[ ncenta @ 02.04.2005. 23:53 ] @
Da li je neko koristio usluge hostinga sa sajta www.dunex.org i kakva su mu bila iskustva? Sto se tice placanja, poslali su mi e-mail u kome se nalazio privatni bankovni racun. Da li je to sigurno uopste? |
[ ncenta @ 02.04.2005. 23:53 ] @
[ bukovski @ 03.04.2005. 00:27 ] @
ok mi ga korstimo i sasvim su korektni !
uvek smo dostupni sto nije slucaj sa drugima ( ko je reko verat ) e sad mozda su malo skuplji ali zaista vredi i u sred noci kad im posaljes mail ili pozoves ili OCQ sa adminom uvek pomazu sto pre mogu ! a veruj mi to meni najvise i znaci posto cesto smrdljamo forum i sajt ! znaci podrska ok i medju najboljima ! e sad sto se tice racuna to taj deo me ne zanima uopste ! sve u svemu ok hosting provajder ! mada ima i drugih naravno nemoj da ispadne da sam ih reklamirao jer i sam maksimalno kritikujem sve ! pa da neispadne sve ruzicastu pre nekoliko dana im nije radio server ok o3-4 sata ali to se desava i drugima a nama prvi put da primetimo za 1 godinu saradnje. poz [ NenadS @ 03.04.2005. 00:30 ] @
Na ovom forumu mozes pronaci nekoliko diskusina o nama. Radimo vise od 2 godine, do sada nikoga prevarili nismo, niti cemo to uraditi, jer kao prvo mi ne zelimo da ukaljamo svoj obraz za tih 20-30 ili 50eur koje cemo dobiti od Vas.
Kao drugo, na nasem sajtu postoji i forum gde svi javno mogu da iznesu svoje misljenje i kazu sve sto misle o nama i o radu nasis servera. Mada opet je najbolje da sacekate da Vam na to pitanje odgovor da neko od nasih mnogobrojnih korisnika. Hvala [ IvanR @ 03.04.2005. 10:59 ] @
Ja sam jedan od korisnika Dunex usluga.
Moje misljenje o njima je sasvim OK. Korisnik sam dve godine i mogu Vam reci da do sada nisam imao nikakvih problema. Uptime je 99% ,tehnicka podrska 24h dostupna itd,itd... nije da ih hvalim,ali to su moja iskustva i sasvim sam zadovoljan. Ako mene pitate,svaka preporuka. Pozdrav. [ marcony86 @ 03.04.2005. 12:10 ] @
Posle 7-8 meseci koriscenja nemam ni jednu zamerku.
Apsolutno se slazem sa svim pozitivnim kritikama. [ vasquez @ 03.04.2005. 17:59 ] @
Dobri su.. samo mi je zao sto se malo vise ne reklamiraju jer imaju odlicnu ponudu i sa dobrom reklamom bi rasturili neke druge, neopravdano izvikane hosting providere
[ Ivan Miladinović @ 04.04.2005. 09:16 ] @
Ja koristim njihove usluge i mogu vam reci da su odlicni, korektni i uvek spremni da pomognu.
Zaboravih da napisem... Njima ne treba bolja reklama od ove (o kojoj upravo govorimo), jer je dovoljno to sto niko nije imao losa iskustva sa njima, i kad se spomene DUNEX svi imaju samo reci hvale. Sta ce ti bolja reklama. p.s.: i to je vid marketinga. [ LaMpiR @ 17.04.2005. 20:29 ] @
Stvarno su odlicni. Imam jedino dve zamjerke a to su:
-malo prostora ( s obzirom na bandwith) - Ensim cp Support im je odlican, redovno odgovaraju na mail-ove i to u svako doba dana i noci... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|