[ MARKO MAXIMUS @ 16.03.2005. 15:06 ] @
Hmm moje pitanje vise problem je kako naterati ( i da li moze to) ms visual c++ express beta da se instalira na jednoj ili vise masina ali rucno Posto sam proces download-a sa neta po sistemu backtransfer nije bas mnogo normalan Te stoga pitem ako neko moze pomoci Trazio sam po netu slicne probleme ali kao da za njih nema resenja tj (olos) iz microsofta zapravo govori da ako ti nije uspeo install a uspeo si da skines da li rucn ili njihovom "genijalnom" metodom - nevazno Ako ti se jednom pojavi greska u instaliranju moras ponovo ceo paket da skidas i instaliras Mnogo nenormalno zar ne ? Inace ja se bavim pomalo i c++ programiranjem pa sam cisto hteo da testiram beta verziju ! Tako da moje pitanje je ako neko zna kako se moze taj paket naterati da se instalira neka pomogne Thx unapred Mislim koliko sam ja razumeo objasnjenje iz microsofta postoji zastita u slucaju prebacivanja te stoga to nisam ni probao sad Uglavnom problem se javlja posle instalacije bete .NET framework-a 2.0 koja prodje glatko ali kada treba da se instalira visual C++ 2005 beta posle manje od dva minuta bar se popuni kao da je zavrsena instalacija prodje tako 10 sekundi i onda pocne rollback i sve izbrise Cisto da napomenem odmah da sam prethodni visual studio sklonio kompletno sa mashine pre instaliranja ovog kao sto je i naznaceno P.S. mene microsoft ionako vec duze vreme nervira sa svojim glupavim nedovrsenim softwerom ali ovo je vec previse Ako neko zna o cemu je rec ili je imao slican problem neka mi kaze? |