[ srnde @ 31.03.2005. 16:33 ] @
ne mogu da u add/remove programs>add/remove windows components vratim accsessories and utilities zato sto sam slucajno pobrisao fajlove koji su potrebni.pa me zanima moze li se negde skinuti to sto je potrebno?
[ Pali zari @ 31.03.2005. 17:15 ] @
Pa uradi samo windows repair, znaci pokrenes reinstalaciju sistema izaberi opciju repair windows i to je to
[ srnde @ 31.03.2005. 17:40 ] @
Citat:
Pali zari: Pa uradi samo windows repair, znaci pokrenes reinstalaciju sistema izaberi opciju repair windows i to je to

kako?gde?
[ m4rk0 @ 31.03.2005. 17:55 ] @
@srnde
Predlozeno ti je da odradis repair sistema. Ukoliko ne znas kako se radi, potrazi forum i vrlo lako ces se snaci, a problem ce ti garantovano biti resen, posto ti je po svemu sudeci neki sistemski fajl "zabrljan" ili si nesto zabrljao u registry. Odradi za svaki slucaj popravku registry baze pomocu regisrty firstAid-a.
[ WiZaRd1015 @ 31.03.2005. 18:38 ] @
Dečku nedostaju fajlovi, greškom ih je izbrisao... E a kako li si to uspeo, baš me zanima! I to baš sistemske fajlove... Šta si ti radio sa tim mekotvorinama tamo?
Objasni bliže, siguran sam da ćemo naći ono što tebi treba
[ stonex @ 31.03.2005. 21:53 ] @
Odradi " Sistem restore " Start > programs > accessories > sistem tools > sistem restore
[ metushalah @ 31.03.2005. 21:54 ] @
Nije to nikakav problem,i ja sam to nedavno uradio...slucajno ti ostane "odstrikirano" utilitis i kad maknes nesto drugo ode i to.Mozes da ga vratis ako imas CD OS-a kojeg vec imas instaliranog tako sto ces opet doci u ed rimuv windows komponent i ponovo preko toga vratiti sve na staro tako sto ces normalno ubaciti CD win-a.Posto meni to nije uspjelo,morao sam da odradim ovo drugo,tj popravku OS-a.Ako imas butabilan CD ubacis i pokrenes racunar...ostalo ti je prosto k pasulj...ako imalo znas engleski ne mozes pobrkati...Srecno :)
[ srnde @ 01.04.2005. 05:12 ] @
ne moze system restore,probao sam.a cd nemam.kako sam pobrisao te fajlove nemam pojma.stvar je u tome sto kad pokrenem ponovno instaliranje nedostaju neki fajlovi kao npr. calc.exe.uspeo sam da vratim samo clipboard wiewer,a meni treba advanced sound opcija da bih podesio snimanje sa line in-a......