[ mirzallica @ 20.03.2005. 20:03 ] @
Kupio sam ovaj stampac i interesuje me da li ovaj stampac ima prekidac za iskljucivanje osim onog na zadnjoj strani? Da li se ovaj stampac iskljucuje ili uvek ostaje u standby rezimu sa upaljenom srednjom zelenom lampicom i kada je racunar iskljucen?
[ smfilip @ 20.03.2005. 20:08 ] @
ja ga gasim na prekidac pozadi,mada kazu da nema potrebe da se gasi uopste...
[ Fuzz @ 21.03.2005. 12:24 ] @
Ja mislim da nema potrebe da ga gasis...
[ StORM48 @ 21.03.2005. 19:32 ] @
Ne razumem, a šta će ti dva prekidača. Mislim, ako već imaš onaj pozadi?

Pozdrav
[ mirzallica @ 22.03.2005. 00:32 ] @
Citat:
StORM48: Ne razumem, a šta će ti dva prekidača. Mislim, ako već imaš onaj pozadi?

Pozdrav

Taj prekidac pozadi je kao onaj koji imas na TV prijemniku, tako da ako na njemu iskljucis TV nema paljenja preko daljinskog upravljaca. Isto tako kada iskljucis stampac preko tog prekidaca pozadi iskljucujes stampac potpuno, odnosno "odsecas" ga od racunara, tako da nemogu ga "probuditi" ako samo izaberem "print" iz nekog programa, vec ga moram prethodno ukljuciti. Kada se ukljuci stampac na ovaj nacin (ako je racunar ukljucen) moze se cuti isti onaj zvuk kao kada npr. prikljucis digitalni fotoaparat i zatim ga ukljucis radi prebacivanja slika. A i malo je nezgrapno svaki put gurati ruku iza stampaca samo da bih ga ugasio. A inace, mnoga kucista imaju dva prekidaca, jedan napred i jedan pozadi. Ako imas takvo kuciste siguran sam da svaki put kada iskljucujes racunar nakon zavrsenog shutdown-a NE ISKLJUCUJES racunar i na prekidac sa zadnje strane kucista. :-)
[ Fuzz @ 22.03.2005. 00:54 ] @
Kvrc,a? :)
[ mirzallica @ 22.03.2005. 10:17 ] @
Citat:
Fuzz: Kvrc,a? :)

E bas to!
[ Trajce @ 30.03.2005. 19:02 ] @
E svasta!!! Ma to kvrc nije nikakav problem. Kod mene u firmi imam 20 takvih stampaca koje koriste zaposleni i do sada (obzirom da sam u AOP-u) nisam imao nikakvih problema sa njima i ako ih ljudi redovno gase na taj prekidac iza. Stvar navike!
[ perakojotsuvi11 @ 26.03.2009. 07:54 ] @
ne moras uopste da ga gasis
imam 4 takva stampaca u firmi koji rade 24 casa, ali bas rade po ceo dan, i nemam nikakvih problema poslednjih 9-10 meseci
[ expocetnik @ 31.03.2009. 18:31 ] @
"Taj prekidac pozadi je kao onaj koji imas na TV prijemniku, tako da ako na njemu iskljucis TV nema paljenja preko daljinskog upravljaca."
Da nisi provalio daljinski za HP?
[ calexx @ 31.03.2009. 19:15 ] @
A da vi obratite pažnju i na godinu a ne samo na mesec kada su pisane poruke koje komentarišete. Ko zna šta se desilo tim štampačima za ove 4 godine.
[ as110022 @ 31.03.2009. 20:18 ] @
Citat:
calexx: A da vi obratite pažnju i na godinu a ne samo na mesec kada su pisane poruke koje komentarišete. Ko zna šta se desilo tim štampačima za ove 4 godine.

lol