[ Massko @ 24.08.2017. 16:43 ] @
Danas sam otvorio tekući račun u komercijalnoj banci. Pre toga sam imao dva štedna računa. Jedan u dinarima, drugi u evrima. I szanao da imam neke pare na njima :) Suuper.

Rekli su da će mi izdati visa debitnu PayWave. E sad treba da čekam 10 dana. Pre svega mi treba za upwork sajt i nalaženja posla preko interneta. Jel će to da bude sve ok? Jel moze na upwork debitna visa kartica. Nešto čitam na kombank sajtu, da bi bio moguć priliv iz inostranstva, mora kartica da bude vezana za devizni račun. Ja sam onoj ženi lepo rekao za šta mi treba kartica. neću da se glupiram po Srbiji nego nešto da zaradim. Otvorili su mi i e-banking i sa kompa imam uvid u kartice, tri računa. I vidim da je ova plastična vezana za dinarski tekući. Da li to nešto menja?

Jel su toliko nepismeni ili moram da budem pravno lice za frilensing?

To su poslovi šaka jada, po desetak dolara i slično. Ali tek sam na početku. Ja sam na upwork sajtu za sad stavio pay pal, ali opet mi traze podatke od kartice. Naravno ja karticu još nemam, treba da stigne. Ali baš me zanima, da li su me izradili. Možda moram neki depozit da im dam?