije, da izgubim ono od stare? I šta sad, uplatio sam 200, dobio još 200 .. sutra uplatim opet i onda mi obrišu ovih dodatnih 200?? Nisam hteo novu akciju, nisam prihvatio promenu i gašenje stare ... ovo je obična otimačina. Napisao sam im mejl, dobio zahvalnicu što sam im napisao i da očekujem odgovor ... što će da bude ko zna kad.

Jedino što mi ostaje je da ih pljujem i da sve odvraćam od njih. Ako im je to bio cilj ... jeftini su. Do sada sam bio osrednje uzdržan ali vidim da nisam u pravu i da su pilićari prve klase.
[ freeworld @ 15.11.2011. 14:11 ] @
Pa kredit su ti obrisali zato sto vise nisi na toj tarifnij opciji.Zamisli budes na tarifnoj opciji za sms,uplatis 250 pa se prebvacis na tarifnu opciju za razgovore u mrezi,uplatis 200 dinara,zar mislis da ce poruke da ti vaze nakon te promene do kraja tih 7 dana zajedno sa bonus kreditom u vip mrezi?