[ Pali zari @ 25.03.2005. 11:09 ] @
Naime treba da reinstaliram windows ali mi se to neradi zbog toga sto imam puno stvari na kompu i ja sam se zajebo imam samo 1 particiju, moja greska al sta da se radi, pa me zanima kako da uradim windows repair, i samo da kazem neradi mi flopy
[ prsic @ 25.03.2005. 11:43 ] @
Citat:
Pali zari: Naime treba da reinstaliram windows ali mi se to neradi zbog toga sto imam puno stvari na kompu i ja sam se zajebo imam samo 1 particiju, moja greska al sta da se radi, pa me zanima kako da uradim windows repair, i samo da kazem neradi mi flopy

Ako oces da reinstaliras komp. neces nista izgubiti sa racunara , a ako oces da ga formatiras sve ces da izgubis na HDD.Preporucujem da formatiras HDD pa onda istaliras XP , a da bi sacuvao podatke mogao bi da napravis novu particiju i tu prebacis svoje podatke.Mislim da nije pametno ti to da radis i bolje da nadjes nekog strucnjaka da ti to zavris.Ima mnogo jeftinih servisera :)
P.S.
Ja sam jedan od njih
[ Pali zari @ 25.03.2005. 13:02 ] @
Jel bi mogao da mi napises kako to da uradim a ako se nesto desi to je moja odgovornost
[ Sunjalo @ 25.03.2005. 13:06 ] @
Uzmes partition magic i sve ce ti biti jasno ... !!!
[ VRKY @ 25.03.2005. 17:11 ] @
Ili još jednostavnije, ako imaš pržilicu spržiš te podatke na CD, i onda lagano formatiraš disk, napraviš novu particiju, instaliraš WIn...
[ Pali zari @ 25.03.2005. 17:51 ] @
ne, niste razumeli kad pokrenem windows instalaciju imam opciju da popravim ili ponovo instaliram windows, ja hocu da naucim kako da ga popravim bez instalacije
[ VRKY @ 25.03.2005. 19:10 ] @
Aha, koristi pretragu...
[ Andreavk @ 25.03.2005. 20:52 ] @
Kad dobijes: Install Windows i Repair Windows idi na Install Windows. Kad nadje instalirane Verzije Win-a klikni na particiju gdje je instaliran Win koji popravljas. Iznad ima Repair Windows - tek sad klikni na Repair pa na tipku R.
[ Pali zari @ 26.03.2005. 11:36 ] @
Hval ta odgovorima uspeo sam, sve radi kako treba