[ meetec @ 19.07.2004. 08:57 ] @
Pozdrav svima.

Interesujeme dali neko zna kako moze da se odradi enkripcija svih fajlova na disku u odredjeno vreme pritom da racunar bude odlogovan i normalno da svi fajlovi koji su enkriptovani budu sigurno obrisani.

Kako to izvesti? Meni svasta pada na pamet ali nikako nemogu da celu kontrukciju zatvorim.
[ dpanic @ 19.07.2004. 12:18 ] @
Fina ideja za razmisljanje. Hajd ti izlozi tvoju zamisao izvodjenja pa da se ljudi koji se malo bolje razumeju u enkripciju podataka ukljuce u diskusiju.
[ meetec @ 19.07.2004. 13:15 ] @
Pa jednostavo da uzmem lepo Scheduled Tasks pa lepo definisem da se neki od programa za enkripciju startuju u odredjeno vreme sa vec postavljenim parametrima. Pa onda kad on to odradi isto to uradis i sa Wipe programcicem. Ali mi je to sve klimavo bilo bi dobro da sve to ima u jednom software-u, koji se startuje kao servis u win. to bi vec bilo malo ozbiljnije.
[ Mikky @ 19.07.2004. 23:08 ] @
Mozda ti mogu pomoci. Trenutno razvijamo softver koji sluzi za enkripciju fajlova ali transparentno za sistem, znaci on-the-fly. To je glavni feature programa, osim njega bice jos nekoliko propratnih stvari u vezi enkripcije. Mozda bih mogao da ubacim i to scheduled enkriptovanje ako bi mi rekao zasto ti je potrebno?