[ bibby @ 18.03.2005. 22:29 ] @
ovaj serijal me je odusevio; veoma kvalitetno, dokumentovano, i pre svega razumno objasnjavaju sve relavantne stvari vezane za ovu temu.

zanima me da li neko snima ove serije, nisam odgledao svaki od pocetka do kraja, a greota je propustiti ih :)
[ MAD-MAX @ 20.03.2005. 21:47 ] @
Danas se zavrsila poslednja epizoda. Na moju zalost to je bila jedina epizoda koju sam gledao! :(
[ Dylan Dog @ 20.03.2005. 21:54 ] @
Zaista sjajna serija.
Watson je jedan patetični , elitistički nastrojeni starac koji gubi kontakt sa realnošću.
[ Leftist @ 21.03.2005. 11:18 ] @
Jednom recju - genije : )

Ja i dalje ne znam sta da mislim o onome sto sam video u onoj epizodi, mada mogao bih da kazem sledece: ako roditelj svoje dete preterano forsira da se bavi nekim stvarima, moze se reci da isfurava svoje komplekse i neostvarene ambicije kroz dete i da to nije dobro jer treba ostaviti slobodu i detetu da vidi sta mu se svidja i sta hoce da radi. Rezime: neka ljudi rade sami sebi sta hoce, ali roditelj nema pravo da ceprka po nerodjenom detetu. (mada mi nije jasno kako ce covek od ~1012 celija sebe genetski izmeniti, ali otom potom)
[ biotech @ 21.03.2005. 18:23 ] @
pa valjda ce menjato kad ih ima mnooogo manje...
[ Leftist @ 22.03.2005. 08:58 ] @
Odnosno u fazi fetusa, sto sam uprvo bio rekao da ne podrzavam (osim u svrhe lecenja)