[ zoran @ 28.03.2005. 19:24 ] @
Imam 2 računara u mreži povezani mrežnim karticama i dele 1 štampač : Win98 (PI) sa štampačem , a drugi WinXP (glavni). Sve funkcioniše dobro , osim : kada je računar sa Win98 isključen (ne radi) , na drugom računaru (winXP) kad startujem neki Word ili Excel dokument , nakon 4-5 sekundi računar mi izbacuje grešku : Microsoft Word has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. U opisu greške se spominje : ModName: hpzntp05.dll Na Microsoft sajtu sam lepo pronašao da je to problem sa štampačem u mreži i da treba da instaliram nove drajvere za štampač, preuzeo sam nove drajvere , ali problem je i dalje isti , nisam ništa rešio. Štampač je HP3820. Kada su oba računara uključena tog problema nema , inače ne koristim nikakav dodatni softver za mrežu jer mi ovaj sa win. solidno obavlja sve poslove. Ne pomaže ni kada softverski isključim mrežu ( na XP ) , jedino kada deinstaliram štampač na XP , tada greške nemam , ali štampač mi treba, a nekad mi ne trebaju oba računara biti uključena. pozdrav svima___________ ![]() |