[ dragancesu @ 18.08.2015. 13:02 ] @

Citat:

Hi Dragan,
Your Google Account dragan@gmail.com was just used to sign in from Chrome on Windows.

Windows
Friday, July 17, 2015 5:02 PM (Central European Summer Time)
Belgrade, Serbia*
Chrome

Don't recognize this activity?
Review your recently used devices now.

Why are we sending this? We take security very seriously and we want to keep you in the loop on important actions in your account.
We were unable to determine whether you have used this browser or device with your account before. This can happen when you sign in for the first time on a new computer, phone or browser, when you use your browser's incognito or private browsing mode or clear your cookies, or when somebody else is accessing your account.
Best,
The Google Accounts team


Moze li mi neko reci sta ovo znaci i kako da izbegnem? Jasno mi da sam ostavio mail i lozinku negde kad sam se prijavljivao samo mi nije jasno gde. Ajde razumem kad sam se logovao preko Firefox-a da je pokupio i poslao, pa sam promenio lozinku. Onda sam se prijavio preko Chroma i isti slucaj. Na koju sam se Windows mrezu prijavio? I kako to da iskljucim

Hvala unapred
[ _owl_ @ 18.08.2015. 19:57 ] @
Google te obaveštava da se "neko" ulogovao na tvoj Gmail nalog koristeći Chrome (na Windows OS-u). Ovu poruku dobijaš kada se uloguješ iz browser-a koji nema cookie-je od prethodnih poseta (Incognito/InPrivate/ŠtaVeć mod, novi browser, stari browser kome su obrisani cookies, itd).