[ okraz @ 25.03.2017. 14:19 ] @
Tablet je ONDA air 919 dual os
Na tabletu je instaliran android 4.1.4 i windows 10 a ima micro usb i micro hdmi
Kada putem usb povezem tablet sa laptopom ,laptop vidi samo intenu memorisku karticu i SD karticu ali ne i memoriju na kojoj je instalran windows.
Zelim da neke fajlove prebacim sa tableta na laptop u windows modu.
Pokusa sam putem blututa ali nisam uspio jer tablet ne prepoznaje laptop.
Na tabletu windows modu ne mogu koristiti ni Air Droid.
Na koji nacin da ovo omogucim!
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 25.03.2017. 14:35 ] @
Mnogi file manageri na Androidu imaju web pristup fajl sistemu.
Recimo, FX Explorer ima tzv. web access koji kad uključiš dobiješ IP adresu (i šifru) kojoj pristupaš sa laptopa iz browsera, pa možeš da skidaš i šalješ fajlove na tabletu.
[ ademare @ 26.03.2017. 13:59 ] @
Tesko da ce to resiti problem . Ovo su Dual Os tableti koji imaju Android i Win 10 kao 2 Nezavisna sistema ! Ne moze se prelaziti iz jednog u drugi tokom rada , vec samo prilikom butovanja, ukljucivanja .

Tako da sa tim programima za Android nece resiti problem vezan za Win 10 .

U sustini problem i ne postoji . Kada se kupi laptop (tablet) sa Preinstaliranim legalnim Windowsom , postoji particija koja je nedostupna korisniku , tzv. rekoveri particija . Sa njom korisnik ne moze nista osim da iskoristi njen zapis u slucaju potrebe , ostecenja windowsa .

Tako je i ovde , taj deo i ne treba da bude dostupan korisniku iako nije samo rekoveri , nije predvidjeno da se njoj pristupa . Ako vec moze da pristupa internoj mmc memoriji , ( zameni za HD) spoljnoj Sd memoriji (zameni za eksterni HD), ne vidim ni potrebu za pristupanje zasticenoj win particiji .