[ FOX028 @ 03.06.2014. 13:07 ] @
Moze li mi neko pomoci oko sledeceg problema:
Napravio sam aplikaciju u MS Visual Studio 2010 i kreirao sam instalacione fajlove ali problem je u tome sto mi za instalaciju na drugom racunaru trazi Update windows posto je potrebno da bude instaliran NET. Framework 4 Client Profil a Update koji je potreban je Windows6.1-KB958488. Ja sam skinuo oba fajla tako da bi mogao i rucno da ih instaliram ali bi ako je moguce da to izbegnem tako sto bi prilikom instaliranja aplikacije automatski se instalirala i ta dva fajla.
[ AMD guy @ 03.06.2014. 16:36 ] @
Otvoris properties projekta pa pod Publish imas prerequisites pa u toj listi nadjes sta ti treba.
[ FOX028 @ 03.06.2014. 16:41 ] @
tu samo ima za Net. Framework ali nema i za ovaj Update Windows-a. A ovo hocu da ako se instalira aplikazija na nekom racunaru koji nema internet konekciju (sto je danas retkost), a kad ima internet konekciju onda se instalira bez problema. Ovaj Update je potreban da bise instalirao Net. Framework.
[ S A J A @ 04.06.2014. 23:30 ] @
Teško da ćeš to tako da izvedeš. Čak i da nekako spakuješ taj update, na nekom drugom računaru može da ti traži nešto drugo kao uslov za instalaciju frejmvorka.

Evo baš sam pre neki dan instalirao jedan programčić koji sam radio na XP računar, računar nije na internetu, lepo ja poneo program i frejmvork na flešu, pokrenem frejmvork setup i on mi traži da moram prvo da instaliram Windows Imaging Component (WIC)! Za tako nešto nikad nisam ni čuo da postoji do tada. Onda lepo idem na drugi računar, skidam ovo sa neta, instaliram, pa onda zatim i frejmvork. Dakle ako se baviš .NET-om onda ti ne ginu ovakve akcije. Ako hoćeš aplikaciju koji će korisnici da instaliraju sa Next, Next... Finiš, onda jedino da praviš native windows aplikacije, mada i onda nešto može da zapne ali su manje šanse.