[ liban0n @ 16.03.2005. 08:22 ] @
Ovako drugovi! Imam skriptu kao svojevrsna trazilica na stranicama .. e kad korisnik postavi upit preko forme .. on "dio" upita uredno prosljedi u $_SESSION[query] (primjera radi) i dalje naravno kako ide po rezultatima ja prosljeđujem preko browsera samo pages i limit ... i preko $_SESSION[query] radim query i bacam rezultat. Nisam htio onako kako inace rade preko urla index.php?ovo=ono&drugi=treci&mjesto=nasice&zanimanje=cement.... itd. Ovako mi preko sessiona ljepse izgleda ... Na indexu mi je postavljeno kad god netko otvori switch($odabir) { case trazilica: ob_start(); session_start(); ob_end_clean(); break; } Cudno mi je sto masu puta mi baci error da ne moze startati session u direktorij (tmp/). No jos cudnije sto uopce ne hebe session. Dakle kad se izvrsi submit on query postavi u $_SESSION[query]; i kad ga idem echo $_SESSION[query] sto bi u "normalnim" uvjetima isprintalo dio qeurya on ne radi nista ... mrtav :( Samim time prosljeđivanje na sljedece stranice mi ne radi!!! Sta da radim??? |