[ bobthelead @ 09.05.2018. 08:13 ] @
Ideja je slijedeća. Okupljamo tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom koji bi radio na jednom ozbiljnom web projektu za tržište Srpske, Srbije, CG i FBiH. Napravili bi smo web aplikaciju koja bi se pokretala na AWS, a platforma bi bila PHP-HTML5-CSS (i eventualno JavaScript ako se pokaže da nam je dizajn bolji), MySQL, Linux i Apache.

Projekat bi se razvijao sinhronizovano, preko interneta, i svako bi radio od svoje kuće. Održavali bi smo redovne sastanke, recimo 2, puta mjesečno, kako bi utvrdili ko na čemu radi, šta smo uradili u proteklom periodu, i šta planiramo za naredni. Imamo i punu podršku, odnosno "know-how" od uspješnog biznisa za čiju branšu razvijamo ovaj servis, i koji bi nam pomogao oko dizajna aplikacije, najnovijih zakonskih uredbi kao i oko testiranja.

Poželjno je da PHP programer već ima iskustvo, ili barem nekoliko projekata iza sebe, da je motivisan i da je već zaposlen, jer se od ovog projekta ne mogu očekivati nikakvi prihodi u naredne 1-2 godine, dok traje razvoj. Poslije bi ovaj servis mogli naplaćivati desetinama i stotinama firmi mjesečno, i imati sve preduslove da budemo partneri u budućoj softverskoj firmi, koja bi se nastavila širiti.

Ako ste zainteresovani, javite se ovdje ili na techjunkie17@gmail.com da uspostavimo prvi kontakt.