[ ZLiC_KG @ 16.03.2005. 01:58 ] @
Bilo ko???
[ dinke @ 16.03.2005. 10:42 ] @
Prema totalno nezvaničnim informacijama koje potiču iz izvora jednog poznatog ISP-a, neće pre leta. Navodno je naša centrala ovde alcatel-ova a ne siemensova što će dodatno usporiti uvođenje. Naravno ako neko ima neke zvanične informacije neka se javi, i ja bih voleo da čujem nešto više o tome.
[ djoca! @ 17.03.2005. 16:48 ] @
Ja imam slican info kao i Dinke. Krajem leta mozemo da ocekujemo prve zvanicne informacije, a do kraja godine i uvodjenje. Koliko znam i SBB ce uci u trku.
[ abstractee @ 21.03.2005. 18:16 ] @
Ma izem ti ja taj SBB, jos uvek ne uvode net na Aerodromu. Pre ce stici ADSL nego kablovski net....
[ mist @ 21.03.2005. 22:35 ] @
Jedan drugar radi u Telekomu ovde u Kragujevcu i to baš u razvoju mreže, a on nema nikakve informacije o ADSL-u. Bolje rečeno, dok se ne apgrejduju sve centrale u KG, nema ništa od toga, a to nije u planu.
Žao mi je ako sam vas razočarao.
Posetite moj sajt, pa možemo dalje da razgovaramo o tome, ako ste raspoloženi.
[ dinke @ 05.03.2006. 10:30 ] @
Ajd da oživimo ovu staru temu :)

Niš je pre neki dan dobio ADSL. Sledeći (makar po veličini posle BG-a,NS-a i Niša) bi trebao biti KG. Ima li neko neku bilo kakvu informaciju kako sada stoje stvari ?
[ djricky @ 05.03.2006. 12:15 ] @
za sada nista.
[ miki_250 @ 07.03.2006. 00:18 ] @
pa bice kad zastava pocne da pravi BMW a to znaci nikad
[ cvele_wireless @ 18.03.2006. 21:35 ] @
Pa bice do kraja godine sto da ne bude, a vi Beogradjani kao da zivite u Americi tako se ponasate vi ste prvi dobili ADSL pa sad niko drugi nece jes bolime .....
[ ton_majstor @ 19.03.2006. 11:21 ] @
Zaista nisi fer. Radujemo se svakome ko dobije ADSL, kapiraš! Prvo smo bili mi, pa NS, pa NI, sada KG i ostali...

Nemoj da si nakraj srca. Prvenstveno, SVI imamo koristi od ubrzanja međusobne komunikacije. Oni koji se raduju tuđoj nevolji, treba da se stide!

Pozdrav!
[ cvele_wireless @ 19.03.2006. 11:33 ] @
OK. Sad je na redu kragujevac pa Subotica valjda pa na dalje. Ja im zelim sve najbolje i da cela srbija dobije ADSL do kraj 2007.

Pozdrav!!!
[ badYU17 @ 19.03.2006. 17:33 ] @
Po nekim nezvanicnim informacijama koje sam cuo od jednog lokalnog ISP-a, u trecoj fazi uvodjenja adsl-a posle NS-a i Nisa na red dolaze Kragujevac i Cacak. Po recima coveka koji tamo radi to bi moglo da se ocekuje za 2 do 3 meseca, mada taj vremenski period kod nas moze da znaci i 2 godine.
Mozemo samo da strpljivo cekamo.
[ moon510 @ 19.03.2006. 21:15 ] @
badYU17,
b> Po nekim nezvanicnim informacijama koje sam cuo od jednog lokalnog
b> ISP-a, u trecoj fazi uvodjenja adsl-a posle NS-a i Nisa na red dolaze
b> Kragujevac i Cacak. Po recima coveka koji tamo radi to bi moglo da se
b> ocekuje za 2 do 3 meseca, mada taj vremenski period kod nas moze da
b> znaci i 2 godine.
b> Mozemo samo da strpljivo cekamo.

Rekao bih da je taj period od 2-3 meseca sasvim realan, s obzirom na to da
je vremenski razmak izmedju Novog Sada i Nisa bio upravo dva meseca. Moguce
je da ce se ti razmaci smanjivati jer ce i mesta-kandidati za uvedjonje
adsl-a bti sve manja. Sto se tice ovih koji su mimoidjeni u "prvom krugu",
oni ce verovatno pocekati...
[ cvele_wireless @ 19.03.2006. 22:33 ] @
Pa meni je malo nerealno da ce za 2 meseca da pocne u drugim gradovima posto ni za Nis nemaju dovoljno opremu.
[ moon510 @ 20.03.2006. 08:45 ] @
cvele_wireless,
c> Pa meni je malo nerealno da ce za 2 meseca da pocne u drugim
c> gradovima posto ni za Nis nemaju dovoljno opremu.

Ni za Beograd i NS kao nisu imali dovoljno opreme pa su ipak pustili u
Nisu. Mislim da uvode tamo gde nisu potrebni neki veliki radovi, to jest
kopanje.