[ Sceka @ 14.03.2013. 22:51 ] @
Napokon mape za Nokia telefone ali stvarno dobre! Brzo se ucitava pozicija. Sad mi je nasao poziciju skoro u metar tacno, napolju pada sneg, neka magla, ja ispred garaze... :) Prosto neverovatno - sada kad je Simbian navodno na umoru napravise apdejt mapa maestralno. Prosto cu da zadrzim C7 samo zbog toga, makar kao drugi telefon! :)


Pozdrav!
[ Devanagari @ 24.03.2013. 19:46 ] @
Bas juce videh update. Sta reci, bolje ikad nego nikad ali opet... Iako mi potez ide u korist, toliko kasni da skoro da nemam nikakav osecaj da je u pitanju neki benefit.

Ali objektivno, mape su im stvarno dobre i mnogo ih gotivim,generalno. Gde god sam ih koristio radile su besprekorno, kao i navigacija, a treba ti samo download od par desetina MB. Cak i u najgorim vukoyebinama su odlicno sljakale. Offline, a sve legalno, i to jos od vendora. Imam jednu 701, relativno nov telefon, s kojom nisam znao sta da radim u Srbiji, a napolju sam je koristio kao navigaciju. Sada je i to reseno. Jedino sto je ekran minijaturan u poredjenju sa ovim novijim telefonima.

Ova prica je savrsena ilustracija svega sto nije u redu sa Nokiom. Jeste da je u pitanju Srbija ali svejedno - dobijes vise nego sto konkurencija nudi za mnogo manje novca nego sto konkurencija nudi (dzabe + offline) ali toliko kasno da gubi skoro svaki smisao.
[ petrovuk @ 01.04.2013. 17:40 ] @
Pozdrav svima!

Da li je neko instalirao novi update na E5-00? Meni joŇ° uvek ne nudi... Na 5800 sve radi kako treba.