[ timberman @ 17.09.2016. 11:21 ] @
Interesuje me da je neograničen prostor i protok, i da nema reklama. Ono što mi se čini prihvatljivo našao sam kod Arvixe hostinga za 5€ mjesečno za godinu dana. Ima li ko iskustva sa njima? Ima li neki domaći provajder sa sličnom uslugom i cijenom, i šta bi vi izabrali, domaćeg ili...? Gledao sam ovaj Hostinger al ima i pozitivnih i negativnih komentara. Ako može pomoć.
[ timberman @ 17.09.2016. 14:53 ] @
Odlučio sam se za Stablehost i kupio. Međutim kad hoću da pristupim stranici dobijam sledeće: Malicious activity has been detected from your computer or another computer on your network.

Your computer may be compromised with a virus and part of a botnet, sending spam or attacking websites. We recommend for you to update your anti-virus software and perform a full scan.

Complete the challenge below to be granted temporary access to this website.
Kad potvrdim da sam ljudsko biće ponovo isto. Jel se neko sretao sa ovim?
[ view @ 17.09.2016. 15:14 ] @
Jesi kontaktirao podrsku StableHost-a ?

Proveri svoj racunar sa neki antivirus i antimalware alatom.Verovatno si vec imao spreman sajt koji si uploadovao na stable host sa tvog racunara.Da li si imao bezbednosni problem sa sajtom na prethodnom serveru?
[ timberman @ 17.09.2016. 15:23 ] @
Nije u pitanju sajt, samo sam upload-ovao Wordpress instalacioni paket. To se pojavilo i prije uploada. Ja sam kod njih kupio i host i domen i kad su se aktivirali ukucao sam svoj domen i umjeso da me pozdrave oni tako. Sad uopšte neće da pokrene instalaciju. Pisao sam im al još niko ne odgovara.