[ ljepava @ 07.03.2005. 19:48 ] @
kad sprzim neke fajlove na RW dvd rom pomocu k3b, windowsi mi ih ne prikazuju, iako su oni tamo, dok druge fajlove koje sam sprzio pomocu Nera, linux (suse 9.2) normalno prikazuje. trebam li namjestit neku opciju (koju?gdje?) u k3b kad idem przit tako da i windowsi prepoznaju te fajlove?

[ malisha @ 07.03.2005. 19:58 ] @
hmmm pa ako si radio multisession.... mozes da se oprostis od fajlova rezanih u K3B-u.... tj. neces ih videti u win-u.... nije lepo ali je tako...

znaci najbolje je da blankujes CD... (pre toga prebacis ono sto je vec bilo narezano na HD) i onda taj "bekap" i nove fajlove narezes K3B-om.... i MORA da se vidi na win-u....

e sad.. mogao bi da proveris i sta ti je ukljuceno od onih "joliet" & ostalo opcija... i da cisto reda radi vodis racuna o max. brzini rezanja CD-a

multisesije ce ti raditi SAMO u varijanti K3B nakon K3B-a, odnosno Nero nakon Nero-a (i to ista verzija)... mixanje Nero/K3B ne moze....
[ ljepava @ 07.03.2005. 20:15 ] @
thx

ja sam mislio da mogu kombinirat multisessions s nerom i k3b
[ TiXo @ 07.03.2005. 23:26 ] @
a na osnovu čega je K3B onaj koji pravi problem, a ne Nero?
[ Not now, John! @ 08.03.2005. 10:23 ] @
Postoji neka nekompatibilnost između k3b i Nero. Npr. kada narežem sesiju u k3b i onda nakon nje drugu sesiju u Nero, Nero poništi Joilet, odnosno svi fajlovi koje je narezao k3b budu sa kratkim nazivima i samo sa velikim slovima.
Ne znam koji program ne radi posao kako treba, ali se to stalno dešava.
[ LiquidBrain @ 07.04.2005. 10:28 ] @
Pa pazi, problem je u tome sto nisi podesio iste standarde pri rezanju diska u oba programa, dakle, u nero podesish ascii, iso mode 2 i stiklirash joilet, dok isto to podesish i u k3b. Tek onda ce da radi kako treba :)