[ Miloš Bjelanović @ 12.03.2005. 05:59 ] @
Dešava se da čim pomjerim miš, pokazivač pređe cijeli ekran i kad nastavim da ga pomjeram pokazivač se toliko brzo kreće po radnoj površini da ja uopšte ni ne vidim kretanje. Tokom tog brzog kretanja otvaraju i zatvaraju se programi, fascikle, datoteke i jedini način da to prestane jeste da ja ne diram miš par sekundi. Potom se opet nekom drugom prilikom pojavi ista bolest, i sve je češće.

U čemu je problem?
[ borstale @ 12.03.2005. 07:01 ] @
Probaj miša kod komšije, ako tamo radi, predpostavljam da si zapatio neku gamad, pa upotrebi sve alate koje imaš za search & destroy...
[ reiser @ 12.03.2005. 18:57 ] @
Da nemas slucajno Genius Optical mis ?
[ Dobrivoje @ 18.03.2005. 03:56 ] @
Eee JA imam taj Genius optical mis ali mi se nikad nije desavalo tako nesto pa mislim da si promasio temu i da bi naj bolje bilo da izbrises tu svoju poruku dok je nisu videli ljudi iz te kompanije za proizvodnju tog modela misa .
[ pisac @ 28.03.2005. 08:58 ] @
Imam i ja jedan Genius optički, koji se tako ponaša kada koristim GPRS na mobilnom telefonu. Taj Genijalni miš sam bacio u arhivu, a sada koristim Logitech optički...
[ kUdtiHaEX @ 28.03.2005. 11:04 ] @
Meni se cini da je vreme da kupis nov mis.
[ :o) @ 28.03.2005. 11:22 ] @
I meni se to desava, ali samo kada igram counter pa se vrnem u Win (ne zatvarajuci Counter pri tom). Ako ti se non stop tako desava, onda je do kabla. Tako je moj cale popravio njegov mish. Za****vao ga i covek ne bude lenj, cacka i provali da je do kabla. Par minuta posla i mis radi k'o doxa :)))
[ nicr @ 10.04.2005. 02:26 ] @
Aaaa foreee.Ma to ye verovatno "programcic" DrunkMouse ,pa ya sam ga Download-ovao sa neke stranice za zezu.To ti je sigurno ubacio neko od frendova da te lomo za***..!
Proveri Start-> All Programs -> Startup tu ti se nalaze programi koji se startuju sa palenjem XP-a. A mozes i skenirati sa Kaspersky Anty-Virus -om otkrice ga kao neki virus "JOKE 32&$$" tak nesto.
Poz
[ salemfk @ 12.04.2005. 21:04 ] @

Sta se na kraju desilo?
[ reiser @ 13.04.2005. 22:16 ] @
Citat:
Dobrivoje: Eee JA imam taj Genius optical mis ali mi se nikad nije desavalo tako nesto pa mislim da si promasio temu i da bi naj bolje bilo da izbrises tu svoju poruku dok je nisu videli ljudi iz te kompanije za proizvodnju tog modela misa .

Ako ti se nije desilo onda cuti

Citat:
:o): I meni se to desava, ali samo kada igram counter pa se vrnem u Win (ne zatvarajuci Counter pri tom). Ako ti se non stop tako desava, onda je do kabla. Tako je moj cale popravio njegov mish. Za****vao ga i covek ne bude lenj, cacka i provali da je do kabla. Par minuta posla i mis radi k'o doxa :)))

I kod mene je bio problem do kabla. Posle izvesnog vremena izlizala se oba tastera na misu... Toliko o njegovom "kvalitetu"