Citat:
Ja imam jednu aplikaciju koja ima baš dosta dodavanja izračunatih vrednosti, zbog toga što neumem drugačije da složim vrednosti u izveštajima.
Do sada nisam primetio ni jednu grešku.
Veruj nam na rec u ovom slucaju. Kad bismo mogli da predvidimo kako se greska desavaju, mi bi to sprecili. Greske se desavaju na najmnemogucije nacine, pogotovo kad aplikacija ode u primenu. veoma retko se greske desavaju kad ti razvijas aplikaciju ili ti testiras program. One sekunda kad ga korisnik preuzme, sve je moguce. Cini mi se da ti tek ucis kako se radi ovaj posao. Ako je tako, onda nam jednostavno veruj na rec, kao sto verujes da je Zemlja okrugla iako to nisi video.Gde god pogledas, oko tebe ravno, a ona ipak okrugla. Bolje ti je da naucis 'kako da slozis vrednosti u izvestajima' nego da izmisljas programerska resenja za probleme koje ne treba resavati. To sto nisi primetio ni jednu gresku moze da znaci i da ne umes da nadjes gresku. A mozda stavrno i nema greke. ne brini, napravice je i naci neko drugi i nece ti biti prijatno kad se to desi.
:-)