[ BokiBgd @ 03.03.2005. 23:46 ] @
Ima li vlasnika ovih modela? Preporuke?
Hvala
[ TraceRT @ 18.03.2005. 17:42 ] @
Svakao SONY.
5.1 MPIX
Calr Zeiss
+++
JA bih preporučio i DSC-W1.
[ Urkelele @ 18.03.2005. 21:06 ] @
Heeej, pa ja sam jednom prilikom pokrenuo slicnu temu. Meni su rekli da ova dva modela ne mozes nikako da poredis. Canon A95 je mnogo iznad Sony-a DSC-P100

Citat:
 Svakao SONY.
5.1 MPIX

... to je 5.0 MPIX, a zar nisi znao da i Canon A95 ima 5.0 Mpix???

Slazem se da je Sony W1 u rangu sa Canon-om A95, a mozes i da probas sa W12... ja sam se razmisljao izmedju ta dva modela...
[ TraceRT @ 18.03.2005. 21:57 ] @
uHH. Moja greška.
U SVAKOM slučaju SONY.
[ Urkelele @ 19.03.2005. 00:25 ] @
Pa dobro de... malo shale nije na odmet. Ali, zar ti stvarno mislis da sony pravi bolje slike od canon-a??? Da li si probao nekad canon-a? Uostalom, meni stize Canon A95 a mom drugu Sony W12 pa cemo da ih uporedimo...
[ TraceRT @ 19.03.2005. 16:41 ] @
ne znam odakle si. Ali ako si blizu Sarajeva mozeš doći kod mene u trgovinu pa da isprobamo i a75 i a95 i f828 i v3 i dimage a2 i canon pro1....duga je lista preko 50 modela foto aparata...
A SONY inače preferiram zbog pozitivnog iskustva.

[ Urkelele @ 20.03.2005. 18:52 ] @
hehehe... iskustvo... dok sam ja radio u lokalnoj TV stanici, moj gazda (koji sebe tretira kao profesionalca u grafici) je pravio neki telop za neku reklamu i stavljao je za pozadinu neku sivkastu pozadinu. Kada sam mu ja prigovorio da mu pozadina vuce na plavo on i neke kolege su mi se smejale i to na nekom "sugavom" monitoru. Medjutim, kad je on to odstampao ona se uverio da stvarno vuce na plavo...

To naravno nema veze sa proizvodnjom sesira u Japanu, a takodje ni sa proizvodnjom sibica u Kini...

Izvini TraceRT... nista licno a i nemoj da se uvredis, ipak pozdravljam bilo kakvo iskustvo bilo koga u bilo cemu. A moje iskustvo... dodjite da vidite sta radi analogni Canon fotoaparat kod mene. I ne znam sta ce mi drugi... a da, kupujem ga za mene a pomenuti canon je burazerov :)

I nemoguce je da digitalac koji ima manje podesavanja radi bolje slike od onog sto ima vise. A sasvim peta stvar je to sto nekog mrzi ili nema vremena da podesava svaku sliku posebno...
[ atrijum @ 20.03.2005. 21:28 ] @
Upravo sam i ja pitao za savet izmedju Canona A95 i S50....pa gledajuci Sonya W1 ima nekoliko nedostataka koji meni smetaju u odnosu na Canon ....nema ISO 50 (meni bitan ), maksimalna ekspozicija 1/1000, nema prioritet ni zatvaraca ni blende, orijentacioni displej ....jedino podrzava format 3:2 kome je bitno, veca duzina eksp 30 sec....kazem i ja se dvoumim ali izmedju ova dva gore Canona...