[ Milan Kragujevic @ 14.08.2017. 21:20 ] @
Jel neko koristio taj servis? Kako funkcioniše, koliko je protoka uključeno, da li se protok naplaćuje, koliko prostora, ne mogu da nađem te informacije na sajtu njihovom...
[ Milan Kragujevic @ 15.08.2017. 15:13 ] @
Očigledno niko, jer ni u poslovnici nije znao da mi objasni čovek šta to radi, koliko prostora, koliko protoka, koliko košta, samo mi je pročitao ono što piše na sajtu, a to je da ima 4gb maksimalna veličina FAJLA i to je to. Wow veoma dobro osmišljeno, mora da im je trebao čitav jedan sat da osmisle celu ponudu. Inače izgleda mi da po marketingu je najbolji Vip, po realnosti Telenor (iako nude samo 10 GB protoka, barem su ograničili da spreče zloupotrebe ali jasno i glasno, a ne kao pokvareni Vip koji krije to kao zmija noge), a po ceni Telekom, jer je kod njih izgleda besplatno, ali nemam potvrdu zasigurno, a šefica poslovnice je bila zauzeta sa nekim modemom IAD tako da ne znam šta bi ona mogla da kaže.
[ Milan Kragujevic @ 16.08.2017. 12:28 ] @
Sa tvitera: 30GB prostora, max. veličina fajla 4GB, protok neograničen i besplatan ka servisu, usluga je besplatna do kraja septembra ove godine.