Posetio sam link. Osecam se prilicno lose. Tamo su ljudi, koji su u svom okruzenju vrlo verovatno napredniji od ostalih, a naisao sam na prilicnu neinformisanost i (mozda) neku deprimiranost.
Recimo, neko pita za cenu ADSL-a, a taj podatak se spominje na gomili foruma, tema, valjda vec i po novinama, na TV itd., a mozda i gresim?
Drugi kaze da veruje da Telekom skuplja ponude da vidi kolika je zainteresovanost. To lici na ono sto su radili "obicni" provajderi - skupe dovoljno interesenata, pa "vrse pritisak" na Telekom da instalira potrebnu opremu u nekoj konkretnoj posti. Duboko sam ubedjen da je sada situacija sasvim obrnuta. Telekom verovatno ima neki svoj plan za celu Srbiju i to gura kako je zamislio i uskoro ce raspolozivi kapaciteti biti veci od "sakupljenih interesenata". Isto tako, na osnovu poznata 2 primera - Vladicin Han i jos jedan grad, ne mogu trenutno da se setim, imam osecaj da je Telekom krenuo ne od velikih gradova, nego od najmanjih, pa prema velikim, ili sve radi paralelno.
Znam da smo jadni i bedni, ali kad vidim ovako konkretno, direktno, koliko su ljudi izgubljeni, prepusteni sami sebi i raznim (dez)informacijama, jos mi je teze.