[ Dejan Lozanovic @ 25.03.2005. 13:05 ] @
Zvanicno sa web sajta nema :) ali ima ispod haube :), znaci sve sto vam je falilo sa acrobat 5.0 ili sa xpdf ili kghostview ili nesto trece :) ovde ima

ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/...enu/AdbeRdr70_linux_enu.tar.gz
ili
ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/...obeReader_enu-7.0.0-1.i386.rpm
[ Miroslav Strugarevic @ 25.03.2005. 18:55 ] @
Ima vec par dana od izlaska. Uradjen je u GTK 2, ali nije uradjen po HIG standardu kao sto je to Gnome 2.10. U svakom slucaju vredi probati.
[ BakiJ @ 28.03.2005. 21:22 ] @
Citat:
Miroslav Strugarevic: Ima vec par dana od izlaska. Uradjen je u GTK 2, ali nije uradjen po HIG standardu kao sto je to Gnome 2.10. U svakom slucaju vredi probati.

Rekao bih da im je cilj bio da što više liči na Windows/Mac verziju (na Win 6.02CE liči k'o jaje jajetu ;) ) - bar su prestali da koriste Motif
[ axez @ 28.03.2005. 22:47 ] @
I Program je trom da ne moze biti tromiji.
[ Miroslav Strugarevic @ 29.03.2005. 15:01 ] @
Pa srecom ima dosta programa slicne namene kako za Gnome tako i za KDE. A nisam probao AR 7 ni na Windowsu ni na Linuxu tako da ne znam koliko je brz...
[ tweeester @ 29.03.2005. 19:58 ] @
Neko pomenu tromost ... ne znam zasto, kod mene se program ucitava za par sekundi (bukvalno), brze nego kwrite naprimer, a o brzini parsiranja dokumenta i skrolovanja ne treba ni govoriti ... Konacno pristojan program za citanje PDF-ova na Linux-u.
[ vladab @ 30.03.2005. 10:55 ] @
U petici nije radio skrol. Nadam se da ovde radi, jer to mi bas nedostaje.
[ Dejan Lozanovic @ 30.03.2005. 12:08 ] @
Citat:
vladab: U petici nije radio skrol. Nadam se da ovde radi, jer to mi bas nedostaje.

Radi :), i radi lepo pretrazivanje dokumenta, znaci uneses neku kljucnu rec, on pretrci kroz ceo PDF i selektuje ti izbaci ti report gde se sve spominje to sto si trazio :)
[ random @ 30.03.2005. 15:05 ] @
Citat:
vladab: U petici nije radio skrol. Nadam se da ovde radi, jer to mi bas nedostaje.

Ne samo što nije radio scroll, nego je to jedini X/Motif program za koji je nemoguće naći XResources bindinge za skrolovanje pa da se to namesti nekako. Recimo Netscape-u starom (4.x) si mogao da staviš

Code:

Netscape*globalNonTextTranslations: #override\n\
 Shift<Btn4Down>: LineUp()\n\
 Shift<Btn5Down>: LineDown()\n\
 <Btn4Down>:LineUp()LineUp()LineUp()LineUp()LineUp()LineUp()\n\
 <Btn5Down>:LineDown()LineDown()LineDown()LineDown()LineDown()LineDown()\n\
 Alt<Btn4Down>: xfeDoCommand(forward)\n\
 Alt<Btn5Down>: xfeDoCommand(back)\n

pa da taj scroll radi, a sa Adobe Readerom je čovek bio osuđen da koristi imwheel ili nešto slično. Sa imwheelom je radio solidno, ali mene je lično smaralo da dižem imwheel samo zbog glupog pdf readera, pa sam se pomirio sa tim nedostatkom.
[ vladab @ 31.03.2005. 08:13 ] @
Probao sam i odusevio sam se! Brze, mnogo lepse i profesionalnije odradjeno od 5-ice! Sada konacno postoji kompletan reader za pdf i pod linuxom!
[ parafora @ 07.04.2005. 22:55 ] @
pri instaliranju mi samo otvori neki licence.txt i nista se ne deshava.. sta moram uraditi da bih ga instalirao?
[ Silencer @ 07.04.2005. 23:25 ] @
Ja ga koristim i sad napokon lepo citam PDF Formate. Brz je svidja mi se sto je u GTK2 ali me nervira sto nema HIG :( Ali ce valjda biti u novoj verziji.