[ SerbianRenegade @ 24.03.2005. 14:17 ] @
Hteo bih da napravim ceo sajt,da ga narezem na cd i da se taj sajt pri ubacivanju cd-a
sam pokrene (pocetna stranica).Zna li neko gde mogu skinuti autorun(free) za ovo?
[ Danilo Cvjeticanin @ 24.03.2005. 14:26 ] @
pa ne znam da li ima nesto tako...Napravis Autorun file i kucas da cita cd-rom u htmlu tako nekako bi trebalo i to ce da bude to...Znaci napravis da autoplay index.html file
i to bi trebalo da bude to..>Sada samo neko treba da kaze komandu...
[ Burgos @ 24.03.2005. 14:31 ] @
Napravis fajl Autorun.inf

u njemu stavis

Code:
[autorun]
OPEN=nekastrana.html

I narezes.
[ SerbianRenegade @ 24.03.2005. 14:38 ] @
Hvala momci to je to!
[ Danilo Cvjeticanin @ 24.03.2005. 14:54 ] @
Citat:
SerbianRenegade: Hvala momci to je to!

ovde se i dolazi da se dobije odgovor na pitanje...Nema na cemu! Ali se zahvali vise Burgos-u!
[ snajperista @ 31.03.2005. 15:31 ] @
A kako da se strana otvori preko celog ekrana, de se nevidi nista osim sadrzaja?
[ Winex @ 31.03.2005. 16:08 ] @
Citat:
Burgos: Napravis fajl Autorun.inf

u njemu stavis

Code:
[autorun]
OPEN=nekastrana.html

I narezes.
Citat:
SerbianRenegade: Hvala momci to je to!

ahm..... to je to??? Ne znam kako vam to može raditi jer win "OPEN" tumači kao instrukciju za executanje programa. (exe-a), a ne datoteka koje se otvaraju pomoću nekog drugog programa. Definitivno mi nije jasno kako to Renegade-u funkcionira???!?
Zato treba win-u reći da pogleda u registry u shell ključa htm/html, kojim programom treba otvoriti htm/html, a za to služi - ne OPEN nego - shellexecute

Inaće, isto pitanje i isti odgovor imate ovdje.
[ dragancesu @ 31.03.2005. 16:49 ] @
Svi su u pravu, to je to ali stvarno nekad ne radi. Win treba biti podesen da reaguje na open html fajl. Najcesce je tako, ali sta ako nije.

Bolje resenje je neki exe program. Pogledajte recimo webcompiler http://www.x2net.com/webcompiler/ (nije free)

U njemu mozete podesiti da se otvara u full screen, a i da se ne moze vaditi sadrzaj, mislim na desni klik pa save as...