[ dr.dexy @ 11.11.2012. 13:33 ] @
Dakle uradio sam aplikaciju koja vuce podatke t, prikazuje odredjenu .htm stranicu, e sad kada se instalira i pokrene aplikacija, ona uvek pokazuje istu stranicu iako je ja azuriram i postavim na moj ftp server, kada istu aplikaciju testiram na kompu u virtuelnom androidu sve radi savrseno, dok na telefonu prikazuje uvek istu! molom za pomoc?
[ nemnesic @ 11.11.2012. 15:44 ] @
dr., ja ne razumem tvoj problem / pitanje. kazes "ona uvek pokazuje istu stranicu iako je ja azuriram i postavim na moj ftp server" koju istu?
[ dr.dexy @ 11.11.2012. 20:53 ] @
Dakle ovako resio sam problem, nema logike ali radi testitao sam na nekoliko telefona...

index.htm je stranica sa odredjenim podacima koja narvano ja uredjujem i azuriram.

kada u aplikaciji navedem sledeci kod : wv.loadUrl("http://www.mojwebsajt.rs/dr/index.htm"); android aplikacija otvara index.htm, medjutim kada izvrsim izmenu na index.htm stranici, opet je otvorim vidi se stara index.htm stranica, koja realno ne postoji jer je zamenjena sa novom index.htm stranicom.

medjutim kada komandu deklarisem ovako: wv.loadUrl("http://www.mojwebsajt.rs/dr/") aplikacija svaki put otvara azuriranu index.htm stranicu, nije mi jasto zasto u onom gore ne radi a ovako da, kao da je u prvom primeru vuce iz nekog kesa...

u svakom slucaju resen je problem....
[ bantu @ 12.11.2012. 07:31 ] @
Vjerovatno kesira rezulzat. Kako si e header-se podesio na serverskoj strani?
Najlakse ti je da probas http://www.mojwebsajt.rs/dr/in...ime=<trenutni_timestamp>