[ viking123 @ 02.06.2002. 05:15 ] @
Koristimo u firmi Win NT 4.0 i roaming user profile (a ima nas 6 usera plus ja petljam nesto kao administrator). Morao sam da formatiram disk na jednom racunaru i nanovo instaliram Win NT Workstation 4.0. Od tada su pocele da se desavaju cudne stvari:

- korisnik ciji je racunar ima problema pri koriscenju Office programa. Outlook ne moze ni da otvori jer u startu javlja gresku a pri startovanju Worda, Excela, PowerPointa aplikacija stoji zaledjena jedno minut-dva a onda krene sa porukom da ne moze da startuje Office help i nudi da se on instalira. Pri pokusaju instalacije (ako kliknem na "OK") dodje do negde i onda javi gresku 1706 ili 1171. Posle toga aplikacija moze da se koristi ali onda nastaju dodatni problemi - fajlovi ne mogu da se snimaju na lokalni disk (ponekad) a mogu npr. na mrezni. Ove probleme nemaju ostali korisnici koji se loguju na tu problematicnu masinu. Repair Office 2000 nije pomogao...

- doticni korisnik ne moze da doda mrezni stampac: pri pokusaju javlja mu se greska "You do not have sufficient access to your machine to connect to the selected printer, since a driver needs to be installed locally". Nije pomoglo ni da tog usera ubacim u grupu administratora na lokalnoj masini, opet javlja da nema "sufficient access". Niko od ostalih usera (sa puno manjim pravima) nema ovaj problem. Kada kreiram novog usera i njemu dodelim taj problematicni roaming profile, desavaju se sve isto sto pokazuje da problem nije do masine nego do tog korisnickog naloga.

Ima li neko neki savet kako da resim ovo?
[ B o j a n @ 02.06.2002. 14:10 ] @
Pretpostavljam da si stavio SP6a ?
[ viking123 @ 02.06.2002. 15:47 ] @
Citat:
B o j a n:
Pretpostavljam da si stavio SP6a ?


Naravno...
[ afrocuban @ 21.06.2002. 14:07 ] @

A da promenis profil? Ocigledno nesto sa njegovim rights nije u redu...