[ vlaiv @ 11.03.2005. 17:43 ] @
Ista poruka ali centar grada, digitalna centrala (modem nikad ispod 50.6 i vuce ko lud) ....
Mislim da su to poslali svima cisto da odgovore nesto, ionako su te ankete za procenu provajderima na kojim lokacijama treba telekom da postavi opremu i koliko transportnih portova da zakupe u pocetku ...
Po mojoj nekoj proceni (a i obavestenje koje mi je stiglo "kanalima crnjim od noci") pocetak realnog pustanja u rad nece biti pre kraja aprila ...
Realno pretpostavljam da ocekuju pocetak aprila ali poznajuci zustrost telekoma i ekspertizu tehnicara ... kraj aprila pocetak maja ... if ...
[ reper @ 11.03.2005. 17:53 ] @
Pa nezam ali ja sam na Detelinari i imam 323-*** centralu koja je novijeg datuma i nikada nisam uspeo ni 50KB/s :(
A valjda ce pustiti u rad do aprila... Mada sam primetio da kod svih ali svih broadband koekcija ima zackoljica i problema i tesko su dostupne da li zbog skrtosti provajdera da li zbog monopola Telekoma ili je
nesto trece...
[ nIce Cream @ 11.03.2005. 19:36 ] @
Ma nema jos niko u gradu aDSL tako da nemate sto da placete 
[ tdjokic @ 11.03.2005. 19:56 ] @
Ni u Beogradu nisu hteli previse da nam objasnjavaju. Medjutim, jedan korisnik i clan ES-a se bio bas razzestio i kategoricki je tvrdio da se ADSL odnosno njegov preduslov, DSLAM(?) moze montirati na SVAKOJ centrali, kao to je odvojeno i nema veze sa centralom. Ja nemam blage veze sa telefonijom ali mi se jednog dana desilo (valjda sam o tome vec ovde negde pisao) da telefon nije radio nekih 6 sati a ADSL normalno, bez ikakvih problema. Mozda je onaj zestoki bio u pravu? Nemojte gubiti optimizam nikako. Ovde su obecavali za "pocetak oktobra" prosle godine a ja ga dobio 18 februara, ne bas medju prvima, ali je to ipak prilicno daleko od oktobra, i nikad nisam znao hocu li ga dobiti ili ne.
[ temerin @ 12.03.2005. 07:02 ] @
reper, predpostavljam da si podneo zahtev kod neobee-ja.Ja ti savetujem da probas jos kod nekih provajdera.Posto sam ja od Neobee-ja kao odgovor dobio isti text.A moj kum koji zivi nedaleko od mene je podneo na Beotelu i dali su mu da moze.Ja mislim da je vlaiv bio u prau kad je rekao da im te ankete sluze sam za procenu sta kako, koliko i gde postaviti.A sto se tehnickih uslova tice, to imaju svi.Samo sto bi to moglo da ide jednostavno kao sto moze i treba da ide???Kad ce neko na tome da podigne veliku lovu.Pre svega Telekom... A o neazurnosti i da ne pricam... Tako da cemo ipak da cekamo taj kraj aprila. : (
[ Kek1 @ 12.03.2005. 10:49 ] @
Ja jos nikakav odgovor nisam dobio.
[ reper @ 12.03.2005. 12:12 ] @
nIce stari lave mi sa znamo iz druge price  ali veruj da je poceo da radi aDSL u NS-u... 
Ali mi cemo ga na Detosu dobiti kada osedimo... 
[ Trunks @ 12.03.2005. 13:18 ] @
Vi svi treba da uživate, jer ćemo mi na Klisi dobiti ADSL za najmanje 5 godina. :)
nIce: pozdravi sestru. ;)
[ Fuzz @ 12.03.2005. 17:01 ] @
Pa izgleda da nema veze sa lokacijom,cim ama bas niko ovde nije dobio zeleno svetlo. Ici cu ja u ponedeljak da izmaltretiram malo neke ljude i skontam u cemu je fazon.
[ Kek1 @ 12.03.2005. 21:31 ] @
Nije mi jasno zasto Telekom ne kaze koji delovi grada imaju mogucnost za ADSL pa da znamo da li da se nadamo ili ne.
[ vlaiv @ 13.03.2005. 22:26 ] @
Nisam ja bas siguran da je do moze/ne moze sto se delova grada tice ...
Mozda bi bilo pametnije da razmisljamo u pravcu isplati se/ ili ne ....
Ono sto sam spomenuo sto se procena tice nije samo do NeoBee-a ... isto vazi i za telekom ...
Ako se 2 coveka prijave na centrali A a 10 na centrali B a oni planirali jedan DSLAM da ubace, pogodite na koju ce centralu to staviti ;)
Mislim da ce svuda biti kada se skupi dovoljan broj korisnika ...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|