[ Ramirez @ 19.03.2005. 21:24 ] @
Evo posle toliko price resio i ja da probam FLTK pa naisao na probleme: Uspeo sam da uradim build sa VS 2003 bez ikakvih problema. Pogledao sam i primere i procitao readme. Onda resio da sam otkucam text editor iz manuala i tu sam zapeo: 1. svoj projekat sam stavio u FLTK direktorijum kako bi #include direktive mogle da imaju FL\Fl_nesto.H oblik 2. additional include directories: ..,. 3. additional library directories: ..\lib 4. additional dependencies: wsock32.lib comctl32.lib 5. multi-threaded dll probao sam jos neke stvari tipa preprocessor FL_DLL itd. Dobijam: Editor error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl view_cb(void)" (?view_cb@@YAXXZ) Editor error LNK2019: unresolved external symbol "__declspec(dllimport) public: void __thiscall Fl_Window::label(char const *)" (__imp_?label@Fl_Window@@QAEXPBD@Z) referenced in function "void __cdecl set_title(class Fl_Window *)" (?set_title@@YAXPAVFl_Window@@@Z) GDE GRESIM? Gde treba da se nalazi fltkdll.dll ili .lib? Procitao sam da moram koristiti dll koji je kompajliran kompajlerom koji koristim za projekat. To sam uradio? Nije mi najjasnije: If you want to use the standard C main() function as the entry point, FLTK includes a WinMain() function that will call your main() function for you. Da li zbog ovoga njihov projekat ima Linker/Advanced/Entry Point: mainCRTStartup Gde treba da se stavi -mwindows switch da bi se aplikacija pokretala bez konzole u pozadini? |