Citat:
Binary Mind:ako tvoj drug bude uhvacen nece mu biti dobro.
Mislis uhvacen dok menja serijski broj, sto traje pola minuta po racunaru? Dovoljno je da zakljuca vrata dok to radi, ako mu neko uopste nesto moze sve i da ga uhvati dok to radi. Kad zavrsi, posle je sve legalno i ne razlikuje se od rucno instaliranog. Evo, ja sam tako instalirao nebrojeno igraonica, pa ako ima osnova da budem uhapsen moj identitet, adresa i telefon nisu nikakva tajna. Mislim, kao sto neko rece, dozvoljeno je i da koristis nelegalan Windows ako na kuciste zalepis nalepnicu od legalnog.
@kUdtiHaEX
Stvarno sam povredjen i uvredjen brisanjem dela poruke, gde sam okarakterisan kao neko ko podstice nelegalne aktivnosti. Ja sam dao uputstvo kako upisati LEGALAN serijski broj, a ne kako generisati nelegalan, crackovati i nelegalno aktivirati i koristiti. Sa druge strane, tvoj kolega Binary Mind otvoreno govori o mogucnosti generisanja nelegalnih brojeva i njegova poruka ostaje, a moja se brise:
Citat:
Binary Mind:Postoje nacini da se za Winodws XP Home izgenerisu nelegalni kljucevi...
Da se potsetimo, sam Microsoft koristi crack-ovane programe, bila je skoro tema na ES-u za SoundForge ili tako nesto, vazno je da kupi licencu, a onda mu niko nista ne moze sto koristi nelegalan serijski broj. Ipak, ja ljudima ne preporucujem da idu toliko daleko, jer zaista nema potrebe, vec da ne budu glupi da instaliraju posebno Windows na 16/32/64/128 ili koliko vec ima racunara kad mogu sa jednog da iskloniraju a onda na internetu nadju program koji ce im omoguciti da SVOJE LEGALNO PLACENE serijske kodove ukucaju na ostale racunare.