[ DeX-Force @ 04.03.2005. 16:04 ] @
Dakle ponavljam u pitanju je 1608.

Kupio sam pre neki dan ovaj rezac i imam neki problem. Dakle pokusao sam da narezem nesto i prvi put je narezao disk navodno uredu, medjutim on sam nije mogao da ga procita. Drugi DVD citac koji imam je procitao bez problema, ali sam hteo ipak da probam da narezem to isto opet. Nazalost vise nisam uspeo, cim krene burning started, prijavi neku gresku, znaci u prvoj sekundi i pritom unisti disk. Ovo sam pokusavao na Verbatim diskovima DVD-R 4x. Narezao sam i jedan DVD-RW, i on je narezan savrseno.

Da li jos neko ima ovaj rezac i kakva su vasa iskustva?

[ custominstall @ 05.03.2005. 17:59 ] @
I ja sam nedavno kupio takav rezač. :)
Čita sve što sam ikada snimio na cd/dvd/r/rw/-/+, narezao DVD-R 4x (Panasonic) četiri kom. bez greške. Može se skinuti novi firmware sa http://www.asus.com/pub/ASUS/D...1608P/ASUS_DRW-1608P_FW117.zip , ali neću ga flešovati dok god radi kako treba. Obavezno probaj sa drugim medijima/markama.
Ako budem imao nekih problema sa ovim Asusom, svakako ću u ovoj temi napisati o tome.

[ DeX-Force @ 07.03.2005. 08:54 ] @
Flashovao sam ga sa novim firmware-om i posle toga sam narezao dva diska bez problema. Tako da je za sada u redu. :)
[ easyyu @ 02.04.2005. 02:54 ] @
Ja imam isti taj problem ali sa ASUS DRW-0402P/D.Stavio sam najnoviji firmware 1.07 ali opet nista! :"(
[ Ell Diablo @ 22.05.2006. 11:37 ] @
I jeste li resili probleme sa Asusom ? Ja sam ga upgrade-ovo,bolje reze ali mi se cini da nesto sporije radi transfer DVD- HD.