[ Imm[]rt4lis @ 15.03.2005. 22:28 ] @
| Ovako imam jedan problem, ustvari ne ja vec moj komshija. Evo kako je sve pocelo. Doshao covek kod mene , kaze ne moze da mu pusti player xvid filmove "mulja mu zeleno ekran" Ja mu kazem da nema problema , sad cu da ti skinem novi firmware sa neta pa da updaetujemo player (philips 630). Sve je lepo proshlo , ja mu narezem noviji firmware na cd , samo treba da ga ubaci i sve je prosto. Pitam ga ja lepo da li ima potrebe da predjem do njega da se ne zezne negde, medjutim rekao je da nema potrebe i da se dobro snalazi sa playerom.Ok, np, medjutim posle 15 min namrshteni komshija besan na sebe ulazi i kaze: "s***o sam stvar". Evo shta je objasnio shta je uradio : kada je ubacio cd sve je automatcki ishlo lepo uradio je overwrite starog firmwarea, medjutim postojala je i opcijaerase, koju je on slucajno pritisnuo, i kada je pritisnuo opet je slucajno pritisnuo ok i sve je otushlo u pm ! Odma mu se pojavio crn ekran, nijedno dugme za eject, play , blabla mu neradi osim za paljenje, a i kada ga upali koda je mrtav. Sad moje pitanje je da li ovom playeru ima spasa i kako ?
[Ovu poruku je menjao lancia88 dana 16.03.2005. u 16:40 GMT+1] |
[ zupy @ 16.03.2005. 13:37 ] @
Bilo ti je par sličnih situacija ovdi pa pročitaj malo, ali meni se čini da mu nema spasa nego u servis
[ vbraca @ 16.03.2005. 14:03 ] @
Ma nemoj da se dvoumiš - pravac u ovlašćeni servis.
-Dobar dan, ja sam probao da update-ujem firmware uređaja ali je nešto pošlo naopako... radio sam sve po uputstvu ... skinuo sam taj firmware sa Philips-ove stranice (ne zaboravi disk je još uvek unutra) ...
Do sada nije bilo problema sa reklamacijom koliko ja znam
[ Imm[]rt4lis @ 16.03.2005. 15:47 ] @
disk smo izvadili iz roma. Uredu to za servis , to mi je poslednja opcija , ali ima li neko ideju kako ovo moze da se sredi na drugi nacin ?
[ acer @ 16.03.2005. 17:49 ] @
Probaj malo ovdje potražit
[url]http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=2[/url]
[ SittingCrow @ 16.03.2005. 19:01 ] @
Citat:
acer: Probaj malo ovdje potražit
[url]http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=2[/url]
Ova procedura je za MTK cipove tj uredjaje bazirane na njemu.
[ acer @ 17.03.2005. 09:48 ] @
Ma vidio sam tek kasnije ali neka pita na forumu možda netko nešto zna
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.