[ timmy @ 27.03.2005. 01:15 ] @
Problem koji me muci vec neko vreme:

Uredjaji se upare i uspostavi se konekcija ali pri transferu fajlova PC -> Nokia
prenese se 7978 bytes i tu se blokira (manji fajlovi se bez problema prenesu),
a onda javi da je izgubio konekciju.

A kada zatrazim konekciju Nokia -> PC dobijem poruku
"Bluetooth handsfree profile not supported by <ime masine>"

Verovatno je do podesavanja, ali vise nemam ideja.
Probao sam i da ponovo instaliram MSI BT ali je isti efekat.
Kod prethodne instalacije Win XP je sve proslo bez problema - bez dodatnih
podesavanja bilo telefona bilo PC

Ima li neko ideju za resenje?
[ snake @ 31.03.2005. 22:25 ] @
Probaj da skines novi softwre sa drajverima, mada NOIKA generalno pravi problema sa svojim modemima bez obzira da li je BT ili IrdA. Recimo dok sam imao 6600 kacio sam je preko IrdA, ali je veza stalno pucala dok nisam naso neke drajvere koji su kolko tolko radili, ali veza je opet ponekad pucala. Sa BT radi malo bolje ali zna da se zaglupi. Ako koristis Win XP, probaj da stavis SP2, jer tada bolje radi BT.

Pozdrav i srecno...
[ dakipro @ 02.04.2005. 07:56 ] @
Meni puca konekcija izmedju 3660 preko USB IR-a, znam da nije BT, ali probaj da instaliras PC Suite, ili samo Router (ide uz PC Suite), koji se konektuje i odrzava konekciju. Kazem ti, ja isto nisam mogo vece fajlove od 5Mb da prenesem, jer telefon sam prekine vezu, i posle moram da ga resetujem (nekad i tel. i komp). Ovako Router (valjda MRouter) uspostavi vezu, i tel. je non-stop konektovan. E sad sto je transfer preko IR-a brz DO BOLA, to je drugo. Mozda pomogne router

A slazem se za SP2, "procitao" sam da je puno ljudi resilo BT probleme sa SP2, pa je to mozda i najlakse.

Aj u zdravlje.
[ dares @ 11.04.2005. 22:12 ] @
Probajte na lokaciji http://www.jonsguides.com/bluetooth/index.html.

Tamo ima opisana procedura kako se instalira driver za USB BT (medju Podrzanima je i MSI BToes 6970 Bluetooth Dongle i MSI PC2PC). Ja sam instalirao samo ove drivere a ne one koji se dobiju uz CD (Nokia 6600) i nemam nekih vecih problema.
Doduse nekad mi javi sa telefon sa porukom "Bluetooth handsfree profile not supported by <ime masine>" ali kliknes opet na connect ili tako nesto i link prooradi. Nokia PC Suite radi ok (naravno prethodno moras da konektujes onaj COM Port 5 (ili slican broj) preko kog ide emilacija konekcije ka BT-u).