[ bobiris @ 28.03.2005. 00:48 ] @
Opet pozdrav svima. Linkovao sam tabele (rucno, ne preko "splitter"-a, ako to ima neke veze) u poseban fajl - tabele.mdb. Sve to radi dobro dok... Pomocu IsTools-a i InnoSetup-a sam napravio instalacioni setup, i to sve radi dobro. Problem je u tome, kada sam probao da taj setup odradim na drugom racunaru, sve je bilo dobro dok nisam pokrenuo program, i konstatovao da forme ne mogu da se otvore. Greska je: Bad drive o Network Trafic. Shvatio sam da je putanja koju je Access napravio za linkovane tabele drugacija od one koja sada treba da bude, naime C:\Program Files\ParohijalSB. Fajl tabele.mdb je iskopiran u gore pomenuti direktorijum, ali accessova baza to ne zna. Kako ovo moze da se resi. Kada pravim Web stranice, postoji "unique path" i sintaksa za njega, da li tako nesto moze da se primeni i u Accesu i ako moze, kako. Glupo mi je da korisnika teram da program instalise iskucivo u C:\program files\ParohijalSB. Ja na mom racunaru mogu da napravim taj direktorijum, prebacim tabele tamo, pa ih onda "prelinkujem", ali mi je to neozbiljno. |