[ zareee @ 22.03.2005. 22:12 ] @
Ljudi, sta je ovo?

neka zaje*ancija ili nesto ozbiljno?

ne pitajte me gde sam bio i sta sam radio, znam da sve lici na xxx, ali samo sam trazio sliku neke Italijanke (prokleta bila)
Jel' stvarno prate moj racunar i sta je www.evidence-eliminator.com koji mi se nudi da odstrani tog koji me posmatra - snima sta radim
i da li da reinstaliram windows?
401 MVP Warning ID 817093-MS05-011 System warning
i kaze da moj pc cuva snimke svih mjih on i off-line aktivnosti

[Ovu poruku je menjao zareee dana 22.03.2005. u 23:15 GMT+1]
[ BytEfLUSh @ 22.03.2005. 23:46 ] @
A meni se javio princ Nigerije, sin svrgnutog kralja koji ima $25.000.000 u banci i traži mi broj kreditne kartice da bi mi uplatio trećinu te sume. Dao sam mu broj, ali još nisam primio uplatu. U čemu je problem? :)

Drugim rečima, ne obraćaj pažnju na spam, loše je to po zdravlje.
[ Sundance @ 23.03.2005. 02:11 ] @
I onda pitaju odakle milion zombie-a.....
[ crews_adder @ 23.03.2005. 10:38 ] @
Citat:
zareee: Ljudi, sta je ovo?

neka zaje*ancija ili nesto ozbiljno?

ne pitajte me gde sam bio i sta sam radio, znam da sve lici na xxx, ali samo sam trazio sliku neke Italijanke (prokleta bila)
Jel' stvarno prate moj racunar i sta je www.evidence-eliminator.com koji mi se nudi da odstrani tog koji me posmatra - snima sta radim
i da li da reinstaliram windows?
401 MVP Warning ID 817093-MS05-011 System warning
i kaze da moj pc cuva snimke svih mjih on i off-line aktivnosti

Ma reklama, bato!!!!!!!! Imam ja taj Evidence Eliminator, i rado cu ti ga poslati mejlom. Da im se osvetis. A kostaaaaaaaaa, k'o da su ga Bill Gates i Steve Jobs pisali licno.

Salim se, sigurno imas neki SpyWare. A i da te prate, pa sta ti mogu, pogotovo u Srbiji zemlji da prevrne gde ni manipulacije sa CC nisu sankcionisane, a o "Zakonu o elektronskom potpisu" raspravljase ljudi koji ne znaju ni da naprave razliku izmedju PC-ja i igracke konzole?!