[ hedonist @ 21.05.2018. 16:02 ] @
Imam laptop Lenovo 500, pre nekih mesec dana mi se iscupala desna sarka i presekla je wifi kabl koji ide od katrice do antene. Zalemio ga je majstor ali posto je tu ne moze da se zasrafi kuciste opet je doslo do ostecenja. Nasao sam kompletan kabl sa antenom na internetu pa me interesuje zamena posto nigde nisam nasao kako se menja. Sa kartice se lako skida, ali sa antene nisam siguran. Pritom je dostupno posto se samo skida maka ekrana.
Molim za pomoc
[ gilopile @ 21.05.2018. 16:12 ] @
U najboljem slucaju samo odvrnes par srafova ispod da oslobodis tastaturu, podignes je i ako tuda prolazi trebalo bi da vidis kuda prolazi kabel, provuces do kartice i samo ga postavis, uhvatis malo selotejpom na par mesta i onda vuces pored sarke do iznad panela ili gde se vec nalazi.
Moras i predju masku panela da skidas.

Ostaje ti i opcija kupovine USB Wi-Fi adaptera.

Ne znam da li taj lap ima dve ili jednu antenu i da li na kratici ima 2 konektora main/aux? Mozda samo da tu zdravu premestis u Main, ako iz nakog razloga ne funkcionise Aux.
[ hedonist @ 21.05.2018. 21:40 ] @
Porucio sam kabl, u medjuvremenu skinuo gornju masku i masku ekrana. Lagano, antena se samo lepi, a kabl se provlaci najlakse kada se skine tastatura kao sto si rekao. Hvla puno