[ xxxrugby @ 13.03.2005. 21:45 ] @
| Ok! IMam stranice u HTML-u i sad kada se stisne na guestbook tamo bi stavio skriptu koju sam skinulo za php!
Kako to da napravim!
Kopiram cijeli kod u folder guestbook gdje mi je page. I onda linkujem na glavni link ili!
Kako da napravim da je taj guestbook unutar moje stranice. Znaci da ima izgled moje stranice!
Skinuo sam ovu skriptu s ovog linka!
http://www.smartisoft.com
Nikad vidio php pa sad pitam ako ima neko jednostavno rjesenje!
[Ovu poruku je menjao Goran Rakić dana 18.03.2005. u 10:46 GMT+1] |
[ majstorsilvi @ 13.03.2005. 22:03 ] @
mislim da moras samo stavit link kojeg su ti oni dali. taj guestbook nece izgledat kao tvoja stranica vec ce biti onakva kakva je na njihovoj stranici znaci sivo-bijela kombinacija. osim ako ti ne promjenis kad se ulogiras kod njih...
[ Goran Rakić @ 18.03.2005. 09:48 ] @
Da bi promenio izgled moras - izmeniti PHP kod, sto je opasno ako ne poznajes PHP ili promeniti sablone (ako ih skripta uopste koristi). Vrlo moguce da skripta ima i neka podesavanja - tipa promene boje i slicno, ili da se koristi CSS pa onda to mozes promeniti.
Oko ukljucivanja, mogao bi probati include/ob_start/ob_end varijantu ubacivanja guestbook-a u svoj sajt, ali su neke manje promene neophodne, a kako ti ne znas PHP, mozda ti poruka u IT Berza poslova forumu pomogne.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.