[ DamjanDakic @ 11.03.2005. 21:03 ] @
Da li neko zeli da radi nesto u paru?
Ako zeli neka ostavi svoj E-mail!

[Ovu poruku je menjao mladenovicz dana 14.03.2005. u 11:23 GMT+1]
[ shpiki @ 13.03.2005. 21:47 ] @
Kakav progy imas na umu???
[ DamjanDakic @ 16.03.2005. 19:52 ] @
Pa nesto zanimljivo!
To je lako smisliti!!!
[ Milos Dedijer @ 16.03.2005. 20:45 ] @
Pa sta smatras pod zanimljivim?
I koliko slozeno radis?
[ fLuXx @ 16.03.2005. 22:51 ] @
Evo ja imam jedan predlog. Ja sam poceo da pravim divx plejer i treba mi neko ko ce samnom da radi na usavrsavanju/dodavanju novih funkcija itd. Ko hoce, a da zna nesto vise (npr. API) ili da dobro dizajnira, neka ostavi mail na pm ili, ako hoce, ovde. Ne mora da bude samo jedan saradnik, moze i vise, ali ne i previse, recimo max. cetvoro. Konkretno, ja sam napravio jedan deo plejera, ali fale mu neke mogucnosti: titlovi, playlist itd.

@DamjanDakic:

Dobro si se setio. Ja sam o tome razmisljao vec neko vreme, ali nikako da ista preduzmem. Zanimljivo je kad nesto radis, da ne radis sam. A i potrebne su sveze ideje!
[ Aleksandar Ružičić @ 17.03.2005. 22:32 ] @
ja mogu da odradim playlistu, a mozda bih mogao i titlove... recimi preko cega pustas filmove? (nije valjda WMP kontrola!?)

brb, krcko
[ anon28907 @ 17.03.2005. 22:36 ] @
Ja hocu! mogu svasta da naucim
i voleo bi da naucim..
[email protected]
[ fLuXx @ 18.03.2005. 10:25 ] @
A, jeeeeeeeeeste, radim WMP! Pa tako nesto bi me bilo sramota da pisem ovde na forumu. Ne, ne, radim cist API, izbegavam svaki kontakt sa nekim OCX-om. Cak nemam ni komandno dugme u programu. Ipak, sto mora da se koristi, mora (npr. PictureBox.). Nego, moram negde da uploadujem projekat, pa da vam javim na pm gde sam ga uploadovao.
*
Ahh, evo, uploadovao sam [url=[att_url]]ovde![/url]
[ Aleksandar Ružičić @ 18.03.2005. 16:57 ] @
dobro je da nije WMP :p. nemogu sad da pogledam kod (u internet klubu sam) ali kad dodjem kuci skidam ga odma'... mozda bi mogli da odradimo dobar skin engine.... ali, sve u svoje vreme :)

brb, krcko
[ tinaia17 @ 21.03.2005. 17:23 ] @
Sjajna ideja, pa pazi, ja bi voleo da uchestvujem u tom projektu, ali ne znam koliko mogu da ti pomognem...(access, SQL, VB, dizajnerski alati, (pravljenje ikonice :)), .net...) [email protected]
[ fLuXx @ 22.03.2005. 18:25 ] @
Ovako: Ko god hoce da ucestvuje, moze! Najvise je bitan dizajn (ko je video, ocajan je!). Ko hoce da pomogne oko koda, neka pise kod U MODULIMA. Ne bi bilo pametno da on menja sam kod, pa da svi ostali imaju staru verziju i onda nastaje haos. Sve sto uradite, saljite na moj mail (borkovic AT gmail.com - AT=@). Takodje, mislim da, ko god je zainteresovan da radi, neka me kontaktira direktno na mail, jer nije zgodno ovde raspravljati, a i skroz sam zbunjen, ne znam ko hoce, a ko ne da radi. Ubuduce, dakle direktno na mail! Trenutno je najvaznije napisati kod za prikaz prevoda. Staru verziju imate u onom progu sto sam okacio, i ona cita samo neke vrste srt prevoda.
[ Shadowed @ 22.03.2005. 18:35 ] @
Cek sad! Kakva je to sebicna fora - tvoj mail? Zasto bi se kod slao tebi na mail a ne postovao ovde ili upload-ovao uz poruku ako je veci? Teme na forumu su bolje resenje jer ce svi videti ko je sta uradio umesto da znate samo ti i onaj ko je menjao nesto.
Jos i ovo "nije zgodno ovde raspravljati". Pa poenta celog ES i jeste u tome da se na njemu raspravlja o necemu (sto je definisano opisom foruma itd.).

Ja se izvinjavam na ostrijem tonu ali sve je vise ovakvog i slicnog sebicnog ponasanja.
[ fLuXx @ 22.03.2005. 19:07 ] @
To nije neka "sebicna fora", nego cisto da se sprece neki postovi koji nemaju veze sa temom (kao tvoj i ovaj moj sada). Da sam sebican, ne bih ni ovaj kod uploadovao ovde. Takodje, sve izmene bi lepo bile uploadovane negde na netu i blie dostupne svima koji zatraze. Cela "fora" sa mailom je da se ne bi postovale kojekakve gluposti kao i ova prepucavanja. Osim toga, uvazavam sve predloge i kritike, i ako bas ne moze preko maila, ok, radicemo ovde. Ali ipak, neka mi se svi zainteresovani jave na mail da znam na cemu sam.
[ Shadowed @ 22.03.2005. 19:16 ] @
Offtopic poruke su protiv pravila i moderatori ce ih obrisati ako se bas pojave. Tvoja logika bi u krajnjem slucaju dovela do toga da se ES pretvori u listu clanova sa mail-ovima i da se onda na taj nacin dogovaraju.
Ovo nije prepucavanje vec ti govorim o pravilima i smislu celog ovog sajta i upucujem te na pravilno koriscenje istog.
Znaces na cemu si i ako se ljudi ovde jave (mada, mogu ti se javiti i na mail, tvoja i njihova stvar).

Ove poruke su samo delimicno offtopic (ticu se organizacije oko onoga o cemu se prica) ali ce verovatno biti obrisane kasnije kada ne budu vazne (mogu moderatoru da ustedim trud pa da kasnije pobrisem svoje poruke).