[ R A V E N @ 06.05.2017. 00:35 ] @
Kad sam postavljao microSD karticu, formatirao sam je kao integralni dio smartphone-a, a ne kao stalnu prijenosnu memoriju za slike, video-snmke i sl. Taj izbor i traži Android kad se kartica prvi put stavi.

Problem je u tome da i pored slobodnih 23 GB, Android traži prazan prostor za obnovu programa. Je li se kako može ispraviti ovo da se iskoristi tih 23 GB ili .APK-ovi, dakle izvršni sadržaj, moraju strogo ići na internu memoriju?

Vidio sam neke komplikovanije prijedloge, a to je da se instalira neki program i ide u terminal - uglavnom, dobro poznata Linux-ova boljka, koju bih htio da izbjegnem, ako može.
[ vinted @ 06.05.2017. 06:52 ] @
koja je verzija Androida u pitanju?
i pošalji te linkove koje si video kao rešenja tog problema. nije toliko komplikovano ako se uptrebljava terminal, to možeš onda i preko računara da odradiš.
[ R A V E N @ 07.05.2017. 19:16 ] @
Ma sad ne mogu da se sjetim koju sam tačno rečenicu upisao, ali našao sam nešto slično. Ili je do uobičajenih slabosti Linux-a ili ovi iz Lenova nisu ispravili bug, jer mi Lenovo izgleda kao proizvođač u donjem srednjem razredu po kvaliteti.

Verzija je 6, onda je Android security patch level: October 5, 2016 i ima i ona komplikovana build šifra, ali mislim da to nije toliko bitno.