[ BackSpaceR @ 25.03.2005. 09:13 ] @
| Malo sam nov u ovoj oblasti pa mi treba pomoć. Nedavno sam dobio ISDN liniju i onaj adapter ili externi modem (ili kako već) od pošte. Povezao sam na USB postojeći uređaj. Šta treba da uradim da bih naterao da mi radi na 128k? Sad radi i fercera besprekorno na 64k. |
[ suca @ 25.03.2005. 10:18 ] @
Citat:
BackSpaceR: Malo sam nov u ovoj oblasti pa mi treba pomoć. Nedavno sam dobio ISDN liniju i onaj adapter ili externi modem (ili kako već) od pošte. Povezao sam na USB postojeći uređaj. Šta treba da uradim da bih naterao da mi radi na 128k? Sad radi i fercera besprekorno na 64k.
Potrebno ti je da ukljucis oba kanala. Trenutno ti je ukljucen samo prvi te zbog toga imas samo 64k.
[ BackSpaceR @ 25.03.2005. 10:26 ] @
jos jednom ne poznajem tu materiju, kako da otključam 2gi kanal, pozdrav
[ strba @ 25.03.2005. 10:52 ] @
Treba da ti je ukljucen multilink (desni klik na netmod-ovu ikonu i system tray-u kliknes na setting u stikliras multilink) kao i da nalog koji imas kod provajdera podrzava to (2 kanala).
Pozdrav
[ BackSpaceR @ 25.03.2005. 11:02 ] @
ne znam da li EUnet to podržava, pokušaću, u svakom slučaju hvala. Javiću rezultat
[ crews_adder @ 25.03.2005. 12:06 ] @
EUnet podrzava pristup sa oba kanala, odn. 128kbps, ali samo da ti skrenem paznju na sledecu stvar: vreme provedeno na netu obracunava se za svaki kanal posebno (po svakom kanalu), a i troskovi telefona se obracunavaju takodje po svakom kanalu.
Znaci, za jedan sat surfa sa oba kanala, potrosices dva sata vremena na EUnet-u, plus telefonske impulse za dva sata veze.
Mozda nisam bas najbolje objasnio, ali valjda razumes sta sam hteo da kazem.
[ BackSpaceR @ 28.03.2005. 07:08 ] @
Hvala puno, uspeo sam.....to bajo leti... a za duplu tarifu sam znao, hvala jos jednom, pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.